Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zawsze chciałam dwójkę, a u męża w rodzinie same trójeczki więc sądzę, że nawet rodzina nie da żyć jak byśmy mieli mieć jedynaka. Ale wiemy jak trudno było nam otrzymać taki cud, dlatego zobaczymy co los przyniesie. Chociaż na ostatniej wizycie w klinice lekarka stwierdziła, że po pierwszej ciąży może mi być łatwiej zajść w drugą. Mąż kocha dzieci, ale jakbyśmy musieli się znowu ciężko leczyć, przechodzić trudne chwile z tego powodu to on się na to nie pisze.
-
Gdy rodziłam 16h mąż mówi: "nigdy więcej Ci tego nie zrobię";
Gdy Emilka przez bite 3 miesiące miała ostre kolki - prawie całodobowe: potwierdzenie że Emilka będzie jedynaczką!!!!
Potem Emilka do 3 lat mówi: " Mama, Tata i Emilka. Nie chce sioscycki ani braciska".
Potem wszyscy dojrzeliśmy, że jednak fajnie by było mieć siostrzyczkę!
Czwarte urodzinki córki. Emilka dmucha świeczki z torta i mówi na głos życzenie: "chce mieć siostrzczkę". A my z mężem puszczamy sobie oko bo wiemy od kilku dni że test wyszedł pozytywnie ale nikt o tym nie wiedział.
Tak więc życzenie urodzinowe Emilki się spełniaBędzie siostrzyczka
gosia86, Anioł, nojaniewiem, beti97, dorota1987, czarna panda, PIGULSKA, KotMisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia mi też gps wyszedł źle, dostałam antybiotyk na 7 dni i powinno być dobrze, lekarz kazał się nie martwić ważne by wyleczyć przed porodem.
Zaglądaj do nas częściej
Mąż by chciał 2 a mi zawsze się marzyło 3 dzieci więc plan mam taki że do 35 roku życia przynajmniej z 3 być w ciąży, ale pożyjemy zobaczymy.. na pewno minimum 1,5 roku odczekam ze staraniami po urodzeniu Jaśka.WesołaMama, gosiunia lubią tę wiadomość
-
My na razie się nie określiliśmy. Wiadomo fajnie jak jest rodzeństwo i jeszcze w niewielkim przedziale czasowym, ale na ciąże czuje presje czasu, musiałabym zajść w ciagu 2 max 3 lat a maz ma latem zacząć terapie, przy której nie mozna sie starać. Zobaczymy czy w ogole go zakwalifikują. Juz bierze leki, których nawet nie moge mu podać
jesli sie uda to kiedyś drugie byśmy chcieli.
-
U mnie mężuś chce 3, a ja 2, ale jeśli finansowo i zdrowotnie byłoby ok, to być może i 3, nie wykluczam tego, jeśli warunki w przyszłości nam na to pozwolą, tak czy siak 2 chcemy na pewno
Chciałabym przed 30stką mieć dwójkę dzieciaczków, być młodą mamuśką, a potem mieć odchowane dzieciaki i czas dla siebie
Ahhh jak to sielankowo brzmi...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka
Ja 19 lipca mam 30tkęNie czuję się w ogóle ale mi to nie przeszkadza
Ja bym chciała dwójkę dzieci ale czas pokaze co i jak. Mąż tez mówił o dwójce. Jak będzie szmal to i drugie będzie
Gdybym wygrała w apelacji to od razu drugie bym machnęła
Ja do szpitala mam spakowane chyba ok 30 papmpersów. Ogólnie chusteczki tez pampersa ale w domu nie bede ich naduzywac tylko woda. Tak samo będę kąpać dziecko w wodzie chyba ze problemy ze skórą będą to wtedy jakieś emolienty czy cóś ;)Mam też mydełko Aleppo i się zastanawiam.
Ja od dwóch tygodni mam okropne problemy z cerą - szorstką i czerwoną na policzkach i kupiłam to Aleppo plus mydełko ozonowe oraz kremik jakiś mega eko z masłem shea.
Jutro wraca moje słoneczkoPo 6 tygodniach i cały tydzień bedzie miał wolne. Umyje mi okna i zrobię pokoik w końcu tk jak bym chciała.
A w ogóle to prosze trzymać kciuki bo czekamy na decyzję banku o kredyt bo moj maż z ojcem chcą otworzyć minibrowar - marzenie męża.Karolcia88, dorota1987, gosia86, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Anioł kciuki zapewnione
Ja bym chciała trójkę - ale mieszkanie jest przeszkodą. Przy dwójce maluchów będzie idealnie.
Ale gdyby zdarzyła się 3 ciąża - nie płakalibyśmy z mężem. W życiu bym nie usuneła.
Moja pierworodna co wieczór modli się o braciszka i siostrzyczkę
Ostatnio mnie powaliła swoją "mądrością" - ona jest księżniczką a jej brat będzie księdzem
WesołaMama, WesołaMama, gosia86, nojaniewiem, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Anioł wrote:Hejka
Ja 19 lipca mam 30tkęNie czuję się w ogóle ale mi to nie przeszkadza
Ja bym chciała dwójkę dzieci ale czas pokaze co i jak. Mąż tez mówił o dwójce. Jak będzie szmal to i drugie będzie
Gdybym wygrała w apelacji to od razu drugie bym machnęła
Ja do szpitala mam spakowane chyba ok 30 papmpersów. Ogólnie chusteczki tez pampersa ale w domu nie bede ich naduzywac tylko woda. Tak samo będę kąpać dziecko w wodzie chyba ze problemy ze skórą będą to wtedy jakieś emolienty czy cóś ;)Mam też mydełko Aleppo i się zastanawiam.
Ja od dwóch tygodni mam okropne problemy z cerą - szorstką i czerwoną na policzkach i kupiłam to Aleppo plus mydełko ozonowe oraz kremik jakiś mega eko z masłem shea.
Jutro wraca moje słoneczkoPo 6 tygodniach i cały tydzień bedzie miał wolne. Umyje mi okna i zrobię pokoik w końcu tk jak bym chciała.
A w ogóle to prosze trzymać kciuki bo czekamy na decyzję banku o kredyt bo moj maż z ojcem chcą otworzyć minibrowar - marzenie męża.
Uuuuuu! To trzymam kciuki i jak już browar ruszy to czekamy na cynk -
Ja marzę o tym żeby po porodzie wręczyć teściowej dwójkę dzieci (akurat przyjedzie miesiąc po) zwołać w najbliższym towarzystwie imprezę i bawić się do upadłego do rana!!!! Z alkoholem, jedzeniem zakazanym dla kobiet karmiących(pewnie znowu będzie "Pierdo**le nie karmię!!). , z dobrą muzyką i tańcami!!!!!
aktyde85, Bluberry, gosiunia, Anioł, gosia86, nojaniewiem, PIGULSKA lubią tę wiadomość
03.02.2014