X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam że mnie trochę uspokoi p dr bo ja z tych co na zapas się martwią, a p dr że to początek i wszystko się może zdarzyć. Ot mnie pocieszył ;/

KotMisia lubi tę wiadomość

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beti97 wrote:
    Myślałam że mnie trochę uspokoi p dr bo ja z tych co na zapas się martwią, a p dr że to początek i wszystko się może zdarzyć. Ot mnie pocieszył ;/

Kochana głowa do góry ! Będzie dobrze :* Dr dobrze mówi, co ma być to będzie. A Ty możesz teraz tylko dużo spać i mało się zamartwiać :)

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia wrote:
    A no właśnie ja mam 0Rh-, więc muszę i o tym myśleć. A ogólnie to nie czuję się jak w ciąży, tylko jak przeziębiona. Tylko, że nie mam kataru i nie boli mnie gardło ;)
    Z to dziś z przerażeniem zobaczyłam swój biust, mam dość mały a do tego 1/3 zaczęły zajmować otoczki wokół sutków. Jak u starych murzynek na filmach :D (ps. nie mam nic do tych Pań, tylko tak mi się to skojarzyło) Chyba się nie rozbiorę przy TŻ :D
    A tak ogólnie to cieszę się bardzo ale jestem przerażona :D
    Fajnie, że można tu sobie popisać. Co prawda mam sąsiadkę, która jest w ciąży ciut dłużej niż ja, ale jakoś nie mam ochoty na bliższe kontakty z nią.
    Wolę "Siostrzyczki" z forum :)
    mój mąż powiedział ze mam sutki jak stara Indianka :D ale pociesze Cię ze w mojej pierwszej ciąży też takie miałam, ale potem wszystko wróciło do normy ;)

KotMisia, beti97 lubią tę wiadomość

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti97 myśl pozytywnie, musi być dobrze :)

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • Magic Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beti bo oni nie zawszą są uprzejmi co najgorsze :( kobieta z maleństwem idzie aby dowiedzieć się czegoś rozsądnego a oni z takimi tekstami no przecież kurde trochę empatii do cholery! ehh :) nojaniewiem ma rację, głowa do góry i myśl pozytywnie :) ja inaczej już nie umiem jak tylko w dobrych i jasnych barwach ;)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Magic Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofelaine za zażywam, ale prócz tego inofolic, acard i leki na tarczyce :) więc zażywam większą dawkę kw foliowego :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a czy myślicie już o tym czym smarować brzuszek? Wiem, że jeszcze nie rośnie, ale chciałabym już zacząć o niego dbać, żeby uniknąć rozstępów :D No i coś na te Indiańskie Cycuszki :)

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana na piersi to balsam do cycków dla kobiet w ciąży :) mi zostały po poprzedniej która trwałą tylko 11 tygodni więc warto :) ja myślę o oliwce dla dzieci :)albo niebieski balsam Nivea :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie do biustu używam oliwki Palmersa :) Idę zaraz posłuchać muzyki to mnie pozytywnie nastraja :) Ja jestem z natury pesymistką dlatego jest mi trudno być dobrej myśli ale dla Kruszynki staram się myśleć w jasnych barwach, ale czasami jest w ciągu dnia taki moment zwątpienia. Dzięki Wam dziewczyny jakoś mi ten czas szybciej i milej mija :)

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • alma Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko święta, dzień mnie nie było i i już nie mogę nadrobić wątku, tak się rozpisałyście :) Ale widzę, że ciagle nas przybywa, super! Ja też chciałabym iść za ok 2 tyg. go gina, ale jutro zrobię jeszcze progesteron i morfologię i wtedy z całymi wynikami do niego zadzwonię i się zapytam kiedy mam przyjść. Wiecie co, jak chciałam zrobić progesteron w piątek, a byłam akurat po śniadaniu to pielęgniarka powiedziała mi, że musi być co najmniej 3 godz. po posiłku... Nie miałam o tym pojęcia :/
    A jak Wasze nastroje? Blubery co się dzieje?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 20:20

relg3e5e54dwhg22.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beti97 wrote:
    Ja na razie do biustu używam oliwki Palmersa :) Idę zaraz posłuchać muzyki to mnie pozytywnie nastraja :) Ja jestem z natury pesymistką dlatego jest mi trudno być dobrej myśli ale dla Kruszynki staram się myśleć w jasnych barwach, ale czasami jest w ciągu dnia taki moment zwątpienia. Dzięki Wam dziewczyny jakoś mi ten czas szybciej i milej mija :)

