Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dr mówi, że u wczesniakow może być problem z jelitami. Pokarm mamy pomaga ale też pojawił się probkem, że Oli może szkodzić mój pokarm.
Ale dajemy sobie czas. Gdybysmy wytrzymały do dziś to Ola urodzilaby sie w 9 miesiacu.
Jedno wiem na pewno. Mamy wczesniakow mają na początku gorzej. Ale wierze, że za kilka miesięcy Ola dorowna waszym Robaczkom -
Kotmisia, cały czas jestem z Wami i wspieram. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze. A do współlokatorek faktycznie masz szczęście
Będziesz miała co wspominać
Gosiunia, lekarze znaleźli przyczynę tych krwawień? Dobrze, że jesteście już w domku.
Coś czuję, że większość rozpakuje się w kwietniuDobrze, że to już bezpieczny czas dla naszych maluszków.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 08:43
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Kotmisia ależ oczywiście
Twoja mała w mig podgoni inne dzieciaki
A jak nie będziesz mogła karmić cycem to dasz flaszkę bez wyrzutów sumienia!!!!!!!!
Musisz być silna dla Was obuZa jakiś czas zapomnisz o tym koszmarze
Kotmisia pamiętaj o tym że masz 14 dni na wysłanie do pracodwacy podania o urlop macierzyński.03.02.2014 -
Dziewczyny bylam na pobieraniu krwi. Poszlam z nastawieniem ze sie wpycham w kolejke. Podeszlam pod zabiegowy. Tam czeka 8 osob. 7 ciezarowek. Tyle z korzystania z przywileju :p
KotMisia mocno trzymamy kciuki i wszystko sie ulozy! A Mala Olenka szybko nadrobi zaleglosci. Mocno sciskam Was obie :* -
PIGULSKA wrote:Nie przestraszyła cie ta krew??
Ja to pewno bym już gnała na ip
Po perypetiach dziewczyn wolę nie ryzykować
Nie bo było jej mało, bardzo mało, a wieczorem się goliłam i pomyślałam, że może się gdzieś zacięłam i teraz podrażniłam. Ale ogólnie to się pilnowałam do rana i już był spokój.PIGULSKA lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Hej kochane
Pierwsze slowa kieruje do Kotmisi, mocno wierze, ze Olenka sobie poradzi, to tylko kwestia czasu zeby sie zaklimatyzowala. Ja jestem tez wczesnuakiem ur w 8 miesiacu z waga 2100 i od zawsze bylam okazem zdrowia i patrz jakie babsko ze mnie wyroslo27 lat temu sobie poradzili a teraz to tym bardziej, bedzie wszystko dobrze Paulinko :*
Ewelinkie wspolczuje pobytu w szpitalu ale zawsze lepiej sprawdzic co sie dzieje z naszym organizmem. Ja 2 tygodnie temu tez lezalam po raz pierwszy w zyciu w szpitalu i troche mnie to przerazalo ale po pierwszyn dniu okazalo sie, ze ten szpital nie taki straszny jak go maluja
Gosiu fajnie, ze nocka dzis lepsza a maz mnie rozbawil
U nas krazy po okolicy ten dowcip ze Stolcem od zawsze z racji tej wioski, ktora sie tak nazywa. Maz chyba do niego nawiazal ??gosia86 lubi tę wiadomość
-
Hejka
KotMisia wierze ze Oleńka sobie poradzi i z brzuszkiem to przejściowea Ty jak się czujesz?
Gosiunia znaleźli przyczynę tych plamien??
Ewelinkie ale masz przeboje z tym ciśnieniemgosiunia lubi tę wiadomość
-
Hmm Pigulska ja to czasami mam wrażenie jakby malutka mi paznokcie od środka wbijała, ale pęcherz mi się uspokoił uff. A czujesz kłucie typowo w pęcherzu??cewce??
