Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo, ja też dziś nie śpię od około 5, a wczoraj byłam na spotkaniu ze znajomymi i nie piłam alko (a lubię), więc wszyscy zdziwieni no i powiedziałam, a teraz jestem na siebie zła, że to zły znak, ale myśląc rozsądnie: jaki zły znak, tak to nie działa.
-
no i ja witam nieśmiało, termin mam wg kalendarza na 30.04., ale poprzednią ciążę przenosiłam 10 dni i miałam wywoływany poród, więc przypuszczam, że teraz też tak będzie. Tym bardziej, że w mojej rodzinie wszystkie przenosimy ciąże.
alma, Ulka84, beti97, gosiunia lubią tę wiadomość
-
A ja też jestem zła że za dużo osób już wie , ale są takie sytuacje gdzie nie da się tego ukryć no i działa jeszcze poczta pantoflowa. Jestem ciekawa ile osób już wie ;/ Nie ma się co stresować na zapas Magic super że dołączyłaś
-
Hej dziewczyny,
Jak się dziś czujecie?
mi wróciły dziś mdłości, ale wczoraj wieczorem jak wracałam do domu to się potknęłam o murek, tak nie fortunie że mam lekko przeciętą okolicę krocza, dziś zrobił mi się spory siniak w tym miejscu no i boję się czy nie ma to wpływu na Maleństwo. Nie ma to jak pech -
no fatalnie, tłumaczę sobie, że urazy w 1 trymestrze sa najmniej groźne, porównując do póżniejszych etapów ciąży i gdyby coś było to bym zaczęła plamić, bolałby mnie brzuch; a na szczęśćie jest ok, wczoraj miałam trochę krwi, ale to z tej rany.
Dobrze, że mam we wtorek wizytę, bo dłużej nie wytrzymam
no i tak fatalny upadek, akurat teraz w ciąży... ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny