Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
madziorek wrote:No ja juz kolejny raz dostałam na 10 zł ale ostatnio mi przepadł, bo wlasnie nie wiedziałam jak połączyć zakupy. Dzięki za wskazówki. Slash ja na taki kupon poluje bo mam w planach zakup powyżej 100zl wlasnie
Bo gapa nie zobaczyłam ze tam jest data obowiązywania. -
nick nieaktualnyHej.
Ja wczoraj wykorzystałam oba kupony na 50 i na 10 zł.
Bierze się "kup teraz" potem "zapłać póżniej" i wybiera sie koleją rzecz a pozniej idzie sie do "kupionych" wybiera dostawe i zaznacza kupon
Gosia musimy sie spotkac jeszcze w tej jadlodajni bo wzielam nalesniki i salatke do domu i mam co jesca tanio jest wiec luzik
Teraz czekam na wyniki morfologii krwi i moczy i tuptam niecierpliwie. Mam nadzieje ze wszystko okgosia86 lubi tę wiadomość
-
Melduję się po wizycie. Dołączam do grona uziemionych. Moje zadanie? Donosić ciążę przynajmniej do 34t. Kazał mi brać magnez 3x2, nospe forte 3x1 i po moim pytaniu stwierdził, że na dwa tygodnie da mi jeszcze luteinę 2x100. Brzuch mam napięty, to nie tylko moja schiza niestety. Łapią mnie skurcze i chyba malutka naciska na szyjkę, bo od środka zrobiło się rozwarcie na 2cm. Od zewnątrz ładnie trzyma i jakoś bardzo się nie skróciła, ale mam dmuchać na zimne. Więc nakaz leżenia. Conajmniej te dwa tygodnie. Mąż zachwycony, bo wszystko spada na niego, pieniądze z korepetycji odpadają, więc bieda jeszcze gorsza...
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam że niedawno kupiłam chusteczki różowe Rosmanna do torebki 30 szt i już mi skisły
także odradzam. Mam jedno opakowanie w pudełku( głownie dla tego pudełka je kupiłam) ale nie będę korzystać przy Małej. Tzn otworzę, ale jak znowu skisną to wyrzucę. Chodzi mi konkretnie o te chusteczki do pupy dla dzieci. Muszę zakupić paczkę johnsona. A tak w ogóle odwiedzilam aptekę i wykupiłam leki, wyspałam się i zastanawiam się co tu robić, ale niedługo na spacer z psiakiem, myju myju, skype, pewnie jakaś telewizornia i spać.
-
Oj Agusia to kanapowy styl życia cie czeka...oszczędzaj się i zaciskaj uda
Dacie radę bądź dobrej myśli najważniejsze że z Zośką wszystko dobrze
WesołaMama gratulacje dla Ciebie i siostry! Teraz doczytałam ze zostałaś ciociągosiunia, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
Anioł wrote:Slash przy Luxmedzie na Swobodnej jest knajpka taka lunchownia i dobre jedzonko mają. Ja dzis po badaniach jadłam tam tosty francuskie, potem wzielam naleśniki (1 szt 3 zł) i sałatkę do domu. Dobre jedzonko
ale krótko i nie zdązyłam tej lunchowni wyczaić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny