Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ofeline śliczności Twoja Lila do zacałowania:* :* :* i już jaka spora kobieta
Nasza Pola waży 2500 na poprzednim usg w szpitalu coś musiała źle zmierzyć
Tymi krótkimi nóżkami mam sie nic a nic nie martwic bo wszystko jest w normie niby wychodzą tydzień młodsze ale to nie powód do zmartwień
Mam natomiast przejść na leżący tryb życia i wytrzymać chociaż dwa tygodnie
Pobrała mi posiew na gbs jutro muszę podrzucić do labu w szpitalu i powiem wam że bardzo dużo zależy od lekarza jak pobiera bo dzisiaj to nawet nie czułam że coś tam robi
Kolejna wizyta 22.04 a potem 6.05
Dziewczyny które brały heviran czy tez macie powtórzyć kurację przed porodem?
Ja mam zacząć za dwa tygodnie lub w momencie gdy zaczną się skurcze -
Pierwsze słyszę o powtarzaniu kuracji heviranemgosia86 wrote:Ofeline śliczności Twoja Lila do zacałowania:* :* :* i już jaka spora kobieta
Nasza Pola waży 2500 na poprzednim usg w szpitalu coś musiała źle zmierzyć
Tymi krótkimi nóżkami mam sie nic a nic nie martwic bo wszystko jest w normie niby wychodzą tydzień młodsze ale to nie powód do zmartwień
Mam natomiast przejść na leżący tryb życia i wytrzymać chociaż dwa tygodnie
Pobrała mi posiew na gbs jutro muszę podrzucić do labu w szpitalu i powiem wam że bardzo dużo zależy od lekarza jak pobiera bo dzisiaj to nawet nie czułam że coś tam robi
Kolejna wizyta 22.04 a potem 6.05
Dziewczyny które brały heviran czy tez macie powtórzyć kurację przed porodem?
Ja mam zacząć za dwa tygodnie lub w momencie gdy zaczną się skurcze
-
Gosia ja tez pierwsze slysze, zeby powtarzac kuracje.. a czemu znowu tryb oszczednosciowy? skurcze czy z szyjka cos?
a do mnie dzwonila lekarka z luxmedu, ze w zwiazku z tym, ze ciagle mi wychodzi glukoza w moczu i ketony to mam szybko powtorzyc test obciazenia glukoza i sie zapisac pilnie do diabetologa.
Wcale mi sie nie chce isc jutro robic tej glukozy bo i tak mam sporo zalatwien..
Dziewczyny od jakiego czasu macie poskladane lozeczka zeby sie wietrzyly? Bo ja jeszcze nie zamowilam... -
A ja jutro znow do Strzelina musze jechac zawiezc probke z gbs
a w piatek znow po wynik jesli bedzie i wizyte mam juz za tydzien 15 kwietnia, a jesli posiew moczu wyjdzie zly to od razu mam przyjezdzac
ale sie najezdze...
Gosiu ja tez pierwsze o tym slysze..
Pigulska ja to mam nadzieje, ze te pomiary nie sa takie dokladnie i Lila wazy mniej
-
nick nieaktualny
-
Karolcia dlatego że Pola już gotowa w kanale rodnym główkę ma naprawdę bardzo nisko
Karolcia my też nie mamy jeszcze łóżeczka ale nie mam zamiaru sie tym stresować mąż wie co robi
Ech współczuję Ci powtarzania glukozy ale lepiej to skontrolować
Byliśmy obejrzeć jedno auto dzisiaj ale mężowi się nie podobało a ja w tej kwestii się nie udzielam bo sie nie znam
No właśnie nie wiem dlaczego kazała powtórzyć kurację ale ufam jej i mam nadzieję że wie co robi ona należy do tego typu lekarzy którzy raczej unikają podawania leków
Gbs robiłam w luxmedzie i wyszedl ok ale ona tez mi pobrałaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 20:11
-
Hmm znowu mnie czyściło. Pachwiny znowu wieczornie bolą. Czytałam że niektóre kobiety rodzą po objawach od razu a niektóre po kilku dniach , tygodniach. Tylko skąd takie oczyszczanie organizmu?? Rozmawiałam ze swoim B. na skypie i jego szanowny niemiecki szef robi problemy z powrotem do Polski. No co za pajac dobrze wiedział że ma w drodze dziecko i było zaznaczane że z dniem 1 maja wraca na 2 tyg do Polski. Oczywiście moje kochanie i tak powiedziało że przyjedzie i nie ma innej opcji. Stwierdził że najwyżej wyleci z projektu, a siedzenie w takim gdzie nic nie może i tak jest do d. Jestem ciekawa czy robią mu problem tylko dlatego że jest Polakiem czy wszystkich tak traktują.
-
Dzieki za odpowiedz Dziewczyny. musze sie zmobilizowac i zamowic to lozeczko..
Gosia ja tez sie nie znam na samochodach. Ja patrzylam czy wizualnie mi odpowiada a maz ogarnial cala reszte
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Pigulska może i mój nie wyskoczy?
musi czekać na tatusia! 
Karolcia ja mam łóżeczko od miesiąca i się wietrzy
aaa i zaczyna mnie stres łapać przed tym wszystkim.. że sobie nie poradzę z małym...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 20:32
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Moje lozeczko chyba od lutego stoi zaraz po malowaniu sypialni maz zlozyl.
A u mnie to sie chyba na porod nie zapowiada skoro malej jeszcze glowke widac i szyjka trzyma. Ale juz 2 razy bylam dzis na dwojce.
Pewnie to nic nie oznacza tylko poswiateczne oczyszczenie
Paulinqa tez mam obawy jak to bedzie... Chyba kazda z nas -
Dorota, nam na SR położna mówiła, że jeśli odejdą wody a gbs ujemny to mamy do 4 godzin dojechać na IP. Jeśli gbs jest dodatni albo nie nie mamy wyniku tego posiewu, to w przypadku odejścia wód trzeba jechać niezwłocznie na IP, żeby podali antybiotyk. Brak wyniku tego posiewu jest traktowany na równi z gbsem dodatnim.
gosiunia, Magic lubią tę wiadomość