Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No mnie też przestał kłuć i pobolewać brzuch. Za to piersi bolą coraz bardziej i rosną. Ja spałam do 5 30- wstałam na euthyrox i od ok 7 spałam do 9 30. Po obiedzie drzemka i niedługo jadę z siostrą do ikei. Pooglądam sobie rzeczy dla maluszków. Na razie pooglądam a po nowym roku może już coś kupię. Myślę że chyba jest wszystko w porządku jak nie plamię i się dobrze czuję.
alma lubi tę wiadomość
-
A mnie dziś mocniej pobolewa brzuch jak na @ a dziś dzień spodziewanej @. Poza tym chyba bardziej piersi bolą. Dziś powiedziałam rodzicom, popłakali się ze szczęścia
Blubery chyba długa kąpiel Ci nie zaszkodzi, ważne, żebyś się zrelaksowała, to i maleństwo będzie szczęśliwe Ważne chyba tylko, żeby woda nie była za gorącaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 19:10
-
ja też chyba poczekam na akcję serca zanim się pochwalę, a może dopiero po pierwszym trymestrze, o ile dotrwam.
Ja do gina idę już we wtorek, nie mogłam dłużej czekać, zresztą po kilku poronieniach wolę mieć pewność, że dobrze biorę leki. -
nick nieaktualny
-
u mnie dziś też mniejsze dolegliwość mdłości prawie nie mam, piersi nie bolą i trochę mnie to martwi.
Rika może i lepiej iść później do lekarza, już więcej będzie wiadomo a moja wtorkowa wizyta pewnie nie wiele wniesie.Rika lubi tę wiadomość
-
Ja to jestem taka zmęczona ciągle, a mam dużo na głowie i dużo stresów. Ciężko mi znaleźć czas na odpoczynek. Ale to już niedługo.
Też dość późno idę do lekarza, bo to dopiero 7 tydzień mój będzie. U mnie nikt nie wie, nawet rodzice. Chcemy poczekać do końca 1 trymestru. -
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:ja tam czasem wariuję np dziś jak brzuch mniej lub wcale nie boli to już ubzdurałam sobie że dzieje się coś nie tak, a piersi bolały a dziś nie tylko brodawki bolą
no i waga 2 kg w dół mimo że nie wymiotuję, a dziś ogólnie to jestem jakaś wypluta spałam do 9 i najchętniej nie wychodziła bym z łóżka do końca dnia
dziewczyny jak myślicie czy długie kąpiele w pianie oczywiście w nie gorącej wodzie mogą zaszkodzić?Magic lubi tę wiadomość
-
I chcialam sie oficjalnie przywitac przewidywany termin wg belly mam na 6 maja a ja z mezem mamy urodzinki 4 maja. Moze dzidzia przyjdzie do nas szybciej o 2 dni i cala trojeczka bedzie obchodzila urodziny 4.ale mielibysmy z mezem prezent urodzinowy nie moge sie doczekac wizyty u lekarza, chcialabym wiedziec czy malenstwo jest na swoim miejscu.
Magic, alma, Emiliada lubią tę wiadomość