X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia ostatnio mąż mi napisał "już wracam"
    A ja mu odpisałam "ooo to szkoda" a chciałam napisać że szybko :D ale wybaczył mi bo pisałam na pół śpiąca;)
    Ale teściową masz specyficzną;)

GabiK, gosiunia lubią tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • WesołaMama Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia - dobrze ze nie dopisala " baw sie dobrze" ;-)

Witam sobotnio ;-)
    Dzis leniuchujemy bo sprzatam w tygodniu aby weekend byl dla Nas ;-)
    W Krakowie pada i nawet na spacer nie wyjde z Emilka.
    My z Emilka juz po kawce Ince i po ploteczkach.

Milej soboty i duzo zdrowka dla Was! A w szczegolnosci dla tych szpitalnych....

• paulinqa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia trzymaj się tam;) faktycznie teściowa pojechała;p hehhe

uciekam troche dom ogarnąć ;) może dam radę .. ostatnio mężus pomógl ja tylko kurze wycierałam ale może mamuska się zlituje i pomoże ;)

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pigulska wlasnie ta sama tabletke mi daja, jestem po Niej polprzytomna. Oczy mi siw same zamykaja.
    Pielegniarka mowila, ze to standardowe leczenie. Ale ja nie lubie tak sie czuc,wydaje mi sie ze zaraz padne jak wstaje z lozka.

Gabik ja jak krolowa,sama na sali, tv na wylacznosc :) skacza kolo mnie jak kolo jajka:) tylko jedzienie mogloby byc lepsze. Ale mam swoje zapasy :)

Kotmisia ja bym nie jechala, w sumie za jakis czas mielismy jechac w odwiedziny do kuzynki meza 300 km od nas ale teraz to juz sobie podaruje taka podroz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 09:52

GabiK, Catyyy lubią tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczekalam sie obchodu, duzo sie pacjentek rano zglosilo i takie opoznienie.
    Dalej magnez i "lozko terapia"

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:08

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bralam 3x1 czy mozna wiecej to nie wiem wiec nie pomoge.

Rika lubi tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • katalina Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia, ja swojego też nigdzie nie puszczam bo się boje takich dlugich podrozy, przyznam szczerze że taka jego dluga jazda samemu gorzej na nerwy by mi zrobila, niż jak bym miala jechac z nim, dlatego dziś razem odwozimy rodzicow te 380km, ale Twój przypadek jest ciut inny... U mnie rozwarcia nie stwierdzono, chociaż w ciagu tych dwoch tyg cos moglo się zmienic, bo czuje mocne kucie w szyjce i podbrzuszu. Ja rozkladam sobie lekko fotel i robie przystanki, moze też bys tak sprobowala?

Auto już odjechalo do naprawy, dostaniemy zastepcze odplatne, ale to tylko 30zl dziennie wiec tragedii nie ma. Ciekawe tylko ile wyjdzie naprawa, bo teraz to już chyba bedzie 50procent wartosci samochodu, tyle już do tej pory na naprawy dalismy, co dwa miechy cos wiec mogę smialo mowic że po dzisiejszym to już przeszedl remont generalny...

• madziorek Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Katalina a jakie auto macie? Jak jedziesz w nasze rejony to zapraszam na kawkę :)

Dziewczyny zamówiłam pościel !!!! Normalnie fanfary w domu, mąż odetchnął w końcu, jest szczęśliwy !! ;) zamówiłam taka ooo

http://allegro.pl/showItem2.php?item=5140447382 -> link ze specjalna dedykacja dla GabiKa, bo prosiła o fotki :) hehe

Mam nadzieje, ze teraz będzie z górki. Juz coraz mniej do kupowania :)

KotMisia, GabiK, gosiunia, PIGULSKA, Eklerka, gosia86 lubią tę wiadomość

201505111762.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katalina podjęłam decyzję, a w sumie to Ola ;) że Miś wyjątkowo pojedzie sam. Mi od rana stawia sie brzuch więc dziś dzień naleśnika :(
    A co do postojów to taki psikus,że w zeszłym roku otworzyli S3 i fajnie się jedzie ale chyba ze 100 km nie ma nawet gdzie sie zatrzymać. Nie mówię o stacji itp. Nie ma nawet zjazdu MOP. Tylko droga i droga.
    A co do kłucia w szyjce to ja mam masakrę od kiedy Ola przekręciła się głową w dól. DO tego jest tak nisko, że na usg dr nie mogła zobaczyć buzi :( Dlatego nie wolno mi łazić bo napierająca główka może zacząć rozwierać mi szyjkę od wewnątrz :(

