Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
madziorek wrote:Ja właśnie sie wstrzymuje jeszcze z pampersami. Podobno jedna paczka 1 do szpitala czyli w sumie na 3 dni powinna starczyć. A 2 to chyba kupie taki karton w Tesco był 148 sztuk. Bo te 1 to chyba 2-5kg a 2 3-6 jeśli dobrze kojarzę???
-
wy tu o pampersach a ja kupiłam na razi 1 paczkę jedynek pampersa tych białych;) ja mam czas;D haha nigdzie się do 20 kwietnia nie wybieram!
choc dziś po sprzartaniu napiął mi się brzuch więc juz całe popołudnie przeleżałam;) i teraz na szczescie jest ok;)
-
Dziewczyny, który ze zwierzaków nadaje się Waszym zdaniem dla chłopca?
http://allegro.pl/duze-urocze-i-oryginalne-przytulanki-z-grzechotka-i5139903387.html -
Dla mnie kaczuszka tez jest numer 1 ale wydaje mi się bardziej dla dziewczynki
Ale dzisiaj oczadziała byłam:D poszłam wynieść śmieci a mamy segregowane, nie chciało mi się zawiązywać reklamówki i wrzuciłam do kubła nie tego co trzeba i musiałam wyciągnąć bo wrzuciłam plastiki do biodegradowalnych niestety została butelka po mleku i pojemnik po jogurcie:)
Taka ciapa ze mnie:D
-
Pigulska ja ziolek to nie papu
ogolnie to leki dzialaja, tylko cos mi pofiksowalo teraz.
W ogole to chyba trafilam na mozliwie najgorsza zmiane pielegniarek. Mialy mi przyjsf zmierzyc cukier o 21.30. Ja musialam poczlapac do nich. Na zastrzyk ze sterydow tez mi kazaly przyjsc ( o polnocy) i o 2.30 tez mi kazaly przyjsc do siebie na cukier!! No chyba sie im cos we lbach poprzerwacalo. To ich praca do jasnej cholery. ( lepiej niech teraz nie przychodza mi zmierzyc cisnienia) w ogole to ciekawe czy w ogole jeszcze raz przyjda sprawdzic bo mialy sie pijawic 2 godziny po obchodzie -
Madziorek gratuluje
Ja tez sie moge pochwalic bo zjadlam obiad szpitalny. Zupe polykalam tak zeby smaku nie bylo czuc a ziemniaki to jakos podziamalam :pmadziorek, GabiK lubią tę wiadomość
-
Karolcia szczyt bezczelności z tymi pigułami że to Ty masz do nich chodzić
Łeb mi pęka położyłam się już z bólem z nadzieją że jak zasnę to minie a obudziłam sie po 1,5 godz i boli jeszcze bardziej wzięłam apap i zmierzyłam ciśnienie 144/84 takiego to ja nigdy nie miałam -
A ja już nie spie bo sen glupi mialam że żeby mylam, ale w pore się obudzilam.. Plulam ciastkiem jakims, ale się boje zasnac, bo sny o zebach jakoś zawsze źle dzialaja u mnie pozniej... Zawsze się cos dzieje. Teraz już na pewno nie zasne. A Izula harcuje od wczoraj jak szalona, chyba droga już nie bardzo się jej podobala.
Madzia, w Twoich stronach jestem, ale wciaz nie tak blisko zebym na kawke dala rade podskoczyckiedys pewnie skorzystam jak z Mala przyjade do dziadkow
a auto to mamy peugeot 307 kombii, nasze pierwsze jeszcze przedmalzenskie auto :p bedziemy zmieniac teraz na jakiegos japonca..
Beti wspolczuje jelitowki, moze rano zasiegniesz porady lekarza?
Karolcia wspolczuje zmiany.. Wytrzymaj, moze niebawem wyjdzieszgosiunia lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewuszki, myslalam, ze pustki beda a tu prosze kilka postow.
Okazalo, ze piguly byly na tyle laskawe, ze dwa razy w pol drogi sie spotkalysmy a w nocy niby nastawilam sobie budzik zeby do nich pojsc, ale zanim sie wyzbieralam to przyszla do mnie hrabina.
Cisnienie zmierzyly mi powtornie po 23 i dalej bylo wysokie a nawwt wyzsze niz przy poprzesnim pomiarze bo 158/98 ale puls spqdl do 89 wiwc juz sie lepiej czulam. Ale lekarz stwierdzil ze dalej za wysokie. Dostalam doraznie jakis tam lek (ale nie zapamietalam nazwy) i po godzinie zaczelo spadac. Bylo 149/89 wiec juz sobie odpuscili dalsze pomiary.
Beti jak masz biegunke to mozesz probowac sie tez "przytkac" kakaem albo czekolada. Niedobrze, ze Cie zlapalonie daj sie! :*
Katalina to wracajcie bardzo ostroznie. Przesady przesadami, ale strzezonego Pan Bog strzeze.