Skąd ja to znam.. Ale bierzmy przykład z Magic bo bije od niej optymizm.
    Kochana powiedz jak ty to robisz:)

atdc8iikup31msj2.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia wrote:
    Dziewczyny a czy myślicie już o tym czym smarować brzuszek? Wiem, że jeszcze nie rośnie, ale chciałabym już zacząć o niego dbać, żeby uniknąć rozstępów :D No i coś na te Indiańskie Cycuszki :)

Ja chciałam kupić sobie ten Bio oil, co tak reklamują, ale pan w aptece powiedziała mi, że to wystarczy nawilżać i masować, sugerując, że wszystko to jest pic na wodę i trzeba robić tylko te dwie rzeczy

ja tam jestem grubachem, z brzuszkiem, akurat przed ciążą schudłam z 7kg, więc w tym worku może się Felek pomieści

Magic lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • alma Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofelaine wrote:
    Skąd ja to znam.. Ale bierzmy przykład z Magic bo bije od niej optymizm.
    Kochana powiedz jak ty to robisz:)
    Oj tak, Magic zaraża optymizmem i potrafi nas przywołać do porządku kiedy trzeba :) buziaki dla niej

Magic lubi tę wiadomość

relg3e5e54dwhg22.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kochane :) zawsze trzeba miec dobre i pozytywne nastawienie bo co nam dadza nerwy?? Nic :) ja uwazam ze niczegk nie jestesmy w stanie juz zrobic :) a ja dla spokoju ducha czytam albo spaceruje alvo siedze z Wami :))
    A wizyty za dwa tyg to dobry moment :) ja dzis dzwonilam do swojej ale jest na urlopie i moe ma jeszcze grafiku :) zaszwonie w srode i tez wtedy ide porobix badania :) jakos teraz wiecie mi sis niw spieszy z niczym ;) nawet mi lrzez mysl nie przeszlo zeby cos dla.dziecka kupic :) co prawda mam pare ubranek i tez moze dlatego :) ale kochane spokoj ispokoj :) czas bardzo szybko leci. Zobaczcie dopiero co.lato sie zaczelo a juz mamy wezesien :) cieszmy sie ciaza i koniec nerwow i dramatow :) bedzie dobrze :)

beti97, alma, zgredka, Ulka84, KotMisia lubią tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oficjalnie mówię że jak zacznę marudzić to Magic masz przyzwolenie żeby sprowadzić mnie do parteru :P Mam dość intymne pytanie , ale nie musicie odpowiadać. Czy wasz sex istnieje jeszcze? bo u nas klapa po całości. Mam zerowe libido.

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti nakopie ci wirtualnie :) jak nie przestaniesz :)

Ja czekam bardziej do wizyty zeby potwierdzic ze jest ok :) ale radzjmy sobie na rozne sposoby :) ja sama ochoty nie mam ale maz to nadal maz i trzeba o nim pamiwtac :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • alma Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beti97 wrote:
    Oficjalnie mówię że jak zacznę marudzić to Magic masz przyzwolenie żeby sprowadzić mnie do parteru :P Mam dość intymne pytanie , ale nie musicie odpowiadać. Czy wasz sex istnieje jeszcze? bo u nas klapa po całości. Mam zerowe libido.

Beti mojego małża nie ma,bo za granicą, więc nawet pokus nie mam , ale nawet jakby był to i tak nic z tego, bo tak jak u Ciebie libido leży i kwiczy

relg3e5e54dwhg22.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje ja uciekam booo to moja godzina do spania ;)))

Pamietajcie o swoich partnerach. Dbajcie o nich zeby nie poczuli sie jak dawcy.. spelnil obowiazek i w odstawke ;)
    Dobranoc :* :*

gosiunia lubi tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój też na wyjeździe, więc będziemy działać tylko co dwa tygodnie, ale oczywiście o nim nie zapomnę..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja próbuję , ale ciało liche i suche ;/ Jakaś niemoc. Dobranoc dziewczyny :**

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
‹‹ 14 15 16 17 18 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