Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
witam nowe mamusie super, że jest nas coraz więcej.
wiecie co byłam dziś u koleżanki, ma 7 miesięcznego synka, byłyśmy na spacerze i zapytała się mnie jak nasze starania - okłamałam ja nie chce narazie nikomu mówić z resztą każdy z czasem się domyśliLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
A ja uważam, ze tym którzy są nam życzliwi można powiedzieć Nie wierze, ze może to przynieść pecha. Teoretycznie im więcej bliskich nam osób wie, tym więcej trzymanych kciuków
A swoja droga jakoś nie mogę uwierzyć, ze zostanę mama w czwartek idę na I wizytę do pani ginekolog, mam nadzieje, ze będą same dobre wieści -
nick nieaktualny
-
No chcę iść, bo chcę się troszkę uspokoić. Staram się nie mieć złych myśli
Ale cały czas pobolewa mnie brzuch, więc chciałabym usłyszeć od specjalisty, że wszystko jest ok. Po za tym chcę już skierowanie na badania. Boję się toksoplazmozy, konfliktu serologiczngo itp.
Ale staram się myśleć pozytywnie, i każdy negatywny objaw fizyczny ( bóle piersi, ciągnięcie brzucha, wzdęcia) traktuję jako potwierdzenie, że Maleństwo jest i rośnie -
ja też idę już jutro, to będzie prawie 6 tydzień, pewnie byłoby rozsądniej iść za tydzień, wtedy by się więcej wyjaśniło, ale biorę trochę leków i chcę wiedzieć, że dobrze je przyjmuję i czy mam jej dalej kontynuować.
super, że majówek co raz więcej -
A no właśnie ja mam 0Rh-, więc muszę i o tym myśleć. A ogólnie to nie czuję się jak w ciąży, tylko jak przeziębiona. Tylko, że nie mam kataru i nie boli mnie gardło
Z to dziś z przerażeniem zobaczyłam swój biust, mam dość mały a do tego 1/3 zaczęły zajmować otoczki wokół sutków. Jak u starych murzynek na filmach (ps. nie mam nic do tych Pań, tylko tak mi się to skojarzyło) Chyba się nie rozbiorę przy TŻ
A tak ogólnie to cieszę się bardzo ale jestem przerażona
Fajnie, że można tu sobie popisać. Co prawda mam sąsiadkę, która jest w ciąży ciut dłużej niż ja, ale jakoś nie mam ochoty na bliższe kontakty z nią.
Wolę "Siostrzyczki" z forum -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, ja też planuję jutro zadzwonić do lekarza i się zapisać, myślę, że jak za 2 tygodnie mnie zapisze to będzie ok.
Magic lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Oj wróciłam od endokrynologa i mam już co nadrabiać na wątku Tak jak p dr ginekolog tak i endokrynolog kazał mi dużo odpoczywać i spać. Chyba prześpię pół ciąży Magic jak Ty zobaczyłaś zalążek w 5 tyg 4 dniu to i ja może zobaczę w 6 tyg
Magic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny