Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chciałam się dzisiaj jeszcze zapisać do gina na NFZ ale najbliższy termin 24 września. Do tego czasu to mój gin zdąży już mnie prześwietlić wzdłuż i wszerz. Żeby sobie umilić czas kupiłam sobie gazetkę Mam dziecko z płytą z kołysankami. Teraz gotuję ogórkową na obiad
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 10:57
-
Dziewczyny mierzycie sobie ciśnienie? Bo ja ogólnie mam bardzo niskie, 100/60, czasem 100/50. Dziś jednak jak zmierzyłam to ciśnienie niskie 100/57, ale puls prawie 100! Czy któraś z Was tak miała i to normalne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 11:12
-
Ja akurat sobie nie robie zgredka tylko komus i czasami robie to caly dzien. Moge zastrzec ze nie wykonuje pedicuru do wizyty. Poprostu wole sie zabezpieczyc... zapytam gin czy mi wolno czy nie.
alma ja ostatnia sobote probowalam mierzyc to mi z piec razy error wyskakiwal wiec chyba nie jest dobrze )Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
katalina wrote:no bo już będę spokojniejsza, że będzie się dobrze rozwijać i w ogóle.. mam wiele czarnych myśli teraz
ale jest też wesoło. mam już pierwsze zachcianki w nd tak mi się zachciało rosołu (o 10 rano), że jakoś tak mimowolnie zaczęły mi płynąć łzy a dziś już jestem w pracy (też mam własną działalność Magic ) i wcinam frankfurterki i serowe paluchy..
odrzuca mnie od słodkiego totalnie żadne czekoladki czy nawet serki/jogurty nie wchodzą w grę
Kochana ja mam faze na frytki od tygodnia ) dostaje slinotoku na sama mysl o nich.katalina lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic - no mam nadzieje ze jednak nie bede musiala tyle czekac - w koncu jak do niej zadzwonie bedzie 8 tydzien mi lecial wiec juz ktokolwiek ale bedzie musial mnie przyjac:D U mnie mala miescina wiec mysle ze wiecej osob chodzi jednak na nfz niz prywatnie:)
Magic a ja mialam na poczatku przez kilka dni chrapke na sledzie w smietanie:)ale i teraz zjadlabym:) rosolek tez ze smakeim jadlam:) ale zauwazylam ze nie mam ochoty na rzeczy pomidorowe... gdzie wczesniej wrecz to byly moje ulubione dania:) np. bigos czy fasolka po brytonsku - nawet patrzec nie magoe na nie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 11:22
-
Jakos nie widze na swoim talerzu spaghetti ale wiecie co? Nie mam.wogole apetytu, zaczelam przyjmowac wit Pregna Plus dla kobiet w ciaz po ktorych tylam i mialam wiekazy apetyt a teraz odwrotnie. Rany faktycznie co ciaza to inaczej )Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ja, zanim się dowiedziałam, ze jestem w ciąży miałam mega ochotę na... tylko się nie śmiejcie:)- boczek Może to dlatego, że ja ogólnie jadam dość mało mięsa i teraz uzupełniam niedobory Poza tym jakichś szczególnych zachcianek chyba jeszcze nie mam
-
Tak tak to racja podswiadomie nas organizm nam mowi czego potrzebujemy. Najlepsze jest to ze moim ulubionym jeszeniem sa frytki i zolty ser wiwc nie wiem czego mi brakuje chyba piatej klepki
alma, Ulka84, Monika1357 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:Tak tak to racja podswiadomie nas organizm nam mowi czego potrzebujemy. Najlepsze jest to ze moim ulubionym jeszeniem sa frytki i zolty ser wiwc nie wiem czego mi brakuje chyba piatej klepki
Magic lubi tę wiadomość
-
Ja miałam ochotę na czekoladę, pochłaniałabym kilogramami A co do brzuszka, to lekko większy jest, nie wzdęciowo, tylko tak... nie wiem, okresowo? Jakby był leciutko spuchnięty. Ale ja to straszny chuderlak jestem, to wszystko na mnie widać A z ciśnieniem i pulsem - ja nie, nawet mi to do głowy nie przyszło, chociaż były momenty, że miałam wrażenie, że mi serce wali, ale moja matka twierdzi, że od razu wiedziała, że jest w ciąży, bo jej tak puls przyśpieszał, że czuła bez żadnego mierzenia, że ma puls za dwoje
alma lubi tę wiadomość
-
No tak ja slyszalam historie dziewczyny ktora z pulsometrem biegala i zdziwilo ja podwyzszone wartosci i okazalo sie ze w ciazy jest
Kochane ja uciekam do klientki i na spacer :* milego dnia odezwe sie wieczorem :*alma lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Agusia ja mam tak samo z brzuszkiem, jest większy, taki rozpulchniony jak podczas @. A jeśli chodzi o ten puls, to dziśiaj po raz pierwszy wyszło mi aż takie tętno. I faktycznie czasami jak szybciej maszeruję, to tak się męczę, aż mnie zatyka i serce wali jak młotem. Ech, te hormony i zazdroszczę możliwości wcinania czekolady, którą kocham, ale bez wzajemności niestety. Od 14 roku życia mam na nią uczulenie
-
A ja na słodycze nie mogę patrzeć chociaż kiedyś przejść obojętnie nie mogłam. Nie smakują mi moje ulubione śledzie w śmietanie też są fuj Mdłości zerowe, piersi już nie bolą. Ciśnienie poniżej 100/50. Puls ok 81. Spać mi się tylko chce i chyba zaraz zrobię sobie drzemkę
-
hej dziewczyny,
ja też mam straszna ochotę na czekoladę, ale nie chcę jeść, bo boję się za za bardzo przytyje i tak mam niesamowity apetyt, pochłaniam wszystko więc postanowiłam nie jeść słodyczy i chleba.
a dziś mam wizytę u gina. Proszę trzymajcie kciuki, bo strasznie się stresuje...alma, Magic lubią tę wiadomość