X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • gosiunia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tu przedstawiam majowym ciocią Wojtusia <3

851e909598b96809m.jpg

dorota1987, Karolcia88, KotMisia, czarna panda, AGA 30, Catyyy, Wonderwall, Agusia246, PIGULSKA, beti97, katalina, gosia86, madziorek, nadulek, maribel, GabiK, Bluberry, Anielka lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72656.png
    https://www.maluchy.pl/li-72658.png
    https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
    ANIOŁEK 21.06.13 [*] <3
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wojtus jest slodziutki a mama niech uwaza na siebie i odpoczywa jak najwiecej. Trzymam kciuki aby Wojtus jak najdluzej siedzial w brzuszku. :)

gosiunia, KotMisia lubią tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubię za to, że z Wojtusiem wszystko ok, a Ty mama zaciskaj nogi przynajmniej do końca kwietnia! :)

gosiunia lubi tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiunia witaj w gronie leżąco - oszczędzających ;) A Wojtuś to przystojniak. Zazdroszczę takiego pięknego zdjęcia :)

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu a dlaczego ma być cc?

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam :)

Anioł – piękny ten Twój malutki aniołek.

Kotmisia – ślicznie wyglądasz. A w ciązy każda z nas się zmienia przecież i w budowie a tym bardziej na buzi i wcale nikt nie musi tego az tak nam komunikować. W końcu jest u nas burza hormonów i nosimy drugiego człowieczka w sobie.

Ja zmieniałam lekarza w ciązy. Do 25 tyg chodziłam do innej lekarki, a teraz od 30tego mam innego lekarza w innym miescie, ale to z racji przeprowadzenia się do rodziców. Stwierdzilismy ze za daleko jezdzic już do Wrocławia. Jak na razie po pierwszej wizycie lekarz zrobił na mnie w miare dobre wrazenie. Wprawdzie wydaje mi się ze nie poswieca mi tyle czasu jak poprzedni gin bo u Kryzy-Ottou wizyta trwała jakies 50 minut a u niego 30. Ale konkretny facet, więc mam nadzieje ze będzie ok.

Ofeline – śliczne zakupy.

Olka – mi lekarz powiedział ze jeśli nie rusza się 4 godziny to trzeba budzic dziecko. Jeśli nie rusza się ponad 5 godzin dzwonic do lekarza. Mysle ze skoro harcuje w nocy – to taka jest jego natura. Oby później mu się odmieniło.

Maribel – fotelik ładny.

Wojtuś prześliczny.

gosiunia, Anielka lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • gosiunia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję dziewczyny <3 po tak ciężkim dniu normalnie się wzruszyłam waszymi wpisami <3 kochane jesteście <3

KotMisiu chyba ze względu na mój wzrost czy wagę nie wiem, nie dopytałam z tego wszystkiego....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 22:34

ANIOŁEK 21.06.13 [*] <3
  • slash Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia co to znaczy cc ze względu na budowe?
    Wąskie biodra czy jak?

klz98u696p33kjce.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż już od ponad godziny śpi i to w łóżku. Udało mi się go nakłonić, bo jak zwykle zasypiał przed tv w fotelu, a głowa latała mu na boki. No ale jak tak męczy go kręgosłup to powinien wypocząć. Był w 1 szpitalu i czekał godzinę na przyjęcie, a okazało się, że ma jechać do drugiego, ale że nie jest prosto z wypadku to dostał skierowanie na urazówkę. Jak przyjechał do drugiego szpitala i zobaczył kolejkę to obrócił się na pięcie. Stwierdził, że jutro po pracy pojedzie. Mam nadzieję, że tak też zrobi. No a ja ratuję się internetem, gry, forum i inne portale. Jak co dzień - samotność w sieci:P

dqprj44jymj31xvy.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny od piątku biorę te tabletki z żelazem i dziś zauważyłam że kupę robię dosłownie na czarno. Własnie byłam chwile temu i az mnie pupa boli, bo dodatkowo cięzko mi się robiło tą kupę. Oby to nie jakies hemoroidy. podobno czarna kupa po tych tabletkach to norma, ale zeby mnie tak pupka bolała.

