Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
W sumie brakuje mi tylko kosmetykow, do pepuszka czegos I pare drobiazgow.
Mialam zasiegnac informacji na SR ale w tej sytuacji nie wiem czy moge chodzic. Zapomnialam sie w szpitalu zapytac. Spytam swojego gina. Ale jak bede rodzic w Strzelinie to nie wiem czy jest sens chodzenia do Sr w Zabkowicach.
-
Mnie ta zgaga bardzo często męczy i się obawiam że urodzę małego szympansa
Beti jak słyszę takie teksty ze ciąża to nie choroba to mnie szlag trafiaU mnie jest odwrotnie wszyscy w moim najbliższym otoczeniu się ze mną cackają co już też zaczyna mnie doprowadzać do furii...
A wczoraj jakiś facet w aptece wrył się bezczelnie przede mną do kasy, wyzwalam gnoja od niewychowanych chamów! No mówię wam tragedia! Co za ludzie -
Hej dziewczyny
Pigulska moja mama ze mną w ciąży miała mega zgagę po wszystkim a urodziłam sie łysazdjęcie cudne.
Tez nie mam dziś planów, bo zakupy w większości zrobione, kasy brak. Pozostaje książka i tv. Spacer po chleb sobie zrobię
Miłego dniaPIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Pigulska,ale sliczna dzidzia! Po mince widac,ze nie bardzo lubi,zeby mu przeszkadzac,ale dobra,zrobi mamusi przyjemnosc
A i bardz dobrze,ze chama przywolalas.do porzadku. Ja mam 156szt rozm 1. Myslalam,ze za duzo,ale jesli sie nie uda i urodze przedwczesnie to chyba bedzie ok.
Karolcia trzymam kciuki za 8.15,zeby wszystko bylo w porzadku i pozwolili Ci wyjsc do domu i zebysmy zadna tutaj przed 38 tyg szpitala nie odwiedzaly,chyba tylko turystycznie
Beti to kamien z serca,ze jednak troszke mozesz o siebie zadbac. Szkoda,ze nie ma Ci kto pomoc,ale oszczedzaj sie kiedy tylko i jak tylko mozesz. Wiem,ze latwo powiedziec trudniej zrobic,sama nie jestem dobrym przykladem.
Gosia co dzis zakupujesz fajnego ?PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Madziorek no to nie ma reguły
może być łysy albo mieć mega czuprynę nieistotne, najważniejsze że był zdrowiusieńki
Pora na śniadanie
GabiK dziękitaki uparciuch to po tatusiu, on też strasznie nie lubi obiektywów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 07:17
GabiK, gosiunia lubią tę wiadomość
-
PIGULSKA wrote:Madziorek no to nie ma reguły
może być łysy albo mieć mega czuprynę nieistotne, najważniejsze że był zdrowiusieńki
Pora na śniadaniea tak nie ma znaczenia dla mnie. Tylko zdrowy
PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
A ja tez mam czesto zgage, ciekawe czy Lili bedzie miala czuprynke
Ja pampersow nie mam jeszcze w cale i sama sie zastanawiam ile kupic. Ponad
100 sztuk wydaje sie byc sporo. Ale jak sie zaczna kupki co 3 godziny to pewnie zejdzie w mgnieniu oka.
Karolcia czekamy na wiesci.PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Ja mam poki co jedna duza paczke 1 czyli 78sst ale chyba dokupie jeszcze taka mala z 30szt zeby zabrac do szpitala.
Tez czekam na obchod jak na zbawieniePIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Witamy się
Karolcia, trzymamy kciuki
My pampersów mamy 2 paczki 1 po 43szt i paczkę 2 68szt chyba.. muszę jakieś dokupić, ale kiedy to nie wiem. Może w kwietniu jak zus kasę raczy przelać (jeśli raczy), bo na razie wszystko pochłonął ten pieprzony samochód.. Dobrze, że chociaż mały zapas mam, potem najwyżej wizytujących będę prosić jeśli będą chcieli przyjść i przynosić..
Miałam ambitny plan uprać dziś z wózka obicie i okrycie materaca.. ale teraz tak stwierdzam, czy nie za szybko? Nie zakurzy mi sie to? Nie wiem czy urodzę za 2 czy 6 tygodni.. czy może jeszcze za 8, wszystko się może zdarzyć.. Niestety wózka nawet nie mam w co wsadzić, bo mąż gdzieś wsadził folie i nawet w folie nie owinę.. Na łóżeczko jedynie nałożę później podkład i prześcieradełko, nic więcej tam nie przewiduję, więc specjalnie ubierać nie będę, ale znów nie wiem czy nie za szybko z tym praniem... -
Katalina mi sie tez ciagle wydaje, ze prac teraz to za szybko a moja teściowa co wizytę sie pyta czy juz uparłam rzeczy. Powiedziałam jej, ze po świętach, bo akurat będzie 1,5 miesiąca do terminu a ona do mnie: żebyś sie nie zdziwiła. Wiec ja głęboki wdech i od 10 w dół
-
Dziewczyny a z jakiego materiału macie przescieradelka? Bo mi teściowa kupila z froty i nie wiem czy to nie za szorstkie? Ja sama lubię tylko bawełnę w łóżku
A pampersów mam 1 paczkę 43 szt. Ale u mnie w szpitalu dają wszystko.
Np do samego porodu muszę mieć kapcie i gumke do włosówgosiunia lubi tę wiadomość
-
Ja mam prześcieradełka bawełniane i frotowe, i powiem szczerze nie są szorstkie jak dla mnie. Do każdego prania dałam oczywiście płynu do płukania z jelp
jedynie co to wydaje mi się ze z froty są cieplejsze
Mój wózek póki co stoi i się kurzynie spieszę się z tym bo przecież od razu po porodzie nie będę śmigać na spacery
Ale za to wszystkie ubranka, kocyki itp mam wyprane i czekają poukładane w szufladachWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 08:39