Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No mnie też przestał kłuć i pobolewać brzuch. Za to piersi bolą coraz bardziej i rosną. Ja spałam do 5 30- wstałam na euthyrox i od ok 7 spałam do 9 30. Po obiedzie drzemka i niedługo jadę z siostrą do ikei. Pooglądam sobie rzeczy dla maluszków. Na razie pooglądam a po nowym roku może już coś kupię. Myślę że chyba jest wszystko w porządku jak nie plamię i się dobrze czuję.
alma lubi tę wiadomość
-
A mnie dziś mocniej pobolewa brzuch jak na @ a dziś dzień spodziewanej @. Poza tym chyba bardziej piersi bolą. Dziś powiedziałam rodzicom, popłakali się ze szczęścia

Blubery chyba długa kąpiel Ci nie zaszkodzi, ważne, żebyś się zrelaksowała, to i maleństwo będzie szczęśliwe
Ważne chyba tylko, żeby woda nie była za gorąca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 19:10
-
ja też chyba poczekam na akcję serca zanim się pochwalę, a może dopiero po pierwszym trymestrze, o ile dotrwam.
Ja do gina idę już we wtorek, nie mogłam dłużej czekać, zresztą po kilku poronieniach wolę mieć pewność, że dobrze biorę leki. -
nick nieaktualny
-
u mnie dziś też mniejsze dolegliwość mdłości prawie nie mam, piersi nie bolą i trochę mnie to martwi.
Rika może i lepiej iść później do lekarza, już więcej będzie wiadomo
a moja wtorkowa wizyta pewnie nie wiele wniesie.
Rika lubi tę wiadomość
-
Ja to jestem taka zmęczona ciągle, a mam dużo na głowie i dużo stresów. Ciężko mi znaleźć czas na odpoczynek. Ale to już niedługo.
Też dość późno idę do lekarza, bo to dopiero 7 tydzień mój będzie. U mnie nikt nie wie, nawet rodzice. Chcemy poczekać do końca 1 trymestru. -
nick nieaktualny
-
Mam dokladnie tak samo, jak bolal brzuch to sie balam ze moze za bardzo od wczoraj prawie w cale nie boli i jeszcze gorzej sie martwie. Ja oprocz tego nie mam zadnych typowych objawow, cycki nie bola nie urosly nie ma zadnych zylek, mdlosci, no nic. Albo to sie zmieni albo bede rewelacyjnie ciaze przechodzic.Bluberry wrote:ja tam czasem wariuję np dziś jak brzuch mniej lub wcale nie boli to już ubzdurałam sobie że dzieje się coś nie tak, a piersi bolały a dziś nie tylko brodawki bolą
no i waga 2 kg w dół mimo że nie wymiotuję, a dziś ogólnie to jestem jakaś wypluta spałam do 9 i najchętniej nie wychodziła bym z łóżka do końca dnia
dziewczyny jak myślicie czy długie kąpiele w pianie oczywiście w nie gorącej wodzie mogą zaszkodzić?
Magic lubi tę wiadomość
-
I chcialam sie oficjalnie przywitac przewidywany termin wg belly mam na 6 maja a ja z mezem mamy urodzinki 4 maja. Moze dzidzia przyjdzie do nas szybciej o 2 dni i cala trojeczka bedzie obchodzila urodziny 4.ale mielibysmy z mezem prezent urodzinowy
nie moge sie doczekac wizyty u lekarza, chcialabym wiedziec czy malenstwo jest na swoim miejscu.
Magic, alma, Emiliada lubią tę wiadomość

[/url]