Przepraszam ze opis wprost ale inaczej się nie dało.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 22:28

klz98u696p33kjce.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak brałam dodatkowe żelazo (oprócz tego w Vitaminerze) to miałam spore trudności z wypróżnianiem, już myślałam, że jelita nie pracują. Ale jak odstawiłam to problem zniknął.

dqprj44jymj31xvy.png
  • gosiunia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśni na prawdę nie wiem bo nie dopytałam z tego wszystkiego,ale zawsze mi się wydawało że mam szerokie biodra ;) zgadzam się na wszystko co jest lepsze dla Wojtka,może być i cc.

slash też tak miałam po żelazie teraz biorę tak co drugi dzień i jest ok :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 22:32

ANIOŁEK 21.06.13 [*] <3
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash kolor stolca po żelazie jest przeważnie bardzo ciemny więc nie masz czym się martwić. A dodatkowo przy zażywaniu żelaza mogą pojawić się zaparcia stąd ten ból

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • slash Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka juz mam nadzieję ze wyczerpaliscie limit na te rózne perypetie życiowe.
    Dobrze że mąż poszedł spac do łózka - w łózku najwygodniej.

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny - własnie dzis odczułam po raz pierwszy od nie pamietam kiedy ze mam problemy i pojawiły się zaparcia. Moze będe jadła wiecej jabłek to będzie łatwiej się wypróznic, bo żelazo muszę zażywac.

klz98u696p33kjce.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam taki worek jabłek w Biedronce i są tak wyjątkowo dobre, że bym zjadła wszystkie na raz.
    No mam nadzieję, że nieszczęścia już nie będą się trzymać mnie i mojej rodziny.

dqprj44jymj31xvy.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę już spać, jeśli Jaś mi pozwoli, bo od ponad godziny figluje. Pewnie jak położę się na któryś bok to zacznie kopać w niego jakby chciał zrobić sobie więcej miejsca. Dziś pierwszy raz dał mi 2 konkretne kopniaki że aż syknęłam z bólu. Pierwszy gdzieś w żebro a drugi chyba w żołądek. Ciekawe co jeszcze dla mnie naszykował. Dobranoc kochane:)

dqprj44jymj31xvy.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam taką anakondę w brzuchu, że czekam na chwile spokoju;) Chociaż w nocy się budze tylko na siusiu, więc może Olusia w nocy słodko śpi a w dzień nadrabia :)

Kurcze a swoją droga jak inna osoba może wpędzić człowieka w kompleksy.Dotej pory uważałam że ciąza mi służy a od tygodnia widzę grube uda, biodra i pyzatą gębę ;/

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • Agusia246 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 01:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia, bo kopa w tyłek zasadzę wirtualnie. Proszę słuchać majówkowych ekspertów a nie zazdrosnych ludzi :P Jak mówimy, że jesteś laska to jesteś laska i koniec. I ciąża zdecydowanie Ci służy.
    Dziewczyny, czy Wasze maluchy też tak często mają czkawkę? Bo Zosia już dzisiaj miała z 5 razy i doprowadza mnie do czarnej rozpaczy. Nie podoba mi się to latanie brzucha, wolę zdecydowanie wiercenie i kopy.
    A, no i łóżeczko kupione, skręcone, stoi w pokoiku. Jest lekko odrapane i jeden bok jest pęknięty, ale się trzyma, mąż będzie musiał go wzmocnić, ale i tak jestem bardzo zadowolona. Daliśmy za nie 50zł i jeśli ktoś się nie przygląda specjalnie to nie widać, że ma jakieś wady :) Teraz mam dylemat z serii tych przyjemnych, bo muszę wymyślić gdzie konkretnie będzie stało ;)
    A moja matka wyprodukowała 15 sweterków na drutach O_O

katalina, gosia86, gosiunia, GabiK, dorota1987, KotMisia, slash lubią tę wiadomość

preg.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia za dobrze masz z babciami i mamami :) moja mi nie chce zrobić,, bo wykręca się mniej sprawną ręką. A u nas dziś 31 tydz na suwaczku :) wg usg nawet 32. Och już mi się końcówka totalna marzy a tu wytrzymać trzeba.

PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
‹‹ 1018 1019 1020 1021 1022 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