Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No miałam już takie 2 dni że myślałam że eksplodują, a teraz wszystko zelżało. Nie wiadomo czy się cieszyć czy martwić. Niby wszystko ok. Może w 6 tyg znowu powróci. Pewnie zeszły już u mnie pierwsze emocje po tym jak się dowiedziałam, w domu siedzę , pełen relaks to i ciało się odprężyło.
-
Ja musiałam iść na zwolnienie w pracy a niestety przed kolegami i koleżankami po fachu nie dało się ukryć tego faktu Wszyscy gratulowali i się cieszyli prócz mnie. Ja miałam wtedy w głowie mętlik i jedyne co chciałam wiedzieć i widzieć to swoją kropunię :)Mama ostatnio mnie zrugała że ona jak ze mną chodziła w ciąży to nawet jej przez myśl nie przeszło że będzie źle. Cieszyła się i dziwi mi się skąd ja mam takie wybujałe pomysły że będzie źle Muszę Wam powiedzieć że mam teraz lepsze włosy, nie wypadają mi
-
Hejka kochane nie miałam wcześniej jak wpaść bo zapiernicz od rana. Jak się czujecie dzisiaj?? Ja ok ale miałam atak paniki Juz się uspokoiłam bo odebrałam drugą betę i wynik 482,20 a poprzednia w czwartek wynosiła 88,08. Czy waszym zdaniem jest ok?? Nie udało mi się wprawdzie zrobić po 48 godz bo zahaczyłam o weekend no ale chyba dobrze, ze beta w ogóle rośnie
-
a ja mam takie pytanie. farbujecie włosy ? bo ja mam w poniedziałek wizytę u fryzjera ( trzeba się do niej zapisywać 3 mies. przed, także wyczekana) i miałam zaplanowanie farbowanie + ścinanie i teraz się zastanawiam co robić... przydałoby mi się odświeżyć kolor, i odrosty też się pojawiają (wprawdzie mało widoczne, bo mam ciemne włosy i farbuje też na ciemno, ale jednak widać), ale zdania są podzielone z tego co czytam z tym farbowaniem w ciąży. jedni piszą że szkodzi, inni że nie... nie wiem już sama co robić ?
-
Chiang Mai farbowała przez całą ciążę, Gajka jest zdrowa jak rydz, więc myślę, że możesz spokojnie iść na farbowanie. Tylko hormony lubią robić psikusy, więc nie decydowałabym się na super zmianę Ja będę mówić ludziom, jak zobaczę serduszko Ostatnio wiedzieli wszyscy niemal, więc już jestem oswojona z mówieniem "już nie jestem w ciąży, tak wyszło", ale czuję, że jak zobaczę to serduszko mojej Kruszynki to już wszystko będzie dobrze, więc wtedy będę mówić A do wizyty jeszcze 9 dni, aż i tylko. 6t3d, myślicie, że już zobaczę?
-
ja myslę, że tak bo to, że omamy wyliczony taki tydzien ciązy wynika z OM ale kiedy doszło faktycznie do zapłodnienia nie wiemy dlatego niektórym widać serduszko w 6 tyg a innym w 8 bo owu występuje różnieLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
a Magic jak to Ty wykonujesz pedi, to co innego...
ja dziś w pracy przyłażę do sekretariatu po wózek po akta, a moja pani pyta "co tak dużo, że wózka trzeba?"
na co ja, że nie "oszczędzam się"
na co druga pani z uśmiechem "a dlaczego?"
a ja: "bo mogę"
dziś nadal mi się odbija, pojawiły się nudności, ale jeszcze nie wymioty, liczę na to, że mój silny żołądek będzie zwalczał takie rzeczy..
włosów też od paru lat nie farbuje..
ale myślę, że farbę bez amoniaku (a teraz coraz więcej takich)spokojnie można nakładać..Magic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny