Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak widziałam pozytyw u Inesy - trzymamjmy kciuki.
Ja mam 3 koszule kupione.
Jak cos maż przywiezie, mama szybko wypierze i będzie znów na zmianę.
Dziewczyny te skurcze bh spowodowały ze szybko pędziłam do ubikacji. Jeden plus taki ze przynajmniej się wyprózniłam, bo jeszcze dzis nie byłam.
Ale od razu sobie pomyslałam o porodzie. Ze skurcze tak działają na jelita, więc lewatywa będzie wskazana. -
nick nieaktualnyTeż słyszałam o Inesce, bardzo się cieszę i trzymam za nią kciuki żeby po tylu cierpieniach w końcu się udało i myślę że tym razem tak będzie, były takie historie że kobieta miała duży problem z urodzeniem własnego dzieciątka, para decydowała się na adopcję wszystko szło w dobrym kierunku a tu ciąża. Tak będzie i u nich
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Jestem dziewczynki :*
Przed wizytą jeszcze spotkałyśmy się z Laurą i nie mogłyśmy się nagadać tak jak poprzednio:)
No więc wszystko jest ok
Ruchów liczyć jeszcze nie muszę dopiero po 36t szyjka długa twarda i zamknięta mogę też w końcu odstawić luteinę niby mam wybrać do końca opakowania ale wezmę jeszcze ze trzy dni po 1 tabletce i myślę że będzie ok
Dostałam skierowanie na masę badań toxo, hbs, wr, jakieś przeciwciała
Aaa i p dr łaskawie powiedziała jaka płećdo wagi się nie przyczepiła więc ok
Na problem z siusianiem przepisala jednorazowo monural ale chyba wstrzymam sie z kupnem skoro mocz jest ok
Aaa i zmienila termin porodu na 02.05.15 ale ja nie wierze żeby Poli było tak spieszno
Gabi cudne zdjecie
Ewelinke pościel śliczna
Trzymam kciuki za IneskeOfelaine, GabiK, Bluberry, czarna panda, gosiunia, AGA 30, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Gosiu cudne wieści
a mi mój dr też nie kazał liczyć ruchów a jak powiedziałam, że wyczytałam ,że ma być ich 10 w godzinę to aż się uśmiechnął, kiwając głową że nieee....
Opowiadał mi, że są różne szkoły liczenia ruchów, jedna metoda to chyba Cardiff sie nazywa i liczy się ruchy od 9 rano i zanotowuje się godzinę w której nastąpił 10-ty ruch. Jeśli nastąpiłby o 21 to wtedy można się niepokoić. I tych ruchów ma być właśnie 10 w ciągu 12 godzin prawidłowo
Ale z tego co zrozumiałam to wg niego w prawidłowo rozwijającej się ciąży liczenie nie jest konieczne.
Ale ja mimo to zwracam uwagę na ruchy, może już ich tak nie liczę bo mnie to stresuje ale kontroluje to.gosiunia lubi tę wiadomość
-
Gosia, mam pytanie bo się zajmujesz paznokciami to może będziesz wiedzieć.. Bo moje paznokcie wołają o pomstę do nieba (niestety nic nie pomaga
(( ) i tak się zastanawiam czy jakby założyła na nie żel np do końca kwietnia (termin mam na koniec maja) to te najsłabsze zdążyłyby mi odrosnąć czy taki sposób i tak na nic by się nie zdał i byłyby jeszcze gorsze?
-
madziorek wrote:Dziewczyny czy wiecie jak za pomocą aplikacji mobilnej Allegro zamówić jeden koszyk u jednego sprzedawcy, żeby skorzystać z kuponu rabatowego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 14:56
-
Ja mam 3 koszule, rodzić zamierzam w podkoszulku męża , zgodnie z tym co zaleca wybrany szpital. Właśnie wróciłam z Rossmana, kupiłam pojemniczki mini na szampon itd po 1,99zł/szt. Wychodzi taniej niż te mniejsze opakowania podróżne kosmetyków i nakładki na sedes, bo pomyślałam, że mogę nie być w stanie odstawić narciarza
W sklepie usłyszałam,że dzień teściowej, nie obchodzęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 15:01
czarna panda lubi tę wiadomość
-
Ewelinkie wrote:Madziorek kupujesz jedną rzecz, potem z tego co pamiętam jest tam zapłać później (albo coś w tym stylu), kupujesz pozostałe rzeczy, analogicznie klikasz zapłać później.
Potem przechodzisz w Moje Allegro->Kupione, tam powinnaś mieć te rzeczy kupione a niezapłacone, powinnaś je zaznaczyć, i zapłać. -
Karolcia88 wrote:Gosia, mam pytanie bo się zajmujesz paznokciami to może będziesz wiedzieć.. Bo moje paznokcie wołają o pomstę do nieba (niestety nic nie pomaga
(( ) i tak się zastanawiam czy jakby założyła na nie żel np do końca kwietnia (termin mam na koniec maja) to te najsłabsze zdążyłyby mi odrosnąć czy taki sposób i tak na nic by się nie zdał i byłyby jeszcze gorsze?
Ale samo żelowanie odradzam -
Do hybrydy też trzeba zmatowić płytkę musiałabyś konkretnie poszukać jakiegoś zabiegu pielęgnacyjnego może nawet by pomogły zabiegi parafinowe na dłonie i paznokcie
A pamiętam jak pierwszy raz zrobiłam sobie tipsy jeszcze w liceum po zdjęciu mialam masakrę na paznokciach i wtedy brałam tabletki "silica" ale musialabys do pytać w aptece czy w ciąży mozna je braćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 16:54