Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia - dobrze ze nie dopisala " baw sie dobrze"
Witam sobotnio
Dzis leniuchujemy bo sprzatam w tygodniu aby weekend byl dla Nas
W Krakowie pada i nawet na spacer nie wyjde z Emilka.
My z Emilka juz po kawce Ince i po ploteczkach.
Milej soboty i duzo zdrowka dla Was! A w szczegolnosci dla tych szpitalnych....GabiK, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Pigulska wlasnie ta sama tabletke mi daja, jestem po Niej polprzytomna. Oczy mi siw same zamykaja.
Pielegniarka mowila, ze to standardowe leczenie. Ale ja nie lubie tak sie czuc,wydaje mi sie ze zaraz padne jak wstaje z lozka.
Gabik ja jak krolowa,sama na sali, tv na wylacznoscskacza kolo mnie jak kolo jajka:) tylko jedzienie mogloby byc lepsze. Ale mam swoje zapasy
Kotmisia ja bym nie jechala, w sumie za jakis czas mielismy jechac w odwiedziny do kuzynki meza 300 km od nas ale teraz to juz sobie podaruje taka podroz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 09:52
GabiK, Catyyy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KotMisia, ja swojego też nigdzie nie puszczam bo się boje takich dlugich podrozy, przyznam szczerze że taka jego dluga jazda samemu gorzej na nerwy by mi zrobila, niż jak bym miala jechac z nim, dlatego dziś razem odwozimy rodzicow te 380km, ale Twój przypadek jest ciut inny... U mnie rozwarcia nie stwierdzono, chociaż w ciagu tych dwoch tyg cos moglo się zmienic, bo czuje mocne kucie w szyjce i podbrzuszu. Ja rozkladam sobie lekko fotel i robie przystanki, moze też bys tak sprobowala?
Auto już odjechalo do naprawy, dostaniemy zastepcze odplatne, ale to tylko 30zl dziennie wiec tragedii nie ma. Ciekawe tylko ile wyjdzie naprawa, bo teraz to już chyba bedzie 50procent wartosci samochodu, tyle już do tej pory na naprawy dalismy, co dwa miechy cos wiec mogę smialo mowic że po dzisiejszym to już przeszedl remont generalny... -
Hehe Katalina a jakie auto macie? Jak jedziesz w nasze rejony to zapraszam na kawkę
Dziewczyny zamówiłam pościel !!!! Normalnie fanfary w domu, mąż odetchnął w końcu, jest szczęśliwy !!zamówiłam taka ooo
http://allegro.pl/showItem2.php?item=5140447382 -> link ze specjalna dedykacja dla GabiKa, bo prosiła o fotkihehe
Mam nadzieje, ze teraz będzie z górki. Juz coraz mniej do kupowaniaKotMisia, GabiK, gosiunia, PIGULSKA, Eklerka, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Katalina podjęłam decyzję, a w sumie to Ola
że Miś wyjątkowo pojedzie sam. Mi od rana stawia sie brzuch więc dziś dzień naleśnika
A co do postojów to taki psikus,że w zeszłym roku otworzyli S3 i fajnie się jedzie ale chyba ze 100 km nie ma nawet gdzie sie zatrzymać. Nie mówię o stacji itp. Nie ma nawet zjazdu MOP. Tylko droga i droga.
A co do kłucia w szyjce to ja mam masakrę od kiedy Ola przekręciła się głową w dól. DO tego jest tak nisko, że na usg dr nie mogła zobaczyć buziDlatego nie wolno mi łazić bo napierająca główka może zacząć rozwierać mi szyjkę od wewnątrz
-
madziorek wrote:Hehe Katalina a jakie auto macie? Jak jedziesz w nasze rejony to zapraszam na kawkę
Dziewczyny zamówiłam pościel !!!! Normalnie fanfary w domu, mąż odetchnął w końcu, jest szczęśliwy !!zamówiłam taka ooo
http://allegro.pl/showItem2.php?item=5140447382 -> link ze specjalna dedykacja dla GabiKa, bo prosiła o fotkihehe
Mam nadzieje, ze teraz będzie z górki. Juz coraz mniej do kupowania
Ale piękna!!!
Wszystkie macie takie śliczne pościele. Tylko ja mam taką bazarową, od teściowej. Z podrobioną hello kitty... itp. No ale co zrobię. Szkoda mi pieniążków na nową a i tak każdy by patrzył na mnie jak na chorą. Że dostałam a wydziwiam ;/ Az mi wstyd zdjęcia zrobić -
No co Ty KotMisia na pewno jest fajna. Ja wczoraj się zastanawiałam nad zakupem przecenionej w smyku z Kubusiem Puchatkiem, ale bez ochraniacza akurat było
Chyba 1,5 roku temu jak jechaliśmy do mojej siostry nad morze to akurat robili S3 w okolicach Gorzowa i trzeba było przez miasto jechać
średnio atrakcyjnie było. Ale masz rację, jedzie się tą trasą super, ale przystanków nie ma za bardzo gdzie robić. Z moim ciągłym sikaniem to bym nie dojechała
KotMisia, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Madziorek nie dosc,ze sliczna to jak cudnie wykonczona, jak precyzyjnie.
Rika z nospa zalezy jaka masz,jesli forte lub max to 3x1,jesli te normalna to wiecej. Ale ja w szpitalu dostaje 2x1 tej mocniejszej na recepte. Z apteki mocniejsza bez recepty to 3x1.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 11:18
gosiunia, Rika lubią tę wiadomość
-
Karolcia jest moc
haha padłam
A pościelka jeszcze taka mi się podobała, ale przez te troczki widoczne stwierdziłam, że jest bardziej dziewczyńska
http://allegro.pl/2-el-posciel-120x90-modenex-tulis-w-kropki-szara-i5144920508.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 11:24
-
Karolcia88 wrote:KotMisia zawsze mozesz powiedziec ze nie przetrwala prania, cala zafarbowala, skorczyla sie/ pralka wytargala dziury.
heh, już wyprałam i nic sie nie stałoAle zawsze może sie przypalić żelazkiem
Jak wstanę z łóżka to aż Wam zdjęcia zrobięKarolcia88, gosiunia, gosia86 lubią tę wiadomość
-
KotMisia my kiedyś z mężem chcąc zaoszczędzić kupiliśmy sobie w markecie tanią pościel. Jak nam wszystko pofarbowała, łącznie z nami to ją wyrzuciliśmy. Teściowa też podchody robiła w markecie, żeby nam pościel kupić, to powiedziałam, że ja takiej nie chcę, bo już mieliśmy i ja nie chcę dziecka pofarbowanego mieć. Wiadomo, mogliśmy gorzej trafić i pościel pościeli nierówna, ale ja już jestem uprzedzona niestety.
-
nick nieaktualnymadziorek wrote:Hehe Katalina a jakie auto macie? Jak jedziesz w nasze rejony to zapraszam na kawkę
Mam nadzieje, ze teraz będzie z górki. Juz coraz mniej do kupowania
Magda a ten komplet jest z wypełnieniem czy tylko same poszewki z ochraniaczem?