Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie chcialam sie wyzalic ze wyszly mi pod brzuchem dwa rozstepy i dwa z boku. Takie czerwone
a tu widze, ze akurat o rozstepach tez byla mowa.
Na nic sie zdal Palmers. A zauwazylam dzieki wizycie w lumpeksie jak mierzylam ciuszki, ale mi smutno. Juz cala bede w rozstepach, plecy, nogi, boczki i brzuch
Shaja gratuluje coreczki.
Kotmisia czekamy na zdjecie Olusi.
Gosia super, ze juz w domku jestes. Oszczedzaj sie.
A ja kupilam troche rzeczy sobie,mezowi i Lily. Cala trojca obkupiona -
Drogie Ciocie!
Przedstawiam Aleksandrę, córeczkę naszej KotMisi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6b8680df6a7.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eaa20e75d675.jpg
Oleńka jest przesłodkaKotMisia, Karolcia88, gosia86, Ofelaine, dorota1987, AGA 30, paulinqa, Agusia246, katalina, Eklerka, MiM, MiM, WesołaMama, slash, madziorek, Rika, Wonderwall, nojaniewiem, gosiunia, czarna panda, jagoodka, Bluberry, GabiK, Magic, Catyyy, Monika1357 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno i po wizycie.
Gratuluję kolejnej mamusi .I dużo zdrówka.
A ja już mam się oszczędzać bo główka bardzo nisko żeby jeszcze ze trzy tygodnie wytrzymać.
Szyjka jeszcze trzyma więc ok ma razie. Mały ma 1900 gr Więc nie ma źle.
Pan dr powiedział że na pewno do terminu nie wytrzymam A nawet mi nie będzie kazać tak długo chodzić.
Będziemy próbować rodzić normalnie A w razie ciężkiego porodu będzie cesarska.
Piesi oddam za darmo jak któraś chce .gosia86, PIGULSKA, gosiunia, GabiK, Magic lubią tę wiadomość
-
Kotmisia Olenka jest slodka i w ogole na wczesniaka nie wyglada a jakie ma dlugie paluszki,chyba ze to zludzenie.
ale ja juz widze, ze bedzie super wysoka laska
Gosiu z nudow sie wybralam bo od wczoraj nie mam internetu przez wiatr jest awaria, ratuje sie tel ale zawiesza sie co chwile bo zasieg mam kiepski.
Zostawilam 80 zl a mam wielka siate fajnych rzeczychociaz to mi humor poprawia bo jak pomysle o rozstepach to mnie trafia, jeszcze sa malutkie ale sa. A tak sie cieszylam,ze mnie to ominelo. Ech dobra, dziecko wazniejsze niz durne rozstepy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 17:42
-
nick nieaktualny
-
Karolcia niestety trzeba poczekać na kasę Tobie to chociaż fajnie bo kilka dni wcześniej masz przelew zazwyczaj a ja pewnie będę musiała czekac do 10
bo mąż dopiero wczoraj dostał grosze za parę dni lutego które pracował ale to wiadomo że święta i akurat jeszcze nam się butla z gazem kończy
dobrze że pogoda się zepsuła i nie musiałam kupować butów na święta
zresztą nadal nie wiemy co zrobimy w święta czy zostaniemy w domu czy pojedziemy w pierwszy dzień do teściów nie mam pojęcia
w sumie to marzą mi się w końcu święta u nas bez wyjazdów a taki wyjazd do teściów to prawie godzina jazdy w jedną stronę plus siedzenie przy stole a to raczej nie wskazane dla mojej szyjki
Ofeline ja jestem bez tv bo tak napierdziela anteną że nie ma mowy aby złapała jakiś sygnał
Agusia dobre wiesci z wizyty zaciskaj nózki jeszcze troszkę -
U mnie też problem z sygnałem tv przez ten wiatr ale w sumie nic ciekawego nie leci a kanałów masa
Na szczęście neta mam
Aga no to oszczędzaj się,ale może synkowi akurat nie będzie się spieszyło na świat
Ja idę dzisiaj na urodziny do znajomegofajnie tak się spotkać paczką bo juz niedługo może nie być okazji
Tak więc zmykam do wanny i się jakoś zrobić na wyjściowo
Miłego wieczoru :* -
Paulina! Oleńka to cudo małe!
Aż nie mogę się doczekać kiedy swoją kruszynkę zobaczę.. A jakie ma paluszki.. i nosiu.. ojeeeejuu
A ja się muszę pochwalić, że Pan Mąż wrócił dziś z pracy jakiś odmieniony... rzucił się niemalże na mnie no i co miałam począć? poddałam sięAch.. takie popołudnia to ja lubię
Karolcia88, Ofelaine, gosia86, AGA 30, paulinqa, nojaniewiem, dorota1987, gosiunia, jagoodka, GabiK, Agusia246, Magic lubią tę wiadomość