Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Cioteczki, milego dnia
Popatrzylam przez okno i samochod caly bialy :-o
Podobno strasznie slisko. Duzo stluczek bylo na glownych ulicach.
Katalina na tym etapie to chyba naturalne, ze brzch sie zaczyna obnizac. Ale jak daleko jedziecie to chyba lepiej zebys byla przygotowana na wszystko. -
Hej właśnie wstałyśmy z Wiskusią na śniadanko
chociaż ta moja Klusia już o 5 mnie tłukła z głodu i zjadłam biszkopty :p Puella oby było tak jak piszesz
mnie wczoraj trochę ćmiło podbrzusze i plecy. Nie wiem czy to nie przez usg. Akurat jak mi je robił to czułam w podbrzuszu jeden wielki skurcz a po dociśnięciu głowicy lepiej nie było ale zagryzłam zęby żeby nie wyjść na przewrażliwioną. Mój p dr za to bardzo delikatnie mnie wczoraj zbadał
znowu przestałam brać magnez i szarpie mi łydki
gdzie się podziała moja systematyczność i mózg? Muszę dzisiaj z rana podejść do pracy i iść na zakupy a za nic mi się nie chce. O 18 w pracy jajeczko i też mi się nie chce , ale pójdę . Daleko nie mam.
-
nick nieaktualny
-
Cześć
KotMisia ależ piękną macie córeczkę! cudna jestdużo zdrówka dla niej i dużo spokoju już dla Was :*
shaja, gratulacje!ależ nam się majówki rozszalały
nadulek, super, że Was przenoszą i mam nadzieję, że będzie coraz lepiej i szybko wrócicie do domu :* zaciskamy kciuki za Was :*
Rika u nas sypało koło 6 ale jest za ciepło i się rozpuściło wszystko
u Ciebie brzuszek może opaść dopiero przed samiutkim porodembo rodzisz drugi raz. Ja wiem, że to nie jest miłe jak masz trudności z oddychaniem.
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
na smyku jest 15% zniżki na pampersy.
Zastanawiam się czy nie wziąc 3 bo najtańsze jakie widziałam.(premium care)
Zdecydowałam się. Dokupiłam jeszcze jedno opakowanie "2". i wysyłka za darmo. Gdybym musiała płacic dodatkowo za wysyłkę to bym zrezygnowała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 09:53
PIGULSKA, GabiK lubią tę wiadomość
-
Agusia to spokojnych Świąt z teściową
Katalina szerokiej drogi, uważajcie na siebie
Beti smacznego jajeczkaJa nie wiem czy u mnie w pracy coś organizują nikt nie zadzwonił, nie na pisał...
Rika mój chyba też jeszcze wysoko bo ciężko mi się oddychakatalina, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
Pigulska ja w zeszłym tygodniu jak bylam u mamy to mialam same grube, zimowe rzeczy. A w tym tygodniu jak się pakowałam- bogatsza o zeszlo tygodniowe gotowanie sie w cieplych ciuchach- wzielam same bluzki. A tu prawie zima do nas zawitala...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 09:51
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Kotmisia śliczna dzidzia:)
Dziewczyną które urodziły jeszcze raz bardzo gratuluje:)
A mi się dzisiaj pojawiło na belly 36 tydzień-9 miesiac!!!! aaaaaa toooo juzzzz.....
Chociaż ja dopiero 7 kwietnia uznaje rozpoczęcie 9 mies ale i tak to przerażająco wygląda;)
Moja Lila coś mało się rusza, mam nadzieje że się jeszcze rozbuja. Wypiłam szklanke mleka i na razie jej nie czuje...ehh nie lubię jak ona tak ze mną sobie igra! -
Gosia nic nie daje. Wczoraj jeszcze raz mi pękło więc chyba muszę zmienic dietę na jakąś bardziej płynną,żeby nie podrażniac. Ale jak mi się wylało tyle krwi to ciśnienie przy dwóch pomiarach spadło do 120-130/70. (bo tak to stale mam 140/85-90)
Ale w sumie jak mi pękło to trochę się zmniejszyło więc może zmniejszył się stan zapalny.
Miałam dzisiaj jechac do galerii odebrac pajaca z polaru, ale chyba mi się nie chce (zwłaszcza, że w Krakowie były dwa karambole i pół miasta było zablokowane). A jutro muszę i tak się pofatygowac na miasto odebrac wyniki wymazu to przy okazji wstąpięWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 09:44
-
nick nieaktualnyu mnie śniegu nie ma, ale za to leń jest, a tu tyle do zrobienia
a co do obniżającego się brzuszka, sprawdzacie to starą babciną metodą?
przykłada się dłoń między piersi a brzuch (podnieść trzeba biust wysoko i tuż pod włożyć dłoń) i jeśli dłoń cała mieści się między to oznacza niebawem poród, u mnie w rodzinie się to sprawdzało -
Blu mi brakuje miejsca na jednego palca
nie wiem, ile zajmuje obniżanie się. Ale przynajmniej przez najbliższe 5/6tygodni nie wybieram się na porodówkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 09:46
-
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:u mnie śniegu nie ma, ale za to leń jest, a tu tyle do zrobienia
a co do obniżającego się brzuszka, sprawdzacie to starą babciną metodą?
przykłada się dłoń między piersi a brzuch (podnieść trzeba biust wysoko i tuż pod włożyć dłoń) i jeśli dłoń cała mieści się między to oznacza niebawem poród, u mnie w rodzinie się to sprawdzało
Hmm chyba nie wiem jak to ma wyglądać, mi się cały czas cała mieści.
W Poznaniu też śnieg niestety. Dziś jadę do rodziców, odpocznę wreszcie... Niestety sama bo mój jedzie na święta do swojej rodziny -
Bluberry właśnie wczoraj ze znajomą sprawdzałam ten sposób z dłonią i mi wchodzą 4 palce!
Ale wydawało mi się ze brzuch mam wysoko w miarę bo źle mi się oddycha
Ciekawe czy się sprawdzi...
Ja wg usg na 23 a wg om na 30 kwietnia to już tuż tużKarolcia88 lubi tę wiadomość