Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulinqa super, ze maz na tyle przyjezdza. Moze Marcin Cie wezmie do szpitala z koncem kwietnia?
Mim ja prawie po wszystkim mam zgage
A ja jutro ide do chirurga szczekowego. Ciekawe czy mi usuna tego dzyndzla z jezyka..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 17:55
paulinqa lubi tę wiadomość
-
Karolcia no termin cc mam na 4 maja lub 29 kwietnia;D więc zobaczymy na następnej wizycie co zdecyduje;D
Ja tez mam zgage taką jak cholercia.. co nie zjem to już pali i nic juz nie pomaga.. mały głowką napiera mi na żołądek.. do porodu mi tak zostanie..
Shaja nawet jesli to dziecko jest już bezpieczne, trzymam kciuki;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 17:56
-
My po obiado-kolacji z Magillo. Maz zjadl mega porcje plackow po wegiersku, ja mialam smaka na fast foot - tortille z kurczakiem, corka jak zawsze pizza z serem tylko
I o dziwo wtracilam dpors tortille, sprobowalam placka i zjadlam 1 kawalek pizzy. Mam ochote na puchar lodowy!!! Dzis Milena sie rozpycha ale ewidentnie jest daleko od zoladka
paulinqa, gosia86 lubią tę wiadomość
-
wizyte mam 13 kwietnia bo 9 mi nie pasowało;) ostatnio długo cos mierzył ale nie wiem co bo w sumie mi nie powiedział a ja nie pytałam o to bo zapomniałam .. a Tobie?
wolałabym ale ze względu że waga małego jest niska to nie licze na kwiecień... jak mały urośnie to może zrobi mi wtedy;) więc tucze go hahah;D
wiem ze już były te pytania ale jakie kupujecie chusteczki nawilzone? i co do kąpania dziecka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 18:03
-
Ja bylam u niego ostatnio 18.02 wiec wtedy wod nie mierzyl. Ostatnio (po szpitalu) nie mogl byc na wizycie i byla taka glupia lekarka z oddzialu (Lisiewicz) i ona nie wiem co badala bo mi zdjecia nie dala. A jak bylam 2 dni pozniej na usg w luxie to tamtejszy lekarz mowil, ze malo wod i nawet napisal, ze podejrzenie malowodzia
Ja wizytuje 8 wiec mu pokaze ten opis usg zobaczymy co mi powie.
Ja do kapieli mam oilatum a chusteczki pampers sensitiveWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 18:10
-
Karolcia nie stresuj się na pewno jest ok;) skoro ci tamta nic nie powiedziała? przynajmniej tak mi się wydaje..
o to chusteczki mam też te.. a nad kąpielą zastanawiam się bo oilatum to do suchej skóry chyba?
Wesołamama sama lody bym zjadła;D i to z bitą śmietaną...mmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 18:12
WesołaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWesołaMama wrote:My po obiado-kolacji z Magillo. Maz zjadl mega porcje plackow po wegiersku, ja mialam smaka na fast foot - tortille z kurczakiem, corka jak zawsze pizza z serem tylko
I o dziwo wtracilam dpors tortille, sprobowalam placka i zjadlam 1 kawalek pizzy. Mam ochote na puchar lodowy!!! Dzis Milena sie rozpycha ale ewidentnie jest daleko od zoladka
aaaa looodyyy!!!!! Wesoła Mamo właśnie dałaś mi argument po co mam wyjść się dotlenić, bo tylko leżę i nic mi się nie chce a przy okazji zahaczę po sorbet malinowyWesołaMama, paulinqa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Jadlam takie tydzien temu w Gricana. Sorbet truskawkowy, galka zwykla truskawkowa i kedna wanilia polana zmiksowanymi truskawkami i duuuuzo biej smietany
Taki prezent urodzinowy sobie zapodalam. Powtorzylabym to ale daleko mam do Gricana....A te lody najlepsze sa jak dla mnie
paulinqa, Bluberry lubią tę wiadomość
-
Ta lisiewicz (mam nadzieje ze nie bedziesz miala przyjemnosci poznac) nawet jeszcze specjalizacji nie ma. I ogolnie niefajne ma podejscie bo nawet jak lezalam w szpitalu i mialam wysokie cisnienie to nie zlecila nawet na obchodzie zeby mi chociaz 4 razy dziennie mierzyli. A Marcin jak przyszedl i zobaczyl jakie mialam wartosci to 6x dziennie mialam.
Niby do suchej, ale moja siostra stosowala do wszystkich dzieciow wiec uzywam tego co ona -
nick nieaktualny
-
Shaja - kciuki :*
No posypało się nam lawinowo.
Poczytałam trochę o tym małowodziu i wkręcam się na wizytyę jeszcze w tym tygodniu zobaczyć jak stan wód... Niby miałam takie zalecenie na wypisie, ale chciałam je zignorować, bo tych wód było niewiele ale w normie, ale jednak postanowiłam dmuchać na zimne. Nie będę już pomagać małej zostać w śrdoku, odstawiłam leki i zaczynam chodzić normalnie, postanowiłam spokojnie czekać aż zechce wyskoczyć. Ale może nie chcieć, a z tymi wodami to nie ma żartów...