Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Gabik - cos fajnego ta pieluszko ceratka. Chyba ze dwie sztuki by mi się przydały własnie do przewijania.
Nie mam przewijaka wiec kładac na łozko jak znalazł a w razie czego zawsze jeszcze moge połozyc zwykła tetre na to to codziennie nie bede musiała prac. Tak mysle.
Stacjonarnie widziałyscie gdzies takie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 15:47
GabiK lubi tę wiadomość
-
http://allegro.pl/11cz-posciel-dla-dzieci-100x135-lub-90x120-34wzory-i5109264558.html my mamy o taką posciel
nr 6 . szanowny wybrał i powiem wam że z jakosci jesetem zadowolona
co do tych poduszek to średnio byłam za ale nie sprzeciwiałam się ale zamówie jeszcze zwykóy ochraniacz chyba
a podusie się przydadzą
-
Ale smarujecie dzisiaj aż dziw bo to sobota a w weekend zawsze tu cisza
Madziorek śliczna pościel
MotMisia Twojej tez nic nie brakuje
Ja na razie mam jeden komplet i to z odzysku i jeszcze tesciowa ma uszyć drugi
Padam na pysk po dzisiejszym maratonie po sklepach
W Agacie materacy nie ma dla dzieci
W Ikei wybór nie wielki
W baby max może i bym coś wybrała ale ostatecznie pojechaliśmy do mega askot
Kupiliśmy materac gryka - kokos gruby 14 cm nie chciałam tej gryki ale mąż tak zdecydował
Ogólnie to myślałam że materace są dużo tańsze bo w smyku widziałam po 69 zl a okazało się że takie lepsze są dużo droższe
Kupiliśmy wanienkę i wkład do wanienki też mąż chciał
Pieluch tetrowych mam 10 +2 kolorowe a flanelek mam 6
Pampersów na razie mam 120 ale dokupię jeszcze w kwietniu
Łóżeczko nie odebrane ale to może mąż odebrać i beze mnie
Karolcia współczuję Ci kłucia ktoś tam ewidentnie nie panuje nad sytuacją
Ofeline brak informacji o wynikach badań to dobra informacja:* -
nick nieaktualnyhejka dziewczyny jestem w 32tc a w 31tc mój mały ważył 2200g!!!dla mnie to bardzo duzo a lekarz twierdzi że jest ok nie wiem czy może porobić jakies badania może za dużo cukru czy coś i mały przybiera za bardzo na wadze???jakieś pomysły??? pozdrawiam wszystkie mamusie i te w domkach i te w szpitalach
-
olka24 wrote:hejka dziewczyny jestem w 32tc a w 31tc mój mały ważył 2200g!!!dla mnie to bardzo duzo a lekarz twierdzi że jest ok nie wiem czy może porobić jakies badania może za dużo cukru czy coś i mały przybiera za bardzo na wadze???jakieś pomysły??? pozdrawiam wszystkie mamusie i te w domkach i te w szpitalach
A Ola Ty z tatusiem to może wysocy jesteście? Bo jak dziewczyny piszą wagę dzieci to powyżej 2 kg mam ja i Ofe a obie mamy ponad 170 cmgosiunia lubi tę wiadomość
-
Olka, Nasz Maluch w 31tc ważył 2100g
Nasłuchałam się, że jest klocuszkiem, ale co ja poradzę? Cukrzycy nie mam, nie faszeruję się hamburgerami, a Mały rośnie
KotMisia, ja mam 160cm a mąż 173cm, więc żadne z nas wielkoludyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 16:14
KotMisia, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKotMisia wrote:A Ola Ty z tatusiem to może wysocy jesteście? Bo jak dziewczyny piszą wagę dzieci to powyżej 2 kg mam ja i Ofe a obie mamy ponad 170 cm
-
KotMisia proszę przepis na babke
Ja dzisiaj w planach mam tartę z mascarpone bitą śmietaną i chyba brzoskwinie lub dżem truskawkowy
Zostało mi do kupienia kocyk, stojak do wanienki, biustonosz do karmienia, klapki, tantum rosę, aaa i chusteczki pod szyjke dla Poli
Beti pisała o chusteczkach babyderm do pupy potwierdzam moim zdaniem tez są kiepskie kupiłam teraz drugie opakowanie do użytku codziennego i jakiś taki dziwny zapach mają i ogólnie cieniuśkie są (mam te różowe)
Mam jeszcze dwie paczki dada ale nie wiem czy nie kupię orginalnych pampersa chociaż na start -
Paulinqa taki zestaw chciałam od poczatku ciąży !!! Jakos właśnie te poduszki mi sie podobały, ale potem sie naczytałam o tych ochraniaczach itd i zrezygnowałam. W ogóle u nas w sklepie z rzeczami dla dzieci był taki ochraniacz siateczkowy
średnio mi sie podobał, ale w sumie to nie głupie, bo przewiew powietrza jest jednak.
KotMisia fajnie, ze wrzuciłas link, bo np o pampersach nie pomyslałam, zeby tam zamówić. A tak jeszcze popatrzę co by sie przydało i domowie w kwietniu jak jakaś kasa sie pojawi.
Gosia super, ze sie udało z mężem na zakupy wybracchwal sie co kupiliście
my materac mamy 10 cm gruby, bo na tym łóżeczku naszym było info, ze max 12 cm może być. Pochwal sie co tam jeszcze kupiliście. Uwielbiam oglądać te wszystkie rzeczy dla maluszków, nawet patyczki do uszu
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosiu zakupy udane widze
a ja czekam na meza i doczekac sie nie moge. Ale zaraz powinien byc. Przed chwila wiezli dziewczyne na cc na cito az sie wystraszylam bo biegli z nia na blok. A za 15 minut wiezli juz dzidziusia akurat bylam na korytarzu i juz lzy w oczach.
wrazliwiec ze mnie. Smieszyl mnie tylko zestresowany tatus. Ci faceci to tacy pocieszni.
Olka mi w szpitalu nie mowili ze za duzo wazy mloda a ma 2100, bez paniki, bedzie ok.
-
Po tym jak Beti napisała o tych chusteczkach to tez je wyciągnęłam z pudeleczka (bo tez mi sie udało w pudełeczku kupić) i bedą do używania dla mnie i męża na codzień.
Ja dziś mam dzień bez słodyczy a mąż kupił ciastka niby zbożowe a jednak ciastka a moja mama przyniosła białe michalki i tak lezą i kusza. Ale sie jeszcze nie złamałam. Wypiłam szklankę wody, zjadłam winogrono i na szczęście nie mam miejsca w brzuchuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 16:26
-
nick nieaktualnyOfelaine wrote:Gosiu zakupy udane widze
a ja czekam na meza i doczekac sie nie moge. Ale zaraz powinien byc. Przed chwila wiezli dziewczyne na cc na cito az sie wystraszylam bo biegli z nia na blok. A za 15 minut wiezli juz dzidziusia akurat bylam na korytarzu i juz lzy w oczach.
wrazliwiec ze mnie. Smieszyl mnie tylko zestresowany tatus. Ci faceci to tacy pocieszni.
Olka mi w szpitalu nie mowili ze za duzo wazy mloda a ma 2100, bez paniki, bedzie ok.