Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika1357 wrote:Pigulska ciekawe która z Nas urodzi pierwsza, bo idziemy równo.
straszyli mnie porodem przedwczesnym a teraz nic się nie dzieje
Ale mały juz nisko czuję jego główkę przez skórę
Mąż Cie w nocy nie atakuje?gosiunia lubi tę wiadomość
-
Pigulska ja na ostatniej wizycie pytałam doktora o gbs czy już a to byl 34tc i powiedział że w 36tc się robi a on liczy skończone tygodnie więc mam mieć niby idealnie teraz w czwartek pobierane. Się zastanawiam co będzie pierwsze: Wyniki czy dziecko na świecie ale co zrobić
-
PIGULSKA wrote:No też jestem ciekawa
straszyli mnie porodem przedwczesnym a teraz nic się nie dzieje
Ale mały juz nisko czuję jego główkę przez skórę
Mąż Cie w nocy nie atakuje?
Na szczęści nie. Zdarza się to rzadko i oby do końca ciąży się nie powtórzyło.PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
dorota1987 wrote:Pigulska ja na ostatniej wizycie pytałam doktora o gbs czy już a to byl 34tc i powiedział że w 36tc się robi a on liczy skończone tygodnie więc mam mieć niby idealnie teraz w czwartek pobierane. Się zastanawiam co będzie pierwsze: Wyniki czy dziecko na świecie ale co zrobić
Może Jasiowi nie będzie tak spiesznodorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
-
A wiecie co... Wystraszyłam się przez chwilą bo zmierzyłam się w pasie i wyszło mi 103cm. Ostatnio jak to robiłam to było może miesiąc temu i miałam 102cm i myślę co jest grane czy maly nie rośnie czy brzuch nie idzie do przodu a w dół. Wymyśliłam sobie zmartwienie.
-
Pranie na dzis skonczone - dwie wypełnone na maksa suszarki. Oddzielna mała suszarka z czapkami i skarpetkami i łapkami. Pojutrze pieluchy flanela, tetra, reczniki, kocyki. No s potem prasowanie - ale to chyba zostawie męzowi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 22:56
GabiK, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Dorotka,bo na tym etapie to juz chyba nam brzuszki nie bardzo rosna. Jesli Cie to pocieszy to ja na przestrzeni miesiaca przytylam 300gr,a moj bobas 2x tyle i do tego urosl. Brzuszek wiekszy sie nie zrobil,tyle,ze mam skore jakby do granic napieta. I tak jak pisza tu i owdzie, dziecko rosnie i ma coraz mniej miejsca, czyli na logike ono rosnie,ale my juz tak nie.
dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Piszecie o łóżeczkach-właśnie dziś dostałam od rodziców łóżeczko, muszę dokupić materacyk, jest śliczne, ale się cieszę
Co do tego kiedy jechać do szpitala, to u nas na szkole mówili tak samo jak pisze Gabik, chyba że wody byłyby zielone, to wiadomo, że od razu.
Beti- co za pacan z tego szefa.
Ofelaine- gdy skurcze będą co 5 min, regularnie.
Boli mnie dziś dosłownie wszystko, plecy palą! nogi odpadają! eh a jutro trza do biura jechać. Też muszę poprać ciuszki i poprasować, dziś o tym myślałam i właśnie się pokapowałam, że nie mam deski do prasowania! hehe chce to zrobić zanim mój piękny wróci, czyli do weekendu, a przecież deski nie będę nosiła ze sklepuGabiK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Opłacasz cesarkę?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyslash wrote:dzis jak ubierałam skarpetki - to sobie pomyslałam "współczuję ludziom ktorzy maja ogromną nadwagę". Ja sapie przy tym jak słonik a co dopiero oni.
-
Chyba wraca moja bezsenność a już kilka nocy ładnie spałam bez takich długich przerw tylko wstałam na siku ale dzisiaj meczy zgaga i ból głowy wiec chyba sięgnę po ten nieszczęsny apap
Moja gin z nfz twierdzi że gbs w 35t a ta z luxmedu pobrała mi w 33