Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agusia246 wrote:Zgredka - gdzieś Ty się podziewała??
A no rzadko tu wpadał, bo nie nadazam za kilkoma wątkami, a jestem głównie na innym, gdzie gadam z dziewczynami jeszcze z ovu i się mocno zzylysmy.
U mnie okejos. Wreszcie poszlam na l4 tydzień temu i od tego czasu potwornie się muszę, juz wszystko przygotowane i tylko szukam oo domu, co by posprzatacgosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
KotMisia cały czas myślami jesteśmy przy Was
Gosiunia skąd u Was takie częste plamienia?jest jakaś przyczyna?
Ewelinka niezłe szopki z tym ciśnieniem pewnie trochę Cię potrzymają ale tak będzie bezpieczniej dla Was obojga. Dobrze że dostałaś sterydy tak zapobiegawczo zawsze to spokojniejszy człowiek, choć ja nigdy bym nie pomyślała że będę należeć do tej grupy
Gratuluję wieści z wizyty:*
U mnie plamienia ustały śladowe ilości były po stolcu
Piszę sms do męża
Ja-był stolec
M- to fajnie że ktoś Cię odwiedza
Łącze się z mamusiami które mogą robić teraz za chodzące grzejniki
Dzisiejsza noc zdecydowanie lepsza niż ta pierwsza pod względem spania
Położne trochę się kręciły bo doszły nowe dziewczyny na salę a potem inna zaczęła rodzić i przenieśli ją na porodówkę
Ewelinka trzymaj się dzielnie dla mnie pierwszy pobyt w szpitalu tez był ogromnym stresem a teraz jest coraz lepiej choć na pierwszą noc zawsze smutno zostaćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 03:23
MiM, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ewelinkie jak na pierwszy pobyt w szpitalu to swietnie sobie poradzilas i super,ze sie zdecydowalas,szkoda tylko,ze nie dalo sie w jednym wszystkiego zalatwic. Trzymam kciuki,zeby cisnienie juz nie skakalo i zebys spokojnie na swieta do domku wyszla.
Gosia, w koncu przespalas troche nocy, maz tryska humorem
gosia86, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
Nawet udało mi się jeszcze chwile kimnąć pomiędzy 3-5 bo po 5 ktg więc nie ma tragedii
A no mój mąż to czasem potrafi rzucić dobrym tekstem
Eewlinka sama nie wiem kiedy mnie wypuszczą myślę że jak nic sie nie będzie działo to może jutro ale jakoś też się nie nastawiam że w 100%
Dzisiaj piękne ciśnienie 110/60 bo ostatnio miałam około 130/80 lub więcej
Fajnie ze zrobią Ci badania i nie będziesz musiała się bujać po przychodniachWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 06:43
-
Hej Dziewuszki.
KotMisia caly czas myslami jestesmy z Wami. Co sie dzieje z brzuszkiem?
Ewelinkie a jak u Ciebie z tarczyca i poziomem potasu? Bo za wysoki poziom tsh moze powodowac kolatania serca. A co do potasu to za wysoki i za niski poziom tez wplywa.
Jak lezalam w styczniu to Kobieta brala 7 dopegytow a i tak jej cisnienie skakalo.
Ja wczoraj tez mialam przygody z cisnieniem. Po 5 tabletce (isoptin120, 2 x beto zok 25, 2 dopedyty) mialam 151/81. Za tydzien wizyta u kardio, zobaczymy co mi powie.
Gosia Twoj maz jak zawsze wywoluje usmiech;)
Musze wstac jakos sie ogarnac i ide sie kluc.gosia86 lubi tę wiadomość
-
A no coś Ola wczoraj wymiotowala i miała wzdety brzuszek.
Przepraszam, że nie odpisuje Wam co i jak po porodzie ale traz co innego skupia moja uwagę.
Ale powiem Wam, że nie myslcie co będzie po porodzie. O bólu, itp. To uczucie do dziecka jest tak silne, że nic innego się nie liczy. I serio to nie, że tak gadam.
A żeby mi było weselej po meczacej wspollokatorce to teraz leży ze mną azjatka, która ni w ząb po polsku i ledwo po angielsku
Wczoraj wieczorem urodziła, jej mąż to chyba z 10 litrów wody przegotowal. Ziolka parzyl. Misek ponastawiane. Normalnie medycyna wschodu...Wonderwall, gosia86, maribel, PIGULSKA, Monika1357, WesołaMama, dorota1987, czarna panda, GabiK, Eklerka, jagoodka lubią tę wiadomość
-
KotMisia cały czas trzymamy kciuki za Oleńkę
Jeszcze troszkę i mała się zaklimatyzuje, może miała gorszy dzień. Najważniejsze że Ty i Michał przy niej jesteście, taki dzidziuś odczuwa bliskość rodzica. Ja jak leżałam w szpitalu to była para murzynów , ale po polsku mówili. Jej chyba cc robili. Mi w szpitalu nie podali profilaktycznie sterydów, ale mam nadzieję że nie będą potrzebne. Już niewiele mi zostało. Jutro wizyty i siedzę już jak na szpilkach a najlepsze jest to że wydaje mi się że Wikusia znowu jakoś dziwnie się obróciła , oby nie bo znowu będą mi gadać o cc
-
Kotmisia ale masz atrakcję
Widzę że też przyciągasz dziwnych ludzi do siebie
Szanowny przed wyjściem do przedszkola z młodą, prosił mnie żebym kupiła mu ćwiartkę wódki lubelskiejUwielbiam to spojrzenie ludzi kiedy ciężarna kupuje wódkę i to przed 8 rano
Karolcia88, katalina, madziorek, maribel, nojaniewiem, PIGULSKA, WesołaMama, Eklerka lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Witamy się
KotMisia, może miała gorszy dzień i coś jej zaszkodziło co zjadła, na pewno będzie lepiej. Jak tam dzisiaj się czujecie?
Trzymamy kciuki za wizyty dziś
Czy któraś z Was zamawiała Natalis z gemini? jaki jest termin ważności? nie mają tam mega krótkich terminów, np. do końca kwietnia? bo już nie wiem skąd zamawiać..