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziorek wrote:
    Hehe Katalina a jakie auto macie? Jak jedziesz w nasze rejony to zapraszam na kawkę :)

Dziewczyny zamówiłam pościel !!!! Normalnie fanfary w domu, mąż odetchnął w końcu, jest szczęśliwy !! ;) zamówiłam taka ooo

http://allegro.pl/showItem2.php?item=5140447382 -> link ze specjalna dedykacja dla GabiKa, bo prosiła o fotki :) hehe

Ale piękna!!!

Wszystkie macie takie śliczne pościele. Tylko ja mam taką bazarową, od teściowej. Z podrobioną hello kitty... itp. No ale co zrobię. Szkoda mi pieniążków na nową a i tak każdy by patrzył na mnie jak na chorą. Że dostałam a wydziwiam ;/ Az mi wstyd zdjęcia zrobić :(

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co Ty KotMisia na pewno jest fajna. Ja wczoraj się zastanawiałam nad zakupem przecenionej w smyku z Kubusiem Puchatkiem, ale bez ochraniacza akurat było :) Chyba 1,5 roku temu jak jechaliśmy do mojej siostry nad morze to akurat robili S3 w okolicach Gorzowa i trzeba było przez miasto jechać :/ średnio atrakcyjnie było. Ale masz rację, jedzie się tą trasą super, ale przystanków nie ma za bardzo gdzie robić. Z moim ciągłym sikaniem to bym nie dojechała :P

KotMisia, gosiunia lubią tę wiadomość

201505111762.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziorek nie dosc,ze sliczna to jak cudnie wykonczona, jak precyzyjnie.
    Rika z nospa zalezy jaka masz,jesli forte lub max to 3x1,jesli te normalna to wiecej. Ale ja w szpitalu dostaje 2x1 tej mocniejszej na recepte. Z apteki mocniejsza bez recepty to 3x1.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 11:18

gosiunia, Rika lubią tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia z tym napieraniem masz racje, mi wlasnie nacisk plyn owodniowego spowodowal rozwarcie wewnetrze.

2r8ri09ksg9rle49.png
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GabiK prosiłaś o kocyk to wrzucam ;)

Kocyk minky:
    e9b07a89d428e2afmed.jpg

Kocyk ze Smyka upolowany wyprzedażowy :)
    9c3343d1278dcf90med.jpg

gosiunia, PIGULSKA, Wonderwall, czarna panda, gosia86 lubią tę wiadomość

201505111762.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia zawsze mozesz powiedziec ze nie przetrwala prania, cala zafarbowala, skorczyla sie/ pralka wytargala dziury.

madziorek, KotMisia lubią tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia jest moc :P haha padłam ;)

A pościelka jeszcze taka mi się podobała, ale przez te troczki widoczne stwierdziłam, że jest bardziej dziewczyńska ;)
    http://allegro.pl/2-el-posciel-120x90-modenex-tulis-w-kropki-szara-i5144920508.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 11:24

201505111762.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia88 wrote:
    KotMisia zawsze mozesz powiedziec ze nie przetrwala prania, cala zafarbowala, skorczyla sie/ pralka wytargala dziury.

heh, już wyprałam i nic sie nie stało :D Ale zawsze może sie przypalić żelazkiem :D

Jak wstanę z łóżka to aż Wam zdjęcia zrobię ;)

Karolcia88, gosiunia, gosia86 lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia my kiedyś z mężem chcąc zaoszczędzić kupiliśmy sobie w markecie tanią pościel. Jak nam wszystko pofarbowała, łącznie z nami to ją wyrzuciliśmy. Teściowa też podchody robiła w markecie, żeby nam pościel kupić, to powiedziałam, że ja takiej nie chcę, bo już mieliśmy i ja nie chcę dziecka pofarbowanego mieć. Wiadomo, mogliśmy gorzej trafić i pościel pościeli nierówna, ale ja już jestem uprzedzona niestety.

201505111762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziorek wrote:

Magda a ten komplet jest z wypełnieniem czy tylko same poszewki z ochraniaczem?

‹‹ 1083 1084 1085 1086 1087 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