Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki
Gosiunia oszczędzaj się i nie myśl za dużo o tej cesarce, widocznie lekarka widzi takie wskazania a bezpieczeństwo i zdrowie Wojtusia najważniejszeniezły przystojniacha z Twojego Syneczka
KotMisia moim zdaniem wyglądasz pięknie więc odpedz od siebie te czarne myśli! Bo inaczej dołączę się do tego kopa Agusi
Agusia bywa że mój mały ma kilka razy na dzień czkawkę i to bardzo długo, takie poskakiwanie brzucha jest co najmniej dziwne, tymbardziej ze główkę ma na dole więc czuje to bardzo nisko.
15 sweterkow woooowJa mam łóżeczko od siostry, tez nie jest w super stanie ale jak to mówią darowanemu koniowi...
gosiunia, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczny
Gosiunia super chlopczyk z Wojtusia
Rika faktycznie super okazja Ci się trafiła z tymi ciuszkami
Agusia może na to zadrapanie czy uszkodzony bok da sie uszyć jakiś ochraniacz i nie będzie widać albo jakimś misiem zasłonisz:)gosiunia, Rika lubią tę wiadomość
-
witamy w pełnym 31 tygodniu
czyli początek 32
chyba zaczynamy 8 MIESIĄCgosia86, PIGULSKA, Rika, nadulek, madziorek, maribel, GabiK, Bluberry, dorota1987, KotMisia, Anielka, Agusia246 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
dziękujemy za wszystkie miłe słowa dla Wojtulka
Rika nie mam pojęcia jak duże rozwarcie,pokazywała mi na usg,ale ja głupia nie dopytałamhttps://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
A ja dzisiaj znowu miałam głupie sny i w ogóle nabijam sobie głowę takimi głupotami że szkoda słów. Chyba brak faceta robi swoje :p no i brak zajęcia też. Znowu mam poranne duszności i nie wiem jak tu się ułożyć. Byle do 17
i znowu zobaczę swoją Księżniczkę na usg.
-
Cześć Dziewczyny
coś mnie dzisiaj humor opuścił.. może dlatego, że wciąż jest dużo pracy a ja daleko ze wszystkim w polu i wszystko spada na barki męża.. widzę jak już się nosem podpiera, ale ani chwili się nie uskarża i jeszcze próbuje poprawić mi nastrój na różne sposoby..
Gosiunia, synuś pięknie ustawił się do zdjęcia.. Pokazuje wszystkie Wasze zdjęcia z usg i nagabuję młodą, że się tak nie ustawiła ładnieA co do rozwarcia, to nie masz nigdzie wpisane? Na karcie z podsumowaniem usg powinnaś chyba mieć, tak mi się wydaje.
Agusia, moja też ma często czkawkinajczęściej jak chcę już usnąć.. wczoraj np. miała ją przez dobre 10 minut kiedy już chciałam spać, a jeszcze podczas tego urządziła sobie trening karate chyba.
15 sweterków - WOW - u mnie nawet nikt nie dziergał chyba.. a szkoda, bo zawsze chciałam mieć taką handmade wyprawkę
Gosia trzymam kciuki za dziś :* za jutro już na zapas też bo pewnie nie będę miała kiedy zajrzeć, bo wyjeżdżam do Niemiec. I za wszystkie wizyty do końca tygodnia już trzymam kciukiPięknych zdjęć z usg jeszcze Wam życze!
gosia86, gosiunia, maribel, KotMisia lubią tę wiadomość
-
Witamy się i my
Gosiu oszczędzaj się a wszystko będzie dobrze cc też się nie przejmuj - ja jestem po cc i uważam że to nie koniec świświata
Najważniejsze że Wojtuś rośnie i ma się dobrze.
Dorotka limit nieszczęścia z mężem chyba już wykorzystaliście -mam nadzieje że wszystko dobrze się ułoży i z ubezpieczeniem też nie będzie więcej pproblemów.
KotMisia nie słuchaj głupich ludzi bo popsują ci tylko humor i wpędzą w kompleksy
U nas już pourodzinowo mego męża - miałam trochę tego do przygotowania ale najważniejsze że miło z córką spędziliśmy czas. Mąż z prezentu zadowolony wieczorem skoczył jeszcze na siłownię
Dziś muszę zacząć ogarniać w sypialni miejsce dla córeczki no mam nadzieje że na checiach się nie skończy
gosiunia, dorota1987, KotMisia lubią tę wiadomość
-
Witamy sie i zaczynamy 30 tydzień
Wczoraj wieczorem odkryłam, ze coś mu sie zrobiło na dziąsle przy jednym zębie. Jakie używacie płyny do płukania? Bo moje ulubione to eludril i listerine ale średnio w ciąży mozna. Może któraś używała meridol?
