Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie z libido podobnie, kompletnie nie mam na nic ochoty, Mąż chyba trochę nie pocieszony, ale mam nadzieję, że wkrótce wrócimy do formy
Ja też mam nadzieję, że Wasza i Magic pozytywna energia i do mnie jakość wirtualnie dotrze. Ja się strasznie boję o Maleństwo. Z natury jestem panikarą, więc cóż panikuje, że będzie źle.
Trzymajcie się i dobre nocy!
-
Mi to nawet libido podryguje, ale do wizyty nie wsadzam do środka nic oprócz aplikatora z luteiną Chcę oficjalnie usłyszeć, że jest super i mogę się miziać Co do nawilżania, mam oliwkę i pewnie jej będę używać, bo też nie bardzo wierzę w różne magiczne kremy... Katar mija i w końcu czuję smak czekolady ah, cudowne uczucie
Jagódkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejo:) u mnie libido nie jest na poziomie zerowym ale tak jak wy dziewczyny czekam az lekarz stwierdzi ze wszystko ok i ze moge pozwolic sobie na przytulanie... dlatego my z mezem troche zaniedbani ale czego sie nie robi:) Staram sie i tak nie zapominac o mezu:) - tak jak Magic mowilas:)
Beti - ja tez jestem z tych co sie denerwuja i martwia... tez mi lekarz powiedziala ze to jeszcze wszystko wczesne wiec wszystko sie moze zdarzyc... dlatego zmienilam ja... ale i tak ta do ktorej chce isc jest na urlopie i kazala dzwonic 15 wrzesnia bo nie ma grafiku (a wiem ze jest najlepsza tutaj) mam nadzieje ze nie bedzie kolejek i mimo wszystko uda mi sie umowic jak najszybciej - w koncu prywatnie moze znajdzie czas:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 10:00
-
cześć dziewczyny.
potwierdzam u siebie z tym libido, nam lekarz pozwolił, ale mi się po prostu nie chcę, mąż ma przewalone ze mną, czekam aż wybuchnie , bo w sumie narazie nie naciska. hm chyba muszę bardziej o niego zadbac , tak jak Magic napisała.
a jeżeli chodzi o brzuszek to też mam większy, ale to pewnie wzdęcia. w pierwszej ciąży brałam ślub w 5 miesiącu ciąży i większość gości nie wiedziała, że jestem w ciąży, a sukienke miałam dopasowaną w stylu rybki
ale teraz coś czuje, że szybciej brzuchol wyskoczy. już się nie mogę doczekać ))Magic lubi tę wiadomość
-
wiecie co?? najchętniej to bym nie pracowała już niestety, ale muszę mam własną działalność i jak nie będę pracować to nie będzie kasy kurcze, ale boje sie pedicuru robić, moja gin mi mówiła, ze w ciązy nie mogę robić bo jest ucisk na brzuch...ale nie wiem czy od samego początku czy jak zadzwonię jutro to się dowiem..Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic nie wariuj, przeciez to nie choroba, ja wczoraj sobie pazurki umalowalam. Kladziesz noge na krzeslo i jedziesz, jaki tam ucisk teraz.. ja to moge mam i ucisk, bo mam tlusty brzuch to faldki sie tam wgniataja...
Tez zobacze zmiany po ubraniach, ale na szczescie nie bede musiala kupowac od razu nowych, bo mam sprzed diety mase ubran za duzych..