Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rika wrote:alma wystarczy ze wiecej pilas wieczorem i mocz byl bardziej rozcieńczony, wystarczy ze kropelki nakladane na test byly troszke mniejsze itp. Pamietaj ze te testy robimy w warunkach domowych bez standaryzacji wiec moga sie te wyniki bardzo roznic. Spoko-z pewnością jest ok:-)
-
nick nieaktualny
-
To prawda. Sama niedawno tez się wystraszyłam. A teraz po prostu czekam. A 09.09 a jak z l4? Kiedy planujecie w pracy powiedzieć o ciąży, albo kiedy chcecie iść na zwolnieniu? ja po genetycznym chcę. Iść już na zwolnienie, max do końca października.
alma lubi tę wiadomość
-
witam się nieśmiało, cieszę się że mogę do was dołączyć i gratuluję wszystkim z całego serca. U mnie testy pozytywne termin wychodzi albo 28 kwiecień albo 2 maj w zależności od kalkulatora,w marcu tego roku miałam ciążę obumarłą i teraz boję się bardzo chociaż wiem że podstawa to pozytywne myślenie. Jak u Was dziewczyny z objawami? bo u mnie lekkie bóle podbrzusza i większa senność i zmęczenie a poza tym nic. Obawiam się czy nie powinny boleć piersi i mdłości, mam nadzieję że w ciągu kilku dni się pojawią... Zrobiłam też badanie moczu w obawie przed infekcją i w sumie byłoby ok ale wyszły mi ciała ketonowe +- nie wiem co to oznacza i zastanawiam się nad wizytą u lekarza, jak myślicie? wstępnie umówiłam się na 22 września na pierwszą wizytę żeby oszczędzić sobie stresu ale sama nie wiem...
alma, Emiliada lubią tę wiadomość
-
Emiliada wrote:To prawda. Sama niedawno tez się wystraszyłam. A teraz po prostu czekam. A 09.09 a jak z l4? Kiedy planujecie w pracy powiedzieć o ciąży, albo kiedy chcecie iść na zwolnieniu? ja po genetycznym chcę. Iść już na zwolnienie, max do końca października.
Wyniki bety o 16... Nie wiem jak wytrzymam do tego czasu, ale chyba macie rację dziewczyny, że te testy nie są zbyt miarodajne w stwierdzaniu przyrostu bety hcg... Przynajmniej mam taką nadzieję.
Emiliada ja niestety jestem w trakcie poszukiwań pracy a tu taka niespodzianka ciąża Muszę gdzieś się załapać, żeby chociaż macierzyński dostać... -
Zwiększyłam dawkę, bo do endokrynologa najwcześniej za tydzień i to przy dobrych wiatrach. Powiedzcie mi, o co chodzi z tymi badaniami ANA? Bo ja mam wrażenie, że mój organizm bardzo negatywnie reaguje na ciąże - natychmiast jestem chora i to co chwilę...
-
Cześć dziewczyny, byłam dzisiaj u lekarza jest pęcherzyk, wydawało nam sie z lekarzem ze zarodek też mignal, ale do końca nie wiadomo. Cieszę się ze poszłam bo wcześniej miałam mega stresa i wizyta trochę mnie uspokoiła, przynajmniej pęcherzyk jest tam gdzie trzeba . Następna wizyta za 2 tyg., oby było serduszko
alma lubi tę wiadomość
-
Emiliada wrote:To prawda. Sama niedawno tez się wystraszyłam. A teraz po prostu czekam. A 09.09 a jak z l4? Kiedy planujecie w pracy powiedzieć o ciąży, albo kiedy chcecie iść na zwolnieniu? ja po genetycznym chcę. Iść już na zwolnienie, max do końca października.
ja chcę iść na zwolnienie na samym końcu, jak ledwo będę się toczyć, w kwietniu? -
Witam Was kochane w ten sobotni poranek bardzo Was proszę o podrzucanie nowym mamusiek jak będą się pojawiać testerki z sierpnia!
Powodzenia i szczęśliwego finału Wam życzę! :*alma lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
dziewczyny jestem też na kwietniówkach, ale.. różnie może być Witam się również z wami i mam nadzieję, że zastanę tu do końca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 10:54
alma, gosiunia lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nie byłam jeszcze u gina bo jest na urlopie ;/ wizyte mam 9 września jeśli chodzi o objawy to praktycznie brak. Czasem kłuje mnie w brzuchu, wczoraj mocniejszy ucisk po prawej stronie. NIe mam mdłośći ani zgagi tak jak inne dziewczyny Aaaa zapomniałam o siusiu heh latam co chwila
alma lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014