Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
beti97 wrote:Myślałam że mnie trochę uspokoi p dr bo ja z tych co na zapas się martwią, a p dr że to początek i wszystko się może zdarzyć. Ot mnie pocieszył ;/
Kochana głowa do góry ! Będzie dobrze :* Dr dobrze mówi, co ma być to będzie. A Ty możesz teraz tylko dużo spać i mało się zamartwiać
-
KotMisia wrote:A no właśnie ja mam 0Rh-, więc muszę i o tym myśleć. A ogólnie to nie czuję się jak w ciąży, tylko jak przeziębiona. Tylko, że nie mam kataru i nie boli mnie gardło
Z to dziś z przerażeniem zobaczyłam swój biust, mam dość mały a do tego 1/3 zaczęły zajmować otoczki wokół sutków. Jak u starych murzynek na filmach (ps. nie mam nic do tych Pań, tylko tak mi się to skojarzyło) Chyba się nie rozbiorę przy TŻ
A tak ogólnie to cieszę się bardzo ale jestem przerażona
Fajnie, że można tu sobie popisać. Co prawda mam sąsiadkę, która jest w ciąży ciut dłużej niż ja, ale jakoś nie mam ochoty na bliższe kontakty z nią.
Wolę "Siostrzyczki" z forumKotMisia, beti97 lubią tę wiadomość
-
beti bo oni nie zawszą są uprzejmi co najgorsze kobieta z maleństwem idzie aby dowiedzieć się czegoś rozsądnego a oni z takimi tekstami no przecież kurde trochę empatii do cholery! ehh nojaniewiem ma rację, głowa do góry i myśl pozytywnie ja inaczej już nie umiem jak tylko w dobrych i jasnych barwachLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
kochana na piersi to balsam do cycków dla kobiet w ciąży mi zostały po poprzedniej która trwałą tylko 11 tygodni więc warto ja myślę o oliwce dla dzieci :)albo niebieski balsam Nivea
KotMisia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ja na razie do biustu używam oliwki Palmersa Idę zaraz posłuchać muzyki to mnie pozytywnie nastraja Ja jestem z natury pesymistką dlatego jest mi trudno być dobrej myśli ale dla Kruszynki staram się myśleć w jasnych barwach, ale czasami jest w ciągu dnia taki moment zwątpienia. Dzięki Wam dziewczyny jakoś mi ten czas szybciej i milej mija
KotMisia lubi tę wiadomość
-
Matko święta, dzień mnie nie było i i już nie mogę nadrobić wątku, tak się rozpisałyście Ale widzę, że ciagle nas przybywa, super! Ja też chciałabym iść za ok 2 tyg. go gina, ale jutro zrobię jeszcze progesteron i morfologię i wtedy z całymi wynikami do niego zadzwonię i się zapytam kiedy mam przyjść. Wiecie co, jak chciałam zrobić progesteron w piątek, a byłam akurat po śniadaniu to pielęgniarka powiedziała mi, że musi być co najmniej 3 godz. po posiłku... Nie miałam o tym pojęcia
A jak Wasze nastroje? Blubery co się dzieje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 20:20
-
beti97 wrote:Ja na razie do biustu używam oliwki Palmersa Idę zaraz posłuchać muzyki to mnie pozytywnie nastraja Ja jestem z natury pesymistką dlatego jest mi trudno być dobrej myśli ale dla Kruszynki staram się myśleć w jasnych barwach, ale czasami jest w ciągu dnia taki moment zwątpienia. Dzięki Wam dziewczyny jakoś mi ten czas szybciej i milej mija
Skąd ja to znam.. Ale bierzmy przykład z Magic bo bije od niej optymizm.
Kochana powiedz jak ty to robisz:)
-
KotMisia wrote:Dziewczyny a czy myślicie już o tym czym smarować brzuszek? Wiem, że jeszcze nie rośnie, ale chciałabym już zacząć o niego dbać, żeby uniknąć rozstępów No i coś na te Indiańskie Cycuszki
Ja chciałam kupić sobie ten Bio oil, co tak reklamują, ale pan w aptece powiedziała mi, że to wystarczy nawilżać i masować, sugerując, że wszystko to jest pic na wodę i trzeba robić tylko te dwie rzeczy
ja tam jestem grubachem, z brzuszkiem, akurat przed ciążą schudłam z 7kg, więc w tym worku może się Felek pomieściMagic lubi tę wiadomość
-
No kochane zawsze trzeba miec dobre i pozytywne nastawienie bo co nam dadza nerwy?? Nic ja uwazam ze niczegk nie jestesmy w stanie juz zrobic a ja dla spokoju ducha czytam albo spaceruje alvo siedze z Wami )
A wizyty za dwa tyg to dobry moment ja dzis dzwonilam do swojej ale jest na urlopie i moe ma jeszcze grafiku zaszwonie w srode i tez wtedy ide porobix badania jakos teraz wiecie mi sis niw spieszy z niczym nawet mi lrzez mysl nie przeszlo zeby cos dla.dziecka kupic co prawda mam pare ubranek i tez moze dlatego ale kochane spokoj ispokoj czas bardzo szybko leci. Zobaczcie dopiero co.lato sie zaczelo a juz mamy wezesien cieszmy sie ciaza i koniec nerwow i dramatow bedzie dobrzebeti97, alma, zgredka, Ulka84, KotMisia lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Oficjalnie mówię że jak zacznę marudzić to Magic masz przyzwolenie żeby sprowadzić mnie do parteru Mam dość intymne pytanie , ale nie musicie odpowiadać. Czy wasz sex istnieje jeszcze? bo u nas klapa po całości. Mam zerowe libido.
-
Beti nakopie ci wirtualnie jak nie przestaniesz
Ja czekam bardziej do wizyty zeby potwierdzic ze jest ok ale radzjmy sobie na rozne sposoby ja sama ochoty nie mam ale maz to nadal maz i trzeba o nim pamiwtacLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
beti97 wrote:Oficjalnie mówię że jak zacznę marudzić to Magic masz przyzwolenie żeby sprowadzić mnie do parteru Mam dość intymne pytanie , ale nie musicie odpowiadać. Czy wasz sex istnieje jeszcze? bo u nas klapa po całości. Mam zerowe libido.
Beti mojego małża nie ma,bo za granicą, więc nawet pokus nie mam , ale nawet jakby był to i tak nic z tego, bo tak jak u Ciebie libido leży i kwiczy -
Kochane moje ja uciekam booo to moja godzina do spania ))
Pamietajcie o swoich partnerach. Dbajcie o nich zeby nie poczuli sie jak dawcy.. spelnil obowiazek i w odstawke
Dobranoc :* :*gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018