Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiunia trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Pamiętaj, że jesteś pod dobrą opieką, a maluch jest już na pewno duży i silny.
Eklerka - ponawiam temat, że zupa kukurydziana to u mnie nr 1, ale polecam ją osobom, które lubią nieci pikantniejszą kuchnie, bo jak ta zupka nie byłaby pikantna to byłaby całkiem mdła.
Wczoraj na zdjęciu bardziej literki było widać, dzisiaj pokazuję wyraźnie ptaki. Szyję teraz 6 ptaka. Potem pokaże jak będą wyglądały zawieszone na tasiemkach.
gosia86, Nana86, Bluberry, maribel, gosiunia, Wonderwall, WesołaMama, madziorek, katalina, PIGULSKA, Ofelaine, alma, slash lubią tę wiadomość
-
gosiunia wrote:W nocy zaczęłam sporo plamić
miałam ktg i wyszły jakieś skurcze, czekam na wyniki badań wspomnieli o zastrzykach na płucka,ale to jeszcze nic pewnego.na razie dostałam kroplówkę z magnezi i mam wstawać tylko do toalety.
Trzymaj się Kochana i informuj nas na bieżąco co się u Was dzieje! Oszczędzaj się ile możesz. Kurcze, ale ostatnio dziewczyn ląduje w szpitalu. Jakaś plaga.gosiunia lubi tę wiadomość
-
Maribel ja zamówiłam kocyk z firmy Effii :
http://effii.pl/sklep/koce/koc-narzuta-na-lozeczko-80x100-szary.html
Gosiunia bardzo niedobrze, że w szpitalu jesteś, ale zajmą się Tobą i miejmy nadzieję, że wszystko wróci do normy.
Spadam do kuchni, bo mam natchnieniepostanowiłam przygotować z książki kucharskiej Lidla bułeczki pszenno-owsiane. Trzymajcie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 12:17
gosia86, GabiK, dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Eklerka mam dokladnie takie same odczucia na temat ciazy. Chce juz miec mala przy sobie mimo nieprzespanych nocy ale bede miec ja na oku. doslownie. A teraz to takie ciagle domyslanie sie czy jest ok.
Ponoc picie zimnej wody pobudza maluchy do aktuwnosci i u mnie sie to chyba sprawdza. Przed chwila Lili sie bardziej powiercila Wlasnie po wodzie.
Nana ja mialam tak ze po nospie nie przeszlo i pojechalam na ip i juz zostalam w szpitalu na obserwacji bo szyjka zaczela sie skracac. Wiec jedz tez.
Gosiunia odpoczywaj duzo, bedzie dobrze .jestesmy z toba.gosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosiunia trzymaj się dzielnie i uważajcie na siebie! Naciskaj kogo się da żeby was przebadali od stóp do głów i znaleźli przyczynę plamien, oby to nie było nic groźnego
trzymam kciuki informuj nas
Nana spróbuj może zadzwonić też do swojego ginekologa, ale jeśli czujesz niepokój to się nie zastanawiaj i do szpitala! Powodzenia i żeby to był fałszywy alarmgosiunia lubi tę wiadomość