Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej;)
spaliśmy do 8 ale Mikołaj tak kopał że mama musiała wstać i zjeśćnie powiem że dłużej bym nie pospała no ale trzeba pomału przestawiać się na tryb dziecka;p
ja ubranek nie mam upranych własnie nic i mąż mnie pogania bo stwierdził że do porodu nie zdąże, dziś taka piękna pogoda więc może wezmę się za to?
też nie mam jeszcze prześcieradła, butelki żadnej, kapci do szpitala i kosmetyków dla małego a pampersów mam 1 paczkę 1. chyba czas wziąć się za dalsze zakupy;)
aaaaaaaa i mamy wózek!jest przepiękny dla mnie idealny;)
PIGULSKA, madziorek, nadulek, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Paulinqa to wrzucaj zdjęcie
Ja wiem, że to już tu tysiąc razy było.. Ale może mogłaby któraś z Was podesłać listę zakupów, jakie wypadałoby zrobić w aptece? Niestety.. totalnie zielona jestem, myślałam że SR jakoś mnie będzie oświecać, ale póki co żadne zajęcia nie były z położną, a ostatnie z dietetykiem tak mnie zniechęciły, że nie wiem czy dziś iśćTak więc nie mam właściwie nic do pielęgnacji Maluszka..
-
Wychodze. Kazali mi tylko sprawdzac w domu cisnienie i zazywac te dodatkowe leki (2x1) czyli w sumiw 5 tabletek na zbicie cisnienia
Przelozona mam o tydzien wizyte u lekarza. Wypis ma byc jakos wyjatkowo wczesnie bo po 11 i srednio ma mnie kto odebrac ale jakos damy rade, siostra po mnie podejdzieKotMisia, paulinqa, PIGULSKA, Ofelaine, katalina, gosia86, madziorek, WesołaMama, Wonderwall, GabiK, nadulek, dorota1987, gosiunia, alma lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b19352cafc9.jpg
nasza bryka;)
Pigulska w sumie tak muszę zasiąść do tych zakupów;p
Karolcia super że wychodziszWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 09:01
PIGULSKA, Ofelaine, katalina, gosia86, madziorek, Wonderwall, GabiK, nadulek, dorota1987, Agusia246, olka24, gosiunia, slash, alma lubią tę wiadomość
-
Karolcia super że wychodzisz :*
Paulinqa piękny wózeczek
Gabi ja nic nie kupuję chwilowo jak cos to dopiero w przyszłym miesiącu, to Ofeline chce szaleć z zakupami
Prześcieradła mam bawełniane z jerseyu bo dla męża frotowe wydawały się szorstkie, a pampersów 1 mam 43 sztuki ale dokupię jeszcze bo wczoraj pytalam dziewczyny z mojego rocznika które niedawno rodziły i używały 1 około miesiąca a zdarza sie że i do 10 sztuk dziennie schodzi
paulinqa lubi tę wiadomość
-
Kotmisia ja zakochałam się w tym wózku a mąż jak go zobaczył to powiedział od razu bierz bo wyglada jak porsche wśród wózków;p haha. jest lekki super sie prowadzi;)
dzieki dziewczyny;)
a powiedzcie zamawiacie literki z imieniem nad łózeczko?? bo mi się podobają ale zastanawiam się nad nimi ;p możecie polecicie jakiegoś sprzedawcę?Wonderwall lubi tę wiadomość
-
Karolcia super, ze wychodzisz. GabiK Ciebie tez witam w domu
Wózek fajny, był to moj jeden z pierwszych typów a aż tak dużo ich nie miałamniestety w sklepie wydał mi sie jakiś wielki a ja wzrostu za dużo nie mam
a ostatnio babeczka z takim była w kościele, tylko kolory inne
Pampersow jeszcze nie mam. Tak myślałam, ze 1 kupie jedna paczkę 30 sztuk do szpitala i takie duże opakowanie jak w Tesco dają 148 sztuk pampersow 2 bo one sa od 3-6 kg. Najwyżej będę odwijac ten pas, zeby pępuszek odkrywać. A jak będzie mi niewygodnie czy coś to wyślę męża do sklepu po 1
W ogóle moja mama ostatnio pytała na ile taka paka pampersow 148 sztuk starczy i mówi do mnie na miesiąc? A ja jej mowię, ze z tego co mi mówiła koleżanka to max na 2 tyg. I mama zbladłaGabiK lubi tę wiadomość
-
Katalina sevila też nam się podobała
Kotmisia też bym tak chciała ale ja to pewno bede tak zestresowana że nawet nie będe umiała mówić do męża;
Karolka slicznie ci to wyszłoja zdolności plastycznych nie mam za bardzo;p miałam robić też takie tzn próbować ;p tylko teraz zastanawiam się nad tymi co się przykleja na ścianę
bo te to jedynie za pomoca jakiegoś sznureczka chyba można powiesic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 09:34
-
Witam Was!
Odwiozłam córkę do przedszkola, potem z powrotem, poszłam do sklepu kupić chlebek i w drodze ze sklepu do domu dorwał mnie skurcz....Na szczęście jednorazowy ale dało się odczuć. Od razu zwolniłam krok i jakoś doszłam do domu. Chyba trzeba zwolnić tępa a tu mąż remonty wymyślił, malowanie ścian na całego, brudno, kurzy się, trzeba sprzątać a przydałby się na tym etapie ciąży jednak trochę pooszczędzać.
Dobrze, że mąż dopuszcza mnie jedynie do kuchni i nie pozwala nawet pozamiatać... -
Karolcia - super że wychodzisz, nie ma jak w domu! Tylko oszczędzaj się!
Paulinqa - wózek super, podoba mi się
Co do prześcieradeł to mam jeden frotte i dwa bawałniane. Ten z frotte jest bardzo mięciutki - nawet dobra jakość.
A pamperswó mam 1 opkowanie Nr1 - 43szt i dwa normalne opakowania Nr 2. Na razie nie kupuję więcej pieluch o rozmiarze Nr 1 bo nie wiem jak duże dziecko się urodzi.