Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie wcinam lody śmietankowo czekoladowe
Ja AFI miałam w szpitalu 12,5 chyba i dr mówił że mam dużo pić bo jestem wysoka i potrzebuje więcej wody niż niższe osoby. I że sa miejsca gdzie tych wód jest mało ;/
Ale mój wynik chyba nie jest taki tragiczny???
Teraz też gina poprosze o zmierzenie wód, akurat na wizycie będzie prawie miesiac jak trafiłam do szpitala więc mogło się zawsze cos zmienić.
-
Ofe następna nie dobra mówi o takich smakołykach;D
Madziorek mój syn jest ułożony pośladkowo i wg lekarza juz się nie obróci a po za tym rozchodzi mi się spojenie;/ byłam na kotroli u ortopedy niedawno i powiedział że on też skłania się do cc -
paulinqa wrote:Ofe następna nie dobra mówi o takich smakołykach;D
Madziorek mój syn jest ułożony pośladkowo i wg lekarza juz się nie obróci a po za tym rozchodzi mi się spojenie;/ byłam na kotroli u ortopedy niedawno i powiedział że on też skłania się do cc -
A mój gin na usg 3 trymestru to w ogóle chyba wód nie mierzył bo nawet słowa o tym mi nie wspomniał ani w karcie ciąży nie mam nic wpisane ;/
Ostatnio na wizycie zapytałam gina czy ten wynik 12, 5 jest ok bo w szpitalu kręcili nosem, to powiedział ze tak i czasami lekarze mówią co innego a potem na wypisie pisza co innego. I w sumie chciał mi te wody sprawdzić, już nawet wstał zza biurka co by mnie uspokoić a ja DURNA mówię, że jeśli uważa ze wynik na wypisie jest ok to nie ma potrzeby znów sprawdzać.
A teraz żałuje, że jednak się nie zgodziłam, nie wiem co mnie podkusiło żeby go zawrócić, jaa taka panikara... Ale chyba zrobiłam tak dlatego żeby nie myślał ze panikuje i lekarzom nie ufam, przecież było to zaledwie 5 dni po szpitalu...
Ale teraz po świętach sama go poprosze o to, najwyżej pomyśli, że jestem walnięta -
Paulinqa dlatego jeden tak sie nastawił na to cc. No nic, tam byłam na przepływach i ocenie anatomii a ciąże przecież ktoś inny mi prowadzi. Wczoraj u mojej prowadzącej mały ważył właśnie 1900 g. Rożna aparatura i tak wychodzi. Moj maz ważył 3200 bo urodził sie 3 tyg wcześniej a ja tydz po terminie 3700. Właśnie tak sugerował jeden lekarz ze sie urodzi mały z waga ok 3700, moja jeszcze nie chciała nic mowić. Hehe najlepiej jednego lekarza sie trzymać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 19:05