Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć ranne ptaszki
Ja dzisiaj pospałam obudziłam się tylko na siku ale potem jeszcze grzecznie zasnęłam:)
Karolcia ja tez uważam ze lepiej zamówi na allegro niż gdzies specjalnie gonić
Podjęli jakas decyzję co z Twoim cukrem czy dopiero dzisiaj?
Madziorek nie stresuj sie mąż sobie na pewno poradzi
Ja mialam dzisiaj zamawiać kocyk ale mąż stwierdził że kolor mięty nie będzie pasował do wózka i znów muszę się zastanowić co wybrać
Karolcia gratuluje 3 z przoduja dzisiaj zaczynam 33t
nadulek lubi tę wiadomość
-
Madzia, maz sobie poradzi
nie stresuj się
Gosiu kolor miety to faktycznie moglby się gryzc z Twoim wozeczkiemale minky ma milion pieknych wzorow i kolorow
na pewno cos znajdziesz dla Polusi
ja już też wg OM 33tydzien, wedlug jej pomiarow to niby mialby zaraz wyjsc 35! Szok
za 2tyg się dowiem jak to moje Malenstwo przybiera.
Wczoraj jeszcze się u rodzicow wazylam i powiem Wam że 2tyg temu faktycznie przesadzilam z waga u gina, bo dopiero teraz ledwo ledwo dobijam do tego wyniku, ktory podalam :p czyli w sumie wychodzi nam dopiero ok +11kg ale jeszcze w sobote to mialam +10, czyli zalezy od dnia i stopnia zatrzymania wody i wyprozniengosia86 lubi tę wiadomość
-
Najlepiej ważyć się na tej samej wadze i o tej samej porze
Aż się boję wchodzić na wagę po wczorajszym obżarstwie u teściowej a jestem tak najedzona ze nawet nie mam ochoty na śniadanie
Wg ostatnich usg Pola wychodzi o tydzień starsza zobaczymy co będzie w środę na wizyciekatalina lubi tę wiadomość
-
Witamy się i my z rana w 33 tc - coś ostatnie tygodnie za szybko lecą.
Weekend spędzony z mężem i po 2 dniach 1,5 kg na plusie no masakra.
Dziś umówiłam się na kawę z koleżanką z pracy tak więc jak wrócę postaram się was z weekendu nadrobićgosia86, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Gabik ja dziś dzuen w biegu, będę po 14 w domu to wrzuce zdjęcie.
Ja dziś źle spalamnq prawym boku mała źle kleży i mnie boli a na lewym piecze mnie biodro
I w nocy latam sikac, brzuch mi ciąży jak na okres
Ale kurcze zaczął się 34 tydzień!! Kiedy?
Dziś diabetolog i szkoła rodzenia
Aaa i muszę się pochwalić. Miś będzie orzy porodziekatalina, gosia86, GabiK, PIGULSKA, madziorek, nadulek, dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Juz po obchodzie. Byl moj doktor i powiedzial ze wstepnie jutro do domu. No i ledwo przyszedl i od razu ze cisnienie ma byc mierzone 6x dziennie a nie 2 (niby mialam 4 ale to tylko dlatego ze im zglaszalam,ze cos mi skacze). Cukier mu sie nie podobal ten jeden co mialam podwyzszony wiec jeszcze dzisiaj kazal mierzyc. I ktg mam miec 2x dziennie a do tej pory tylko dwa razy dali mi posluchac serduszka Mlodej i sie jeszcze tak ustekaly, ze im uciekala spod glowicy.
Gosia nie pamietam dokladnie tych kolorow ale ja to bym chyba wziela z pomarancza. Ladny zywy kolor -
Karolcia to sie w koncu za robote wezma, bo do teraz to troche jakby chcialy a nie mogly. Chcialabym wytrwac do 38t,ale w badaniach w I trymestrze wyszlo mi 1:49 ryzyko porodu przed 35t i wychodzi,ze potwierdze statystyke.
KotMisia dziekuje.Bede czekac
A z wozkiem jak macie daleko jechac to sie nie oplaca faktycznie,maz ma racje.
Gosia,podziwiam Twojego,ze kolory do wozka dobiera! Wow!gosia86 lubi tę wiadomość