Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aaa Nejcik jak czujesz takie skurcze to nie masuj brzucha, nawet jak wyklepujesz jakiś balsam lub coś to tylko wklepać i niech wsiąknie
Położne uczulały żeby dużo brzucha nie dotykać żeby nie wywoływać skurczy
To tak dla przypomnienia bo dziewczyny juz o tym pisałyNejcik lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie dobijajcie! Ja skończyłam w marcu 31 lat i powiem Wam że czuję się na 28
Jak się już przekroczy 30-stkę to czas zapierdziela....
Co prawda Milenka to moje drugie dziecko ale jakoś zawsze chciała mieć dwójkę dzieci i wyrobić się do 30 -stki. Prawie się udało
Ola jest cudna - ten słodki uśmiechI wygląda na dużą! Kot misia - garatuluję takiej pięknej córeczki!
-
Ofe, ja równo za miesiąc 31 kończę... To dopiero starość jest
Tez bym porobila jakies pranie itp, ale po wczorajszym wole poodpoczywać. I tak leżakuje od rana. Młody bryka, wiec chyba jest ok.
KotMisia Oleńka jest słodka. Widać, ze ma sie coraz lepiej -
nick nieaktualnyDziewczyny to wy młode laski jesteście.
Ja już 33 w czerwcu
Ja pampersów jeszcze w ogóle nie kupiłam. A mam zamiar kupić dwie paczki z dwóch rodzajów. Później sklepy też są otwarte więc nie panikuje.
Ja akurat czekam na położna bo na przyjść dziśPIGULSKA lubi tę wiadomość
-
slash wrote:Witajcie - co Wy dzieciaczki opowoiadacie, jakie stare?
Ja to mogę coś powiedziec - skończone 37ale czuję się na 27
Ja mam jeszcze 30-stkę (do lipca potem już tylko 31) a czuję sie na 18-stkę
Historia z porodówki. Po urodzeniu młodej - lekarz zszywa mi kroczę a ja do niego wypaliłam "Panie doktorze proszę mnie zszyć na 18-stkę"
PS. u mnie za oknem biało - pada śniegWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 10:58
slash, Karolcia88, PIGULSKA, gosia86, czarna panda lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Karolcia ma rację. Ten kolorek to duza zasługa żółtaczki
ale jeżeli cere ma po mnie to alabastrowa nie będzie
Boże jak ja ją kocham!!!!Karolcia88, MiM, madziorek, PIGULSKA, dorota1987, gosia86, Eklerka, gosiunia, Agusia246, czarna panda, Monika1357 lubią tę wiadomość
-
U mnie też biało...zajaczków będziemy szukać pod śniegiem
Ja do 30stki z drugim dzieckiem się nie wyrobie, ale chciałabym zdążyć przed 40stką mojego męża hahahaha
Dokładnie Gosia znam ludzi po 30-stce i pstro w głowachWesołaMama, gosia86 lubią tę wiadomość
-
MiM wrote:Historia z porodówki. Po urodzeniu młodej - lekarz zszywa mi kroczę a ja do niego wypaliłam "Panie doktorze proszę mnie zszyć na 18-stkę"
Hahahaha dobre!
Kotmisia a Twoja córeczka wcale na wcześniaczka nie wygląda, dobrze się ma
-
Cześć dziewczyny, zakręci któraś ten śnieg? Jakoś sie wystraszyłam że jakby rodzić na dniach, to nie mam zimowego ubranka na wyjście dla Jasia, czyli dosłownie na 1 raz.
Co do brzuszka to nie umiem określić palcami czy opadł, ale teściowa już tydzień temu przyglądała się i sugerowała, że opadł, zaś mąż twierdzi, że nie. Ja sama nie wiem, ale mam po domu takie luźne gacie z obniżonym krokiem i jak siedze to brzuch mi się przykleja do ud. Strasznie tego nie lubie...i chciałabym nie rodzić w święta jakby co.
Te dziewczyny co wyruszają na swięta - bezpiecznej podróży:) -
Mi się marzy trojeczka. Ale zobaczymy jak sobie bede radzic z jednym
natomiast z drugim bobasem chcialabym sie wyrobic przed 30stka (w czerwcu 27stuknie)gosia86, WesołaMama, gosiunia, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Wesoła Mama ja bym chciała dwójkę ale zobaczymy jak nam będzie się układać na razie z tym jednym ale nie chciałabym żeby była sama bo nawet kuzynostwa nie ma w podobnym wieku
Karolcia to ja mam ambitny plan zacząć się starać o drugie w sierpniu/wrzesniu 2016 jakby sie udało to poród maj 2017 dwa lata różnicy to chyba idealnieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 11:26
WesołaMama, WesołaMama lubią tę wiadomość