Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
shaja88 wrote:Dziewczyny wody mi odeszly, jestem w szpitalu, pomódlcie się za Nelcie.... Boje się bardzo...
trzymam kciuki i życzę powodzenia
Nelcia na pewno da sobie radę
gosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosia to zależy do podejścia lekarzy w szpitalu którym jest Shaja, jak wody odchodzą na ogół kobieta rodzi, ale u niej wody odeszły prze TP więc albo dostanie antybiotyk (by chronić dziecko przed bakteriami z powodu upływu wód) preparat przyspieszający dojrzewanie pęcherzyków płucnych dziecka i środki hamujące akcje porodową.
Czekamy na wieści jak to wszystko się potoczy.gosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shaja trzymaj się kochana, mocno trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku z Tobą i Nelcią. Może wstrzymaja Ci akcję, a jeśli się nie da, to na pewno dasz radę i już wkrótce zobaczysz swoje szczęście :-*
Gosiunia słodziak z Twojego synusia.
Dziewczyny kurcze, lawina porodowa ruszyła. Musimy zacisnąć nogi jak najdłużej. Moim marzeniem jest wytrzymanie choć do 10 kwietnia, choć przy tych skurczach, to będzie to cud...gosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shaja trzymaj się
będzie dobrz, musi być!
kurcze majóweczki co tak szybko się rozpakowujemy? do maja to mało co nas zostanie...
my jedliśmy teraz fryty bo tak mi się chciało, a jak mama szczęsliwa to i dziecko tez
z gorszych wiadomości mąż na święta nie przyjedzie;/;/ ale 18 kwietnia zjeżdza i bedzie z nami do konca majagosiunia lubi tę wiadomość
-
W sobotę miałam szyjkę 2cm, dziś na izbie lekarz powiedział ze jest może pół centymetra i przepuszcza jeden palec. W weekend się nie przeciążalam, wody się sączą ale tak konkretnie ciurkiem. Juz 4 podkład belli mam wymieniony.
Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :*