Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja jestem dzisiaj strasznie zła i placzliwa, poklocilam się chyba z wszystkimi członkami rodziny, 3 razy się popłakałam. Jakas masakra ,mam nadzieje ze mi wszyscy wybacza, ale tak mnie wkurzają ze cos :[ . A mdlosci nie mam i chyba chciałabym mieć bo to podobno dobry objaw ciąży, ze jest wszystko ok, a tak przez moje znikome objawy martwię się czy wszystko ok. Z moich objawów to częste sikanie, głód co godzinę i wrażliwe sutki, chce więcej!
-
nick nieaktualny
-
No mnie od dzisiaj to bola piersi strasznie przy dotyku. Mnie brzuch nie martwi, narazie mnie nic nie martwi staram sie nie myslec nadmiernie i czekam leze sporo na brzuxhu bo mam tylozgiecie i podprostuje mi sie macicaLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Jeśli Cię to w jakikolwiek sposób pocieszy, mnie bolały cały czas, mdłości miałam, reagowałam na zapachy, a ciąża nie rozwijała się wtedy już od prawie 3 tygodni... Więc nie przejmowałabym się się zbytnio tym, że bolą mniej. To żaden wyznacznik.
-
Dziewczyny ja wiem, że w naszym stanie przejmujemy się wszystkim,ale chyba lepiej nie popadać w paranoję. Mnie cycki bolą raz mocniej raz słabiej i to jest normalne.Brak Mdłości w ciąży też wcale nie jest jakimś złym znakiem, bo moja mama i moje 2 koleżanki przechodziły całą ciążę niemal w ogóle bez nich i urodziły zdrowe dzieci, poza tym u każdej kobiety objawy mogą pojawić w różnym okresie, u niektórych dopiero po 6 tyg. i to też jest normalne. Pewnie niedługo wszystkie będziemy na nie narzekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 21:42
zgredka, ema30 lubią tę wiadomość
-
Ja bym nie patrzyła na test tylko na betę poszła. Ja zrobiłam kilka testów różnych marek a kreski były od bladych po super mocne, a beta z następnego dnia 472,4 Dziewczyny będzie dobrze, nie możemy za dużo świrować bo to i tak nic nie da. Jak ma być dobrze to będzie Pozytywne myślenie na pewno sprzyja Kruszynce
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny