Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia 15% to dużo, ale zastanów się czy warto kupować na zaś pampersy, bo jak okaże się, że nie sprawdzają się u Was? Oczywiście zrobisz jak uważasz
ja mam jedną jedyną paczkę do szpitala 40 szt...bo trochę kepuję się iść z takimi z biednronki albo rossmana
Agusia to będą cudowne świeta
katalinka tylko spokojnie, lepiej później zajechać niż w ogóle nie dojechać. Ja tak mężowi zawsze powtarzam. A dziś jak wiózł mnie na pobranie, to gość postanowił sobie pojeździć po dwóch pasach...Konrad zachamował gwałtownie a mnie cos uderzyło w siedzenie.Okazało się, że coś wiózł wczoraj, jakąś belkę z materiałem i nie zablokował dobrze siedzenia i się opuściło na mojeale się wystraszyłam, że coś mi na głowe leci. Masakra jak niektórzy jeżdżą
czarna ja tez liczę od 4 kwietnia dopiero 9 miesiąc
Blu żartujesz??? To ja tak mamhahaha ale od początku miałam taką przerwę między biustem a brzuszkiem
choć dziś zauważyłam, że mocno się opuścił, bo jak się schylam to czuję spojenie takie...hmmm twarde
PIGULSKA ja chciałam męża nabrać, że rodzę, ale było by to niemądre, bo był w Białymstoku(190km od domu) i bałabym się, że uwierzył by i leciał na złamanie karku
mój mąż strasznie się przejął po wizycie, że Mała jest bardzo nisko i tym co mówiła gin, że normalnie nie pozwala mi nic robića ja czuję się świetnie, mogę dom dwa razy dziennie sprzątać
PIGULSKA lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic no ja też zrezygnowałam z takiego kawału...a nóż widelec jeszcze bym sobie wykrakała
zazdroszczę Ci energii ja mam strasznego lenia i ogólnie czuję się słabo
jakbym tak miała na dniach rodzić to chyba nie miałabym siły
Muszę się przyznać ze ostatnio coraz częściej zastanawiam się czy nie rozłożyć podkładu na moim materacu jakby mi tak w nocy wody odeszły...
Zaczynam pomału świrowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 10:05
-
Hej dziewczyny, u nas noc kiepska....
o 2:30 obudził mnie ból brzucha, identyczny jak miesiączkowy, promieniował do pleców i nóg, 3-4 razy poczułam taki ni to ból ni to skurcz - coś dziwnego. Poszłam do ubikacji - wszystko było ok, nic się nie działo, położyłam się, mąż oczywiście wstał, zestresowaliśmy się bardzo oboje, że coś się zaczyna dziać, pomyślałam, że jak do pół godziny nie przejdzie, to pojedziemy na IP, ale na szczęście mały zaczął brykać, dolegliwości ustały a ja usnęłam...
Nie wiem, dziewczyny, co to było, podejrzewam, że skurcze przepowiadające, niby od 20 tygodnia mogą już występować, ale nigdy wcześniej nic takiego się nie działo... Wolałabym, żeby Antoś jeszcze 5 tygodni posiedział w brzuchu...
Dziś jadę na szkołę rodzenia, więc zapytam położnej, we wtorek mamy wizytę i powiem o tym mojej gince, ale mam nadzieje, że to nic złego, po prostu macica zaczyna ćwiczyć.
Dajcie znać, czy coś takiego u Was wystąpiło. -
nick nieaktualny
-
Ciocie mamy słodki uśmiech Oli na dzień dobry:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b6df5950900.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2cb7dedd883.jpgPIGULSKA, Bluberry, Karolcia88, Ofelaine, MiM, gosiunia, AGA 30, Magic, madziorek, katalina, nojaniewiem, WesołaMama, czarna panda, slash, GabiK, dorota1987, Rika, Eklerka, Puella, paulinqa, Monika1357, Anielka, jagoodka, Matik2012 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nejcik wrote:Dziewczyny, proszę o radę... Troszkę wyżej napisałam o co chodzi...
Bo one puszczają po zmianie pozycji i są nieregularne
Spokojnie jeśli nie masz jakiś dodatkowych objawów to jeszcze jest czas
Ale położnej wspomnij o tym, na pewno też cie uspokoi
Aaa we wtorek wizytujemy razem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 10:17
-
Nejcik moim zdaniem to skurcze b-h mi tez się to zdarza lekarz powiedział że to normalne i gdyby nie takie skurcze to żadna kobieta nie moglaby urodzić
Weź sobie nospe i magnez i poleż trochę i dopiero jak nie przejdzie to jedź na Ip
Ja bym coś porobiła ale nie mam pomysłu za co mogłabym sie zabrać na razie piorę rzeczy ze szpitala a kolo południa pojadę do pracy złożyć wniosek o wypłatę z polisy
-
nick nieaktualnyNejcik moja teściowa jest położną i z nią rozmawiałam o tych bólach i powiedziała mi tak że ból okresowy i skurcze przy tym to jest normalne i to są skurcze przepowiadające i radziła mi tak że jeśli po nospie, spacerze, nie pomaga/ nie przechodzi, a po kąpieli czy prysznicu skurcze ból sie nasila to w samochód i do szpitala
gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość