Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ale pewnie ma to jakiś związek, ale nie jest to za pewne formą gwarancji
ja to wam powiem, że to mi sie smiac chce
to jest taka ciążowa ruletka
która teraz wylosuje? a najlepsze jest to, że niewiemy kiedy to nastapi
mój mąż schizuje czy aby na pewno nie pojedziemy za późno czy nie przegapimy objawów porodu
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Ja znowu słyszałam że w ostatnich tygodniach ciąży dobrze jeść galaretkę owocową oraz produkty bogate w żelatynę
Nie wiem ile w tym prawdy ale galaretka tężeje w lodówce
Poza tym duże znaczenie ma jaki poród miała mama(słowa mojego lekarza)
03.02.2014 -
nick nieaktualnyMagic z moim mężem jest to samo, na czytał się ostatnio o objawach porodowych i nakręcił się do tego stopnia że jak z niedzieli na poniedziałek spałam bardzo długo 13 godz bez przebudzeń to ten aż do matki zdzwonił czy tak przed porodem się dzieje, a ja po prostu byłam zmęczona mocno bo spałam noc wcześniej raptem niecałe 4 godz i niedziela była intensywna, dlatego nawet o tym glucie mu nie mówię bo mnie wsadzi w samochód i zawiezie do szpitala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 17:09
Magic, Eklerka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:)
Dzisiejszą noc miałam okropną. Myślałam, że już mi się zaczyna. Bolące skurcze, straszne duszności, ciągłe wizyty w toalecie. Okropna noc. I prawie cała nie przespana z tego wszystkiego. Ale teraz znów mi się duszności zaczynają to może znów mnie czeka kolejna noc taka sama.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Mim proszę Cię tylko nie taki jak mama. Mojej mamie mądry lekarz po brzuchu skakał żeby mnie wypchnąć. Co do rozstępów to pierwsze słyszę , moja siostra nie miała ani jednego. Termin miała na 15.10 a urodziła 26.09
wszystko przez to że mi się kasztanów zachciało. Poskakała z kijem przy drzewie a wieczorem skurczy dostała. Moja szyjka tydzień temu miała dobre 2 cm i mocno trzymała. Za tydzień kolejna wizyta, może się trochę skróci i zmięknie. No ale teoria mogłaby się sprawdzić to wolniej będziemy się starzeć :p no i moja mama zawyrokowała dzisiaj że widzi że pomału mi się brzuch opuszcza i za te 2 tyg urodzę. Ciekawe :p
Magic lubi tę wiadomość
-
MiM to ja nie chce porodu jak moja mama
pośladkowy
haahhahaha ach Ci faceciniby ich to nie obchodzi, drą się, żeby nie czytać internetu a sami tam szukają informacji
beti to krótka ra szyjkau nas 33mm i miękka
nam też lekarka powiedziała, że brzuch opadł, dziecko zeszło i daje nam dwa tygodnie. Ile w tym prawdy - nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 17:21
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Monika współczuję
ja mam nieprzespane noce ale dlatego, że chodze non stop siku
ja mam mdłości straszne wieczorami
ale to efekt całodniowego jedzenia
czarna to nic strasznegoja czekam na wynik swojego GBSa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 17:59
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
AnnaMaria89 wrote:no ja mam tez dodatni wynik na paciorkowca... Tak sie przejelam az sie pochorowalam ale wiem ze bedzie dobrze. Ja biore przez 10 duomox na niego a potem przy porodzie antybiotyk...
To ja mam wizyte za tydzien...ciekawe co mi powie...na necie nie zaciekawie pisza...