Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Luty 2027 ❄️⛄️
Odpowiedz

Luty 2027 ❄️⛄️

Oceń ten wątek:
  • cysterka95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maltusia cudnie ❤️

Widzę, że jutro mocna ekipa jeśli chodzi o wizyty - kciuki zaciśnięte i czekamy na dobre wieści 😊

Co do L4 to ja na razie pracuję i zamierzam tak do października, ale wiadomo samopoczucie to zweryfikuje. Też mam dość odpowiedzialną pracę w której dużo się dzieje, ale w pełni zdalną a to wiele zmienia, bo jeśli tylko nie mam spotkań a potrzebuję odpocząć to po prostu biorę laptopa i pracuję z kanapy ;) mi mentalnie akurat lepiej na razie w pracy, bo zajmuje mi głowę i mniej dziwnych myśli krąży. No i też czuję się dobrze, gdybym miała ciągłe mdłości i wymioty tak jak niektóre z was to też bym się nie wahała tylko szła na L4, nie ma się co męczyć i trzeba korzystać z takiej możliwości jeśli jest potrzeba.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:51

👫 31 & 31
    starania naturalne od 01.2024
    z pomocą medyczną od 08.2024

👩🏻PCOS + IO + niedoczynność
    💊 Euthyrox + Glucophage
    ▪️brak/rzadkie naturalne owulacje
    ▪️prawy jajowód niedrożny/wątpliwy
    ▪️zespół antyfosfolipidowy - Acard + Clexane
    ▪️KIR AA

🧔🏼 Żylaki powrózka III st. - operowane 04.'25
    ▪️seminogram 01.'26 - znaczna poprawa wyników 💪🏻
    maj 🌈
    1.06 - beta 64
    3.06 - beta 182
    5.06 - beta 370
    8.06 - beta 1555
    23.06 - 7+0 - CRL 0,69, bijące serduszko ❤️
    26.06 - 7+3 - CRL 1,17
    cudzie trwaj 🥹

preg.png
‹‹ 25 26 27 28 29
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