Miłego dniagosiunia lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Madziorek a nie można listerine bez alko? Bo ja stosuję... Mi dentysta poleca ten meridiol na przekrwione dziąsła, ale jakoś nie mogłam spotkać w sklepie więc brałam co było..
ja dzisiaj się wybieram na tsh, ale jak widzę jaka jest pogoda to dalej w piżamie siedzę(a mam godzinę dojazdu do luxa....)
Gosia powodzenia na wizycie
Katalina musisz trochę zwolnić tempo! Bo jeszcze kiedyś w trasie urodzisz(tfu,tfu)
ja z racji,że jadę na badania a jutro mam endokrynologa zostaje u mamy, może do soboty. Mąż ma w planach kończyć łazienkę.. Zobaczymy jak z tym jego postanowieniem będzie
Dobra, pasuje wstać i zacząć się zbierać do tego Krakowa... -
Witamy się w 32 tygodniu:) Rozpoczęliśmy dziś 8 miesiąc:)
Gosiunia, jeszcze raz gratulujemy, rośnie mały przystojniakI oszczędzaj się ile możesz. Wojtulek musi jeszcze posiedzieć w brzuszku i poczekać na kolegę Tobiaszka
Madziorek, ja używam obecnie Elmex Junior płyn do płukania z aminofluorkiem, ze względu na moje słabe zęby. Na dziąsła stosowałam maść Elugel, ale nie wiem czy w ciąży można. Stosowałam też kiedyś przy problemach z dziąsłami płyn Eludrin.
Trzymamy kciuki za dzisiejsze wizyty:)gosiunia, dorota1987, Anielka, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
Hej powodzenia na dzisiejszych wizytach dziewczynki.
U mnie humor nie najlepszy a to za sprawa rodzinnych problenow, ktore chyba nigdy sie nie skoncza.
Do tego bol krocza nie ustepuje, ledwo lazic moge. No ale dam rade. Dzis gotuje Pierwszy raz barszcz czerwony na obiad i ciekawa jestem czy wyjdzie dobry.
Milego dnia ciotki. -
Karolcia, zwolnię obiecuję, ale od przyszłego tyg
niestety zwolnienie zwolnieniem, do pracy iść nie muszę, ale żeby praca funkcjonowała beze mnie muszę jeszcze niestety podopinać kilka rzeczy, w tym ogarnąć zus, który jest 380km ode mnie i pozałatwiać wszystko tak by grało to w Warszawie
, nigdy w tyg nie mam czasu żeby tam jechać, teraz mogę
Przy okazji ostatnie giga zatowarowanie, a w sobotę mam bociankowe z przyjaciółkami w Poznaniu!
Chyba ostatni raz na dłuuugo się z nimi zobaczę, więc nie chcę z tego rezygnować, a w późniejszym czasie przed majem to chyba już jest niewykonalne ze względu na moje ruchy powolne
Koleżanka piecze mi prześliczny tort, porobię zdjęcia i wrzucę jak wrócę
gosia86, gosiunia, dorota1987, KotMisia, maribel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie.
Gratuluję wszystkim wizytującym mamusią dobrych wiesci z ostatnich wizyt.
Macie śliczne dzieci, rosną jak na drożdżach, trzymam kciuki za to aby jednak mimo problemów dzieci urodziły nam sie zdrowo i w swoim czasie i bysmy miały jak najmniej stresów
Ja dzis wieczorem wracam juz do domu od rodziców.
Milego dnia dziewczyny :*gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Oooo, zapisałam się do szkoły rodzenia, położna przerażona, że dzwonię tak późno, ale co poradzić jak gin powiedział "ma pani czas"?
Także zaczynamy za tydzień we wtorek
Zajęcia dwa razy w tyg i pierwsze wyjątkowo rozpoczną się od zajęć z anestezjologiem
gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Nastawiłam pranie ubranek Poli piorę dzisiaj białe
W jakiej temperaturze prałyście? Ja nastawilam na 40' bo tak było na większości metek a przecież i tak będę prasować
Moja pralka przy programie dziecięcym ma zaprogramowaną temp. 95' ale to chyba lekka przesada
Do lekarza ma zawieść mnie mąż bo mają dzisiaj w miarę wcześnie skończyć pracę ale pewnie jak będzie się zbliżać godzina wizyty a jego jeszcze nie będzie to będę się denerwować
Katalina zazdroszczę bociankowego
Dzisiaj w ddtvn instruktarz kąpieli noworodkaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 09:44
-
Gosia, ja też będę prała na 40st potem wyprasuję na 100-110. Tak mi nawet w sklepie radzono. Ubranka się nie zniszczą, a i tak będą "zdezynfekowane". Nie ma co przesadzać.
Kurcze, mam dzisiaj biegunke.. a naczytałam się o oczyszczaniu przedporodowym
Gosia, ja już nie wiem czy się cieszę na to bociankowe, bo moje przyjaciółki razem to zawsze wszystko tak komplikują, że potem jest tylko napięcie i nieprzyjemna atmosfera... Do dziś nie mogę wspominać panieńskiego.