Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziorek - zgadza się. Ale na prawdę ten rozmiar kołdry 100-135cm jest spory i moja 4,5 letnia córka cała się nim przykrywa
A taki dzidziuś to chyba się w takiej kołdrze zatopi
Mi wydaje się że dla dzidziusia 90-130 jest spory! Ale to już kwestia indywidualna kto co chce kupić
To chyba ja mam coś jeszcze innego bo mam 90x 130cm a nie 90-120 cmWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 20:42
-
Ja teraz też buszowałam po necie, kartka i długopis co powinnam dokupić w marcu. Wychodzi ok 300 zł
no i chyba skorzystam też z jakieś promocji na chusteczki bo mam 2 paczki , które pewnie szybko pójdą. Na początku kwietnia ubiorę łóżeczko i przykryję czymś żeby już czekało. Ach im bliżej końca tym człowiek bardziej by chiał mieć to swoje Maleństwo przy sobie.
-
Madziorek ten kocyk jest w sam raz na niemowlaka, na przedszkolaka za mały na 100%. Jest taki fajny że aż szkoda mi go będzie do pralki wrzucać co by się z nim nic nie stało. No ale przeprać trzeba bo czuć sklepem i nie wiadomo kto go w rękach miętosił. Przede mną babeczka kupiła identyczny tylko że niebieski.
-
Anioł Twoja Jagienka jest przesłodka
KotMisia wyglądasz prześlicznie, świetny makijaż no i Twoje włosy taaaakie długaśne megakomplecik babci Jadzi uroczy
Ofelaine super zakupy i mysle ze cenowo też całkiem całkiem
Anielka współczuję takich zmian z lekarzemtrzymam kciuki żeby nowa pani dr była konkretna i sympatyczna
Oj Dorota ja też myślę że limit na te przykre wydarzenia juz wyczerpaliście, teraz musi być tylko dobrze! Trzymajcie siędorota1987 lubi tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:Paulinqa a mówił Ci już coś lekarz o częstszych wizytach? czy następna jeszcze za 4tyg?
Karolcia ale ja na nią trafiłam 2 raz za całą ciązę ;)wcześniej własnie była ta z kręconymi włosami chudziutka i teraz jest też taka z długimi prostymi włosami fajna
obym tej juz nie spotkała..
-
a to Ci się udało, ja jak chodziłam w przed poronieniem na Floriańską to zawsze na nią trafiałam
ale wtedy na Ruczaju była taka "kochana" jak u Ciebie wczoraj
Mąż zadowolony z wizyty? -
nick nieaktualnymaribel wrote:Olka, każdy maluszek jest inny. Jeśli na wizytach wszystko jest z Twoim maluszkiem w porządku, to myślę, że nie powinnaś się martwić jego nocnymi harcami. Taka jego uroda:)
Ofelaine, warto poszukać używanego. Bo koszt nowego jest spory, a można naprawdę znaleźć "perełki". Ja wypatrzyłam sobie na olx i poprosiłam o wystawienie na allegro. -
nick nieaktualnyKarolcia88 wrote:Olka moja Dziewczynka ogólnie leniwa- i w dzień mało co się rusza i w nocy. Albo na tyle delikatna jest, że jej nie czuję.
-
Dziewczyny jestem happy bo mąż znalazł dawno zagubioną Nianię Elektroniczną po córce
Szukał zapasowy kluczyk do auta i przy okazji znalazł a myślałam że niania przepadła na wieki! A to nie tanie akcesoria... za to przydatne zwłaszcza podczas wyjazdu!
Uff!Więc jeszcze przyda sięKarolcia88, KotMisia, czarna panda, madziorek, Ofelaine, gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
A moja kumpela całą ciążę chodziła do jednej lekarki. Miała jej poród odbierać i co. Babka złamała rękę 3 tyg prze terminem. I biedna szukała lekarza na sam koniec
Co się nerwów najadła... Moja lekarka pracuje w przychodni prywatnej, ta przychodnia jest innego lekarza, więc w razie W to do niego bym poszła. Przynajmniej gabinet bym znała
-
Olka może trafił Ci sie nocny marek i dlatego tak buszuje w nocy
Mam wyniki prób wątrobowych wszystkie wyniki bliżej dolnej granicy normy wiec myślę że jest ok, mocz tez wyszedl dobry wiec ten problem z siusianiem to urok ciążygosiunia lubi tę wiadomość
-
A my się meldujemy po wizycie...zaczynamy od dobrych wieści...Wojtuś rośnie jak należy waży 1726g
i ogółem wszystko u niego dobrze
gorzej z moją szyjką nie dość że skrócona to jeszcze pojawiło się rozwarcie...także mam nakaz całkowitego leżenia koniec z pracą,oprócz tego mam pić dużo wody bo ilość wód jest zmniejszona czy jakoś takno i prawdopodobnie ze względu na moją budowę będziemy mieć cc...Pani doktor pobrała mi jeszcze śluz do badania(posiew) bo mam brzydki no i jakieś tabletki dopochwowe na to dostałam ...także trochę się podziało
jak zwykle dziękujemy za kciukiKarolcia88, KotMisia, gosia86, maribel, GabiK, Bluberry, Anielka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*]