Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja zrobiłam tylko raz, tak wiem miarodajna jest obserwacja przyrostu, ale nie mogę dać się zwariować, jestem z natury osobą niecierpliwą i musze się ćwiczyć w tym.. do pierwszej wizyty i do każdej kolejnej, dopóki mały nie zacznie się ruszać to nic nie będę wiedzieć.. muszę być cierpliwa
-
Bluberry wrote:a ile razy powtarzacie betę? ja robiłam już 2 razy lekarz powiedział że już nie trzeba ale w przyszłym tygodniu wolę sprawdzić dla spokoju
-
Ulka84 wrote:beta ładnie rośnie. 21 dpo 683 a po 2 dniach 1800 Oby tak dalej. To chyba tyle. Zdrówka życzę wszystkich i miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 11:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:ja też straciłam pierwszą ciążę w czerwcu, ale mimo to lekarz twierdzi że nie trzeba, bardziej martwił się tym że to mały okres po poronieniu, ale zbadał mnie i twierdzi że wszystko ok, kazał brać tylko duphaston plus witaminy wszystkie nie denerwować się i oby kolejna wizyta była równie miła jak poprzednia.
ja podejrzewam, że dlatego że nie moge się umówić na wizytę (tak jak wspominałam jest na urlopie) to kazała mi monitorować. Też mam brać dukpa 3x1 i kwas foliowy 15mg 1x1. Biorę jeszcze witaminy. Generalnie miałam czekać 3 miesiące od poronienia a czekałam tylko 2.[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Ulka84 wrote:aaa dzięki już szukam
Ulka84, Ulka84 lubią tę wiadomość