Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymadziorek wrote:Olka ja odkąd w ciąży jestem to jak sie zagotuje to bronię swojego jak lwica
choc ostatnio bardziej ugodowa jestem. A miałaś taka sama sytuacje z bepanthenem? Doslali Ci czy jak?
madziorek, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meldujemy się szybko po wizycie
Z szyjką nie ma tragedii ale niestety złapałam jakąś infekcję i dostałam globulki dowcipne
Może za dużo lekarzy tam grzebało w ostatnim czasie i stąd to paskudztwo nie wiem...
Z Młodym wszystko w porządkupani dr sprawdziła przepływy i łożysko - w normie
Oczywiście znowu było zasłanianie rączką ale udało nam się pstryknąć szybką focie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad1332312b3f.jpgBluberry, katalina, Catyyy, alma, Agusia246, gosia86, beti97, Ofelaine, GabiK, Nana86, paulinqa, MiM, AGA 30, nadulek, dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Alma super ze się odezwałaś
A imię to ma się Wam podobać a nie rodzinie. U nas też była raczej średnio entuzjastyczna reakcja na wybrane imię ale teraz już wszyscy to zaakceptowali i wypytuja jak tam Nikoś
Ofelaine ach niby w domu najlepiej ale współczuję takie powitania i traktowaniatrzymaj się dzielnie i myśl tylko o tym co dobre dla Lilki i Ciebie
a te mądrości sprzed przeszło ćwierć wieku jednym uchem wpuśc a drugim wypuśc. Będzie dobrze
Karolcia może rzeczywiście to ciśnienie wzrosło po sterydach. Trzymam kciuki żeby jutro Cię wypuścili
Katalina mój synek przy badaniu leżał spokojnie i praktycznie się ruszał a teraz szaleje jak wściekływypycha nóżki pod żebra a kolankami chyba ciśnie wokół pępka. Także spokojnie takie dzieciaczki widocznie mają napływy wzmożonej aktywności
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 22:57
alma lubi tę wiadomość
-
Karolcia Ty to chyba jesteś rekordzistką odnośnie pobytów w szpitalu bidulko
Ale jak Ofeline wczoraj pisała lepiej sprawdzić co się dzieje niż potem żałować
Życzę Ci aby Cie dzisiaj wypuścili do domku :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 05:48
-
Witamy się z Wikusią porannie
Takie małe sprostowanie ten pedicure to nie wczoraj był tylko z tydzień temu :p no a dokładnie posprzątać to tylko ja w domu mogę i staram się to robić raz w tyg. Mama jest po udarze i ma endoprotezę którą już 3 razy wyłamała, więc lepiej jak do podłogi się nie schyla. Facet w delegacji więc na odległość nie pomoże:/ no a ja w brudzie nie lubię mieszkać. Jak nie ma komu to ja na raty muszę i niestety takie życie, ale przez najbliższy tydzień się oszczędzam obiecuję
Karolcia mam nadzieję że dzisiaj Cię wypuszczą -
Czesc ciotki
Pigulska Nikos jest cudnyi dziekuje za wsparcie.
Karolcia zycze aby dzis Cie puscili do domku a ja leze i mysle co tam w szpitalu o tej porze by sie dzialo. Teraz pewnie mialabym ktg. Ale Lili juz nie spi i sie wierci wiec wiem, ze jest ok.
Mezus pojechal wlasnie do pracy spozniony bo musielismy sie naprzytulac troche:) ale dalej mi malo.
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Ja też jak wstanę na siku to potem mam problem z zaśnięciem
Karolcia dokładnie oby to był twój ostatni pobyt w szpitalu przed rozpakowaniem
Żeby już z rana zgaga paliła to jest niemożliwe przecież jeszcze nic dziś nie zjadłam -
Karolcia ja nie miałam nic złego na myśli po prostu mi Ciebie szkoda że tyle musisz koczować w szpitalu, ale wiadomo jak mus to mus
Wyprawiłam męża ale i tak nie czuję się spiaca poza tym nie mam jakiegoś planu na dzisiaj
Mogłabym zrobić to ostatnie pranie ale mąż znów nie sprawdził szamba, chyba że zaniosę do mamy do prania
Beti to nie zmienia faktu że ten pedikiur mogła zrobić Twoja siostra lub jej córka
No ale u nas jest tak samo jak ja nie zafarbuje mamie włosów to nikt tego nie zrobi a jak już raz zrobiła to moja siostra to mama wyglądała gorzej niż przed farbowaniem
Pigulska może Nikosiowi rosną włosy i stąd ta zgaga rano
Ja naiwnie wierzę że Pola urodzi się z czuprynąi stąd ta zgaga
Mam prawie 15 kg na plus o matkoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 06:28
-
Ja tez nie mam planow na dzis
ale chyba wiem co bede robic....
Poleze sobiea co
Ssie mnie z glodu ale nawet nie chce mi sie na dol schodzic.
oh przypomnialo mi sie, ze luteinke trzeba na dole zaaplikowaci duphaston lyknac.
juz mi nikt nie poda tableteczek, samej trzeba sie pilnowac
Mysle co by tu dzisiaj kupic na allegro dla mnie albo Lilki -
No u mnie był lament że ja jestem delikatna a siostra to już mniej i będzie ją boleć. No ale do porodu na pewno już nie będę takich rzeczy robić , tym bardziej że czuję się tak sobie. Najgorzej jest jak otaczają cię osoby które myślą że się cackam z sobą i słynny tekst ciąża to nie choroba. Mojej siostrze też czasami trudno pojąć kobiece mdłości a przecież nie każda kobieta przechodzi ten czas tak samo. Idę się jeszcze przespać bo po 5 obudziła mnie Wiki a teraz jest cichutko i trzeba to wykorzystać na spanie