Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Każdy kosmetyk używany z umiarem będzie dobry
nauczymy się wszystkiego w swoim czasie... Po reakcji skóry dziecka będziemy wiedziały co mu odpowiada a co nie. Ja osobiście zakupiłam produkty z Hippa, a czy się sprawdzą wyjdzie w praktyce
Magic lubi tę wiadomość
-
Dopiero teraz doczytałam.... shaja trztmamy kciuki aby Maleństwo jeszcze się wstrzymało. Kurcze vo sie dzieje ze te nasze majoweczki juz tak sie rozpakowują...
KotMisia trzymamy z Lileczką za Was kciuki :* bądź dobrej myśli :*
Ja ostatnio z rozmowy z koleżanką jest położną postanowiłam nie kupować żadnych kosmetykòw do kąpieli. Powiedziała, że rownie dobrze moge kąpać Małą w tzw kąpieli Kleopatry. Kieliczek mleka i kieliszek oliwki lub oliwy z oliwekWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 21:38
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ja też kupiłam większość kosmetyków z hippa.
Shaja trzymaj się tam:* Myślami jesteśmy z Tobą, bądz spokojna, dzidzia jest już duża więc napewno będzie wszystko w porządku:)
Dziewczyny a co myślicie o pasie tym co nie które noszą po ciąży? Widziałam cos podobnego ostatnio w lidlu tzn bielizne modelujaca. To strasznie chyba sciska narządy, ciekawa jestem co Wy o tym myslicie.
Kupiłyscie juz biustonosze do karmienia? Bo nie wiem czy juz kupic czy nie bo chyba rozmiar sie ich zmieni przed terminem prawda? -
Ja narazie nie mam stanika do karmienia
rozwazam zakup
czarna ja sie skusze na ten pas poporodowy
Ofe no co Ty???)) a ja myslalam i niej wczoraj
ale fajnie
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 21:58
czarna panda lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Bo moze osobiscie chcialaby sie pochwalic a ja juz ja wyprzedzilam
Ale ostatnio sledze kwietniowki bo teraz ich kolej a zaraz potem nasza...
Sporo kwietniowek rozpakowalo sie w marcu to i u nas bedzie pewnie wysyp w kwietniugosiunia lubi tę wiadomość
-
U mnie podsumowanie dnia takie:
- rozruch zdrewniałych paluchów na czarno-białej klawiaturze zaliczony na 5, dodatkowo zaliczony wzrost ambicji do ćwiczeń na kolejne dni
- zaliczony przepyszny obiad w miejscu, który mijałam dziennie, bo 3 minuty od mojej pracy, synkowi obiad też chyba smakował... mimo tego Gesslerowa by zawału dostała jakby zobaczyła wystrój holu lokalu, tzn. wypchane sztuczne zwierzęta łapiące kurz itd.
- wizyta u szwagrów i podziwianie ich 2 małych szkrabów i powrót do domu przed burzą i deszczem, silnym wiatrem i chyba gradem
Szwagierka radziła być czujnym na nadchodzącą pełnię, tzn. 4 kwietnia, podobno porodów jest więcej. Kolejna pełnia 4 maja. Wierzycie w to?
Miłej nocy dziewczyny i zero problemów. Trzymam ciągle kciuki za Was wszystkie.PIGULSKA, beti97, gosiunia lubią tę wiadomość