Ja idę zaraz się ogarniać przed jutrzejszą wizytą póki mam chałupę wolną, to będzie istna gimnastyka
W ogóle coś dzisiaj dobrze się czuję, nic mnie nie boli , Wiki jakoś majestatycznie się rusza bez obijania mamusi. Żebym tylko nie zapeszyła :p -
KotMisia trzymam kciuki. Już niedługo wyjdziecie ze szpitala i zapomniesz o wszystkich stresach jakie miałaś. A co do twoich współlokatorek to jakiś specyficzny ten szpital co w nim leżysz. Przynajmniej będziesz miała co wspominać.
Ja jak sobie przypomnę o tej dziewczynie co ze mną teraz leżała i płakała, a wręcz wyła ciągle bo ma skurcze, a później bo nie ma skurczy i się namęczyła na darmo. No szok, byle by nie trafić na taką na porodówce, bo to się jednak słyszy, a ja nie jestem na tyle cierpliwa, żeby w bólu słuchać takiego wycia.
A tak w ogóle, to mój mąż stwierdził, że jak zacznie mi się poród i on akurat będzie w domu to pójdzie ze mną na porodówkę, przynajmniej na początek.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Ja się dzisiaj fatalnie czuję, jest mi strasznie duszno. Z resztą 16 kg na plusie to ma prawo być duszno. Ogólnie to od kilku dni nie mogę jeść bo ciągle mi nie dobrze.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Beti juz sama zwatpilam gdzie te kłucie, niby przy siusianiu nic mnie nie piecze tylko jak chodzę albo się próbuje w nocy z boku na bok przewrócić to czuje ból
Coś mi się wydaje ze to może być szyjka, bo mały nieraz jak się przeciąga to czuje kłucie właśnie w szyjce echhhh wizyta we wtorek zobaczymy
Monika mnie też jakoś ostatnio mdłości męczą, podejrzewam ze dlatego iż żołądek mamy uciskany
I też mi non stop duszno i nie umiem złapać oddechu -
Ofeline dziękuję!!!!!!!!!!!!!!
Takie słowa były mi potrzebne! Od rana dużo czytam i staram się uspokoićale to co napisalas dodalo mi skrzydeł.
Oczywiście dziewczyny każdej dziękuję za dobre slowo ale Ofe swoją historia dodała mi nowej nadziei!
Z tego co kojarze to Ty Ofe wysoka dziewczyna jesteśmoże moja Ola będzie jak ciocia Ofe
a jak Ofe masz na imię?
Ciocie idę do Oli, odciagne pokarm i obiecuje napisać o fizycznej stronie mojego cc :* i opieki okoloporodowej :*PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Witam!
Dziś jestem nieprzytomna, o 5 rano obudziłam się na siku po raz trzeci, mała dostała czkawki, potem się wierciła a ja się rozbudziłam. Potem zasnęłam a o 7 budzik i musiałam wstać ogarnąć się, zrobić śniadanko dla męża i córci. Wszyscy pojechaliśmy odwieść Emilkę do przedszkola, potem mąż mnie zawiózł pod sklep i pojechał do pracy.
Pytam się męża co chce na obiad a on - nie rób dziś nic, zamówimy coś w Magillo. Połóż się i odpocznij bo nie wyspałaś sięI teraz pytanie czy mój mąż to skarb czy ma dość mojej kuchni
heheheh
Przypomnę że nie lubię gotować...Ofelaine, gosia86, MiM, maribel, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Kotmisia ciesze sie bardzo ze dodalam ci otuchy,ja mam 180 cm wzrostu, od zerowki bylam najwyzsza w klasie i tak zostalo do Líceum
Moja mama nigdy nie jezdzila ze mna na dodatkowe badania z racji wczesniactwa bo nie bylo takiej potrzeby
Takze kochana z Olcia bedzie tak samo
Ciocia Ofe ma na imie KamilaWonderwall lubi tę wiadomość