Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Będzie dobrze
gbybys nie wiedziała, że masz wynik dodatni to nieciekawie, bo dziecko może ciężko zachorować, ale jak wiesz i podejmujesz leczenie to luz
głowa do góry
Ja uciekam, bo zaczynam mi się sensacja... takich mdłości to nie miałam nawet na początku
Kochane trzymajcie się :* do zobaczenia :*Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ale wpisów powstało.
Slash, dokładnie taką nianię mam jak zamieściłaś w linku, tzn. nianię + monitor oddechu jak widać na zdjęciu. Kupowałam na allegro używaną za 260zł. Na nową nie było by mnie stać. Często na allegro albo na OLX pojawiają się takie nianie za dobrą cenę, z tym, że z OLX to bym preferowała odbiór osobisty, bo jak coś będzie nie tak ze sprzedawcą, to serwis allegro zawsze jakoś pomoże.
Gabik ja mam chyba taki sam wózek jak Ty i się nie przejmuję, że coś będzie leciało na zielony. Nie słyszałam żeby coś wogóle leciało na zielony. Jeszcze lubię kolor niebieski, ale nie chciałam, bo szwagierka ma szaro-niebieski i nie chciałam małpować.
Gratuluje wieści z wizyt, ale to chyba jeszcze nie wszystkie.
Mnie teraz też nerwują pytania jak się czuję, bo niedawno lubiłam takie zainteresowanie, ale teraz jak chce się odpowiedzieć szczerze....to lepiej nie.
Ja się obawiam, że teściowa bierze urlop na mój termin porodu, bo szwagier leci na 3tygodnie na delegacje i będzie pomagała pewnie przy pierwszych dwóch wnukach, ale że mieszkamy razem to będę jej miała pełno..hmGabiK lubi tę wiadomość
-
Magic ja też mam częste wizyty w wc:/ a jak miałam zapalenie pęcherza to co godzinę potrafiłam się budzić. Do tego mocz był tak drażniący że byłam cała obszczypana, czerwona, obolała. Dopiero dzisiaj mam pierwszy dzień gdzie w miarę normalnie funkcjonuję. Oby to dziadostwo już nie wróciło bo to by było już 3 w ostatnim czasie.
Monika to 15 wizytujemy razem jak dotrwamyrano bym powiedziała że nie dotrwam, a teraz że na luzie. Ciekawa jestem czy poród mnie zaskoczy, czy będę przeczuwać. W sumie to ja już chodzę i wyglądam symptomów zbliżającego się porodu.
Teraz mam ochotę ją wyjąć i ponosić na raczkach, ale czuję że jak się pojawi to nie jeden raz będę chciała ją chociaż na godzinkę z powrotem do brzusia schować.
KotMisia chyba już z Olcią w domku, bo taka cisza. Niech się sobą nacieszą , w końcu w domu to inaczej niż w szpitalu.
Agusia podobno Zosieńka jest do schrupania, jak będziesz mieć czas i neta to poprosimy o fotkęMonika1357, Magic lubią tę wiadomość
-
Kochane doktorek spisał się na medal, ależ jestem zadowolona.
Zrobił usg bez problemu, pomierzył małą, zważył, sprawdził łożysko, przepływy, ilość wód płodowych, zrobił mi nawet 3 fotki buźki w 3d sam z siebie
:)pobrał gbs i dal skierowanie na posiew moczu.
I uwaga uwaga mój klucuszek waży 3200 g, ja się zaczynam na poważnie bac porodua poza tym to wszystko ok.
AfI- 12.WesołaMama, dorota1987, Karolcia88, czarna panda, gosiunia, AGA 30, PIGULSKA, gosia86, GabiK, Magic lubią tę wiadomość
-
Przedstawiam Liliankę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9bf1042a8ef7.jpgCatyyy, czarna panda, Eklerka, gosiunia, AGA 30, paulinqa, PIGULSKA, beti97, gosia86, nojaniewiem, dorota1987, katalina, Bluberry, GabiK, Monika1357, Magic lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie przejmujcie się tym paciorkowcem, dostaniecie antybiotyk przy porodzie i z głowy. Cześć z nas kobiet po prostu go ma i już. Dzisiaj na zajęciach w szkole rodzenia o tym mówili, nie obciążajcie się tak.
czarna panda, Magic lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, słyszałyście o nowym pomyśle?
http://opinie.newsweek.pl/nowe-becikowe-dla-polskich-matek-12-tysiecy-zl-na-dziecko,artykuly,360596,1.htmlMagic lubi tę wiadomość
-
Ewelinkie wrote:to idziemy łeb w łeb, u mnie też drugie
jak mąż kupi drugą suszarkę, to może ze dwa jeszcze puszczę
Ja też piorę w loveli, ale nic mnie w nosie nie kręci.
Wrociłam własnie do domku - wstawiłam 3 pranko i teraz 4
A ty jak tam suszarkę masz drugą?
-
Rika wrote:A w ogóle taki news o ktorym nie słyszałam. Ja nie mam rozstępów i ginka powiedziała ze wlokna kolagenowe silne i dlatego tez ta szyjka mi sie dlugo ladnie trzyma i nie skraca. Czyli jak macie juz rozstępy to wychodzi na to ze macie szanse wczesniej urodzic;)
-
Ofelaine super wieści
i Twoja Lilka to już też kawał pannicy
w sam raz dla mojego Nikosia hehehehe
Slash Twoja córka juz ma idealne ułożenie do porodumój niby zwrócony bokiem a zdjęcia też ie dał sobie zrobić bo zasłanial się rączkami i jest już bardzo nisko
-
paulinqa wrote:jej a ja mam wrażenie że moje dziecko chce dziś wyjść ze mnie.. normalnie bombarduję moją szyjke i nie tylko;/ aż boli mnie to...
paulinqa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny