Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
GabiK wrote:Kotmisia a bierzesz.cos na te skurcze?
Od rana 2 magnezy i 1 nospa. Ale chyba wezmę znów. Może to wczorajsze nerwy mi wychcodzą. Bo płacz był o ten wyjazd jak by Mis miał jechac na 3 tygodnie, a on dziś wroci
Gadałam z koleżanką, mówi że też cała ciązę walczyła ze skurczami i w koncu urodziła 4 tyg przed terminem.
Mi skurcze dokuczaja od 20 tygodniaGabiK lubi tę wiadomość
-
Witam sie deszczowo!
Madziorek - tez ma taki zestaw kocyka, tylko ja mam z miętą a u ciebie chyba turkus albo tez mięta tylko moze troszke swiatło inaczej oddało. Ja jestem zadowolona z wyglądu. Prałas juz ten kocyk podusie i misia - bo ja jeszcze nie?
Zastanawiam się czy nie prac tego recznie.
Dziewczyny trzymacjie sie w szpitalach, wszystko bedzie dobrze, najwazniejsze ze jestescie pod opieką.
A posciele są sliczne.
Ja narazie zostałam przy jedynm komplecie z Arusia, moze pozniej dokupie drugi.
Teraz zastanawiam się czy nie powinnam miec 2 rozków. Bo jak w szpitalu zawiną malca w rozek i sie przybrudzi to, myslicie ze trzeba miec drugo na zmiane. W tym szpitalu w ktorym bede rodzic, dowiedziałam sie ze na poczatku ciuszki dają swoje szpitalne. A potem na wyjscie sie przywozi. Bo podobno ciuszki giną - nie rozumiem czemu. Pewnie tyle dzieci nie wiedza do kogo ktore ciuszki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 15:09
GabiK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Slash ja mam kolor jasny turkus tego minky. Chciałam błękitny, ale akurat ten sprzedawca nie miał a inny sie nie odzywał, wiec wzielam z tym co mieli
jaśniejszy mam ten drugi
jeszcze nic nie prałam dziecięcego poza tymi zakupionymi dzis spodniami. Ale któraś z dziewczyn z forum prała i mówiła, ze po praniu było ok. Moja pralka ma funkcje pranie ręczne i chyba tak sie z tym rozprawie, bo nie wyobrażam sobie prac ręcznie w wannie, bo chyba bym do niej wpadła
-
Beti - ja bym swojego zamordowała jakby mi taki numer zrobił. Jestem strasznie niecierpliwa i odrazu mam same tragiczne wizje.
Mi lekarz mówił, że zwykłą nospe można brać po 2 tabletki naraz, tylką tę forte i max pojedynczo. I biorę cały czas, ale też codziennie mam skurcze. Wcześniej, jak się tak często nie pojawiały to walczyłam samym magnezem.
Śliczne te Wasze pościele i kocyki -
nick nieaktualny
-
A pokazę Wam zdjęcie mojej Pyzuni. Trochę nie wyraźne, bo mala zle lezy a po drugie ja nie umiem robic zdjec
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0edbcd77d9a4.jpg
I powiem Wam, że wykapany tata jest :)Chyba tylko hamburgerek po mamusiKarolcia88, PIGULSKA, czarna panda, madziorek, beti97, GabiK, gosia86, slash, dorota1987, gosiunia, WesołaMama, katalina, Catyyy lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, kolejny tydzień za mną. Mąż wywiózł mnie dziś na cały dzień do rodziców a sam do nocy będzie walczył z remontem. Dzień senny strasznie, tata zrobil domowe frytki a to tylko przekąska bo obiad potem. Mniam. Chociaż może mogłam tego nie pisać bo troche Was cierpi w szpitalu pewnie z powodu przyklejającego się żołądka do kręgosłupa. Cały czas jestem myślami z Wami i życzę rychłego powrotu do domu, a wszystkim miłej soboty.
GabiK, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Pigulska wlasnie ta sama tabletke mi daja, jestem po Niej polprzytomna. Oczy mi siw same zamykaja.
Pielegniarka mowila, ze to standardowe leczenie. Ale ja nie lubie tak sie czuc,wydaje mi sie ze zaraz padne jak wstaje z lozka.
Tylko teraz będąc w domu też muszę je łykać i przez to czuje się taka słaba ze szok...jak tak dalej pójdzie to nie będę miała siły rodzić... -
Dziewczyny śliczne macie te komplety pościeli i kocyki
Ja juz też siedzę na allegro i wybieram bo niestety czuję presję czasu....chyba nie dotrwam do maja,oby do kwietnia wytrzymać
KotMisia słodka pyza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 13:56
KotMisia lubi tę wiadomość