Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia88 wrote:Puella ale dupek z tego lekarza!!!!
a ja zagadałam do kuzynki męża (mamy jednej z jego chrzestnic) bo mają urodziny 22 kwietnia i chciałam dopytać co by chcieli dla dziewczynek (bliźniaczki)- a w ciemno nie chce kupować, żeby nie zdublować prezentu albo żeby potem nie stało na strychu i zbierało kurz- a oni długo się starali o dziecko (7lat) więc dziewczynki są rozpieszczane na pewno i wszystkiego mają pod dostatkiem.
I się okazało, że ROCZEK robią w lokalu z obiadem i w ogóle (chrzciny robili na prawie 50osób) Najgorsze jest to, że impreza będzie 26 kwietnia a akurat wtedy też są urodziny mojego chrześniaka i cały dzień będę siedzieć przy stole....
Nejcik lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c81dee9b10b2.jpg
a to my z dziśsory za tło
Ofe to jak tylko dostane je to ci podeśle link;)dorota1987, Bluberry, PIGULSKA, maribel, katalina, gosia86, Catyyy, GabiK, beti97, Eklerka, madziorek, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zgredka - Gratulacje
Dziewczyny ja w ogole zapomniałam o jakim kolwiek przescieradle do wózka, ale chyba cos kupię albo pokombinuję z pieluchą i podkładem. A takie małe sa przescieradła do wozka w ogole?
Jak nie ma to cos wiekszego no i chyba mama bedzie musiała na msszynie zmniejszyc.
Co do literek na sciane to ja nie. Ja myslałąm o literkach z materiału i przywiązac do łozeczka, na poczatku miałąm zapał zeby zrobić je sama, ale teraz to hyba zamowie - gdzies widziałam takie na allegro. A i jeszcze marzyły mi sie takie pompony z tiulu zeby powiesic w roku pokoju, niedaleko łózeczka - ale kurcze mają one swoją cene.
Tylko pewnie znając mnie to i tak je zamówię. -
Paulinqa śliczny brzusio
Dorota właśnie do północy jeszcze daleko
O literkach też myślałam ale zrezygnowałam
Kupiłam ramki i włożyłam do nich obrazkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 19:13
dorota1987 lubi tę wiadomość
-
Ewelinkie wrote:ja jak na początku myślałam,że spokojnie dotrwam do terminu, to jak się dziś zmierzyłam i wyszło +25 cm na wysokości pępka (co wydaje mi się mega dużo) to myślę, urodzę jednak wcześniej, mogłabym urodzić 05.05, zamiast 15.05
Jakie 25 cm???Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 19:12
-
dorota1987 wrote:Zgredka gratulacje i dużo zdrowia, napisz coś więcej, cc czy sn i jak było? Oczywiście jak będziesz miała siłę
Bylo sn, bole.lekkie od 22 w sr, ok 11 W czw odeszlo troche wod skurcze zrobily soe regularne i po 15 pojechalismu do szpitala, tam stwierdzili rozwarcie na 3./ cm, potem zrobilo sie nagle 7 cm, druga faza trwala 40 min ale slabe skurcze i slabe parcie, lekko mnie nacieto i polozna mowila, ze gdyby byla.wieksza to pewnie byloby cc. Mialam polozna i 3 Lekarzy, jeden trzymal nogi, drugi pchal na brzuch niestety ale to nie bylo zle polozna wyciagala..GabiK, Eklerka lubią tę wiadomość
-
Tak tak Dorotka dawaj linka.
Ja juz po kolacyjce - sałatka brokuł, pomidor, ogórka i jajeczko z sosem jogurtoeym i grzaneczki. A jutro robie spagetti bo juz za mna chodzi o d kilku dni i nie chce sobie pojscWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 21:27
-
Ewelinkie wrote:Pigulska, oto chodzi że obwód brzucha urósł mi już 25 cm, wydaje mi się, że to dużo, a jeszcze pewnie urośnie
Bo wydaje mi się ze to raczej kwestia indywidualnagosiunia lubi tę wiadomość