WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika1357 wrote:
    Pigulska ciekawe która z Nas urodzi pierwsza, bo idziemy równo.
    No też jestem ciekawa ;) straszyli mnie porodem przedwczesnym a teraz nic się nie dzieje
    Ale mały juz nisko czuję jego główkę przez skórę :)

Mąż Cie w nocy nie atakuje? ;)

gosiunia lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ktore maja laktator medela electric - stosowałyscie juz go kiedys?
    Podobno jak sie czesto uzywa to jest troche głosny, prawda to?

klz98u696p33kjce.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia gratuluję wieści :) super ze z Polą wszystko ok i ze te pomiary ze szpitala to była pomyłka
    A zobaczysz że Mała odziedziczy po Tobie nogi do samego nieba ;)

gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość

8p3ovfxm10p58typ.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash ja kupilam uzywany,ale jak wlaczylam to chodzi raczej normalnie. Silniczek szumi,ale nie jakos glosno,tyle ile powinien. Bezglosny nie jest,ale takich to chyba nie ma.Tyle,ze nie mam porownania z innymi :-(

2r8ri09ksg9rle49.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pigulska ja na ostatniej wizycie pytałam doktora o gbs czy już a to byl 34tc i powiedział że w 36tc się robi a on liczy skończone tygodnie więc mam mieć niby idealnie teraz w czwartek pobierane. Się zastanawiam co będzie pierwsze: Wyniki czy dziecko na świecie ale co zrobić

dqprj44jymj31xvy.png
  • Monika1357 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PIGULSKA wrote:
    No też jestem ciekawa ;) straszyli mnie porodem przedwczesnym a teraz nic się nie dzieje
    Ale mały juz nisko czuję jego główkę przez skórę :)

Mąż Cie w nocy nie atakuje? ;)

Na szczęści nie. Zdarza się to rzadko i oby do końca ciąży się nie powtórzyło.

PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość

Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
    Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorota1987 wrote:
    Pigulska ja na ostatniej wizycie pytałam doktora o gbs czy już a to byl 34tc i powiedział że w 36tc się robi a on liczy skończone tygodnie więc mam mieć niby idealnie teraz w czwartek pobierane. Się zastanawiam co będzie pierwsze: Wyniki czy dziecko na świecie ale co zrobić
    Wynik ;)
    Może Jasiowi nie będzie tak spieszno ;)

dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość

8p3ovfxm10p58typ.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie co... Wystraszyłam się przez chwilą bo zmierzyłam się w pasie i wyszło mi 103cm. Ostatnio jak to robiłam to było może miesiąc temu i miałam 102cm i myślę co jest grane czy maly nie rośnie czy brzuch nie idzie do przodu a w dół. Wymyśliłam sobie zmartwienie.

dqprj44jymj31xvy.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota ja juz nawet nie pamietam gdzie byl pas :-D

gosiunia, Magic lubią tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mówię o wcięciu w talii a o brzuchu na wysokości pępka.

GabiK lubi tę wiadomość

dqprj44jymj31xvy.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gbs - tez juz miałam robiony wczesniej 18 marca - to był tydzien o ile sie nie myle 34.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 22:56

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis jak ubierałam skarpetki - to sobie pomyslałam "współczuję ludziom ktorzy maja ogromną nadwagę". Ja sapie przy tym jak słonik a co dopiero oni.

MiM, gosiunia lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pranie na dzis skonczone - dwie wypełnone na maksa suszarki. Oddzielna mała suszarka z czapkami i skarpetkami i łapkami. Pojutrze pieluchy flanela, tetra, reczniki, kocyki. No s potem prasowanie - ale to chyba zostawie męzowi.

GabiK, PIGULSKA lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka,bo na tym etapie to juz chyba nam brzuszki nie bardzo rosna. Jesli Cie to pocieszy to ja na przestrzeni miesiaca przytylam 300gr,a moj bobas 2x tyle i do tego urosl. Brzuszek wiekszy sie nie zrobil,tyle,ze mam skore jakby do granic napieta. I tak jak pisza tu i owdzie, dziecko rosnie i ma coraz mniej miejsca, czyli na logike ono rosnie,ale my juz tak nie.

dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piszecie o łóżeczkach-właśnie dziś dostałam od rodziców łóżeczko, muszę dokupić materacyk, jest śliczne, ale się cieszę :D

Co do tego kiedy jechać do szpitala, to u nas na szkole mówili tak samo jak pisze Gabik, chyba że wody byłyby zielone, to wiadomo, że od razu.

Beti- co za pacan z tego szefa.

Ofelaine- gdy skurcze będą co 5 min, regularnie.

Boli mnie dziś dosłownie wszystko, plecy palą! nogi odpadają! eh a jutro trza do biura jechać. Też muszę poprać ciuszki i poprasować, dziś o tym myślałam i właśnie się pokapowałam, że nie mam deski do prasowania! hehe chce to zrobić zanim mój piękny wróci, czyli do weekendu, a przecież deski nie będę nosiła ze sklepu :P

GabiK lubi tę wiadomość

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio był nawet fajne deski z viledy w biedronce po 99 zł - kupiłam i powiem Ci ze mega lekkie.

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Opłacasz cesarkę?
    Nie ani grosza sle nie chodze na nfz tylko prywatnie do gin i moj lekarz jest za cc i jak mu powiedzialam ze chce to kazal isc do psychologa przyniesc zaswiadczenie bo bez wskazania nie zrobi a takie najszybciej mozna zalatwic i poszlam zaplacilam kobiecie 100 l za prywatna wizyte powiedzialam jak jest ze nie chce probowac naturalnie ona wypisala podbila i tyle lekarz przyjal bez problemu i wyznaczyl mi wstepny termin i on zrobi mi cc w ksiazeczce tez mi wpisa ze cc ze wskazaniem w razie asjakby cos sie zaczelo dziac

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    On jest ordynatorem u mnie w szpitalu wiec moze tez dlatego nie namawia na naturalny nie wiem sama ale wiem ze jest normalnym czlowiekiem wiele porodow widzial i odebral wiec nie namawia

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    dzis jak ubierałam skarpetki - to sobie pomyslałam "współczuję ludziom ktorzy maja ogromną nadwagę". Ja sapie przy tym jak słonik a co dopiero oni.
    Nooo tez sobie mysle ze maja przekichane te dodatkowe kg i brzuch prze daje w kosc nie wyobrazam tez sobie wiazac butow latam w balerinach

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 01:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba wraca moja bezsenność a już kilka nocy ładnie spałam bez takich długich przerw tylko wstałam na siku ale dzisiaj meczy zgaga i ból głowy wiec chyba sięgnę po ten nieszczęsny apap
    Moja gin z nfz twierdzi że gbs w 35t a ta z luxmedu pobrała mi w 33

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
‹‹ 1286 1287 1288 1289 1290 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