Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to dla odmiany ja się dzisiaj wyspałam w nocy
jakoś nie czuję żeby moja Maleńka miała na dniach wyskoczyć. Ale i tak nam już niewiele zostało. Ja się muszę porządnie wyleczyć więc mi się nie śpieszy. Ważne że czuję ją w brzuszku. Jeszcze 2 dni i będzie domoszona. Jak ja czekałam na ten moment
-
nick nieaktualnyHejka
Ja staniki jakieś mam ale czy beda dobre to sie okaze, zaraz poszukam bluzek do karmienia bo w sumie mam jedną a przeciez cieplo sie robi - jakos nie pomyslalam.
Jagna rozpycha się, wierci i skacze
Byłam wczoraj na warsztattach ze scrapbookingu i zrobilam sliczny notes
W srode mam badania do porodu w wodzie czyli po 20 kwietnia mogę rodzićzresztą 20 kwietnia są imieniny Jagny i Tesciu mowi ze napewno wtedy urodze
dorota1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam plyn do h. intymnej białego jelenia i szare mydlo w domu - nie kupuje rosy bo sie nie znam.
Też zeżarłam lody - oczywiscie mcflurry bo jakby inne?
A mąż wieczorem zrobił pizze i ogladalismy film - nawet stopki mi pomasowałgosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Jak tu dziś cicho, jak nie na forum
Anioł pozazdrościć męża!
Ja swojego już do pracy odprawiłam i delektuję się kawą. Noc przespałam wyśmienicie, ale krótkoW każdym razie zanotowałam już od rana dwa bolesne skurcze co 40min. Teraz przypadałby kolejny, ale się nie pojawia więc ćwiczymy
Udanych wizyt i miłego dnia! Kciuki za wszystkie -
Witamy się i my. Moi mężczyźni wyprawieni do pracy/przedszkola, także pora na kawę i chwilę spokoju.
Katalina....u mnie też ciągle te skurcze i twardnienie brzucha. Z nospą to się nie rozstaję. Przy każdym skurczu myślę tylko: pessarze trzymaj, bo będzie ciekawie! Dzisiaj mam usg, żeby wykluczyć wadę jelita, to podpytam o te skurcze. Bo takie częste w 34 tyg, to chyba nie za dobrze.
Katalinka, u Ciebie już 36...możesz rodzić :p -
Jesteśmy donoszeni
A dziś wizyta i najprawdopodobniej wyznaczenie terminu cc
Wczoraj Małego czułam po prawej stronie (i tak było przez ostatnie kilka tygodni), a dziś? Rozrabiaka ma nóżki ewidentnie na lewo ułożone i brzuch jakiś kwadratowyOfelaine, PIGULSKA, katalina, AGA 30, nojaniewiem, Puella, gosia86, gosiunia, GabiK, dorota1987, beti97, Karolcia88, czarna panda, madziorek lubią tę wiadomość
-
hej;) melduje że my dalej w dwupaku;D mam męża przy sobie i będę pewniej już zadziej zaglądac...chyba ze z telefonu ale tam nie za każdym razem post mi dodaje, bo mąż laptopa okupuje;p
trzymajcie dziś kciuki bo wizytujemy po południu;) już się okaże kiedy na 100 % cesarka.. a na Kraków zaraz się zbieramy bo mamy pare spraw do załatwienia w firmie męża, pewnie nam chwile tam zajmie i może jakieś małe zakupy;)
nojaniewiem, gosia86, gosiunia, GabiK, dorota1987, Karolcia88, madziorek lubią tę wiadomość
-
Paulinqa to napisz chociaż po wizycie!
i Ciesz się mężem póki jeszcze tylko we dwoje
Puella, chciałabym, ale moje dziecię to takie leniwe.. za dobrze jej tam.. chociaż czasem szału dostaje, że tak niewiele ma miejsca więc może to ją zmotywujeidealnie by było urodzić do 28.04
a w ogóle to termin z ostatnich usg
Ale już nie patrzę tak na to, ważniejszy i bardziej wiarygodny chyba jednak termin z OM
Puella, powiedz Michasi, że jeszcze 2tyg
Na pewno wytrzymacie
-
Eklerka gratulujemy skonczonego 37 tygodnia i kciukamy za wszystkie dzis wizytujace mamusie.
Fajnie wam, ze poznacie dokladny dzien spotkania z maluszkiem.
Ja zauwazylam, ze coraz czesciej i mocniej odczuwam skurcze ale tylko wieczorami, jest ich kilka wiec nie panikuje ale zmiane ewidentnie widac.Eklerka lubi tę wiadomość
-
Cześć
my też jeszcze w paczce
Puella Eklerka Paulinqa kciuki za wizyty
Ja dzisiaj też bardzo dobrze spałam i właśnie dopijam kawę
Nikoś dostał wczoraj od mojej kuzynki torbę ciuszków na jesień/zimę i matę edukacyjnąpowoli nie mam gdzie tego trzymać
Eklerka, gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
witam się w nowym tygodniu
ja chce juz rodzic !!!!
pospałam sobie. a jakie sny miałam haha:D , śniło mi się, że miałam sąsiadkę, ktora miała LWA, i patrzyłam się jak obcina mu grzywkę, bo mu na oczy zachodziła... potem mój Synu głaskał tego lwa, a ja się bałam, że go ugryzie...
a teraz czas na kawęEklerka, GabiK, gosiunia, dorota1987, beti97, czarna panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć, widzę że, w większości dziś dobrze przebyte noce, to ja nie będę zakłócać swoimi przeżyciami, po części sama sobie na nie zasłużyłam... wczoraj kebab, lody, czekolady no co się dziwić że są zaparcia... śliwko ratuj!!
Eklerka fajnie poznasz konkretny dzień!
Kciuki za dzisiejsze wizyty! -
Mówiłam jej..Miśka...jeszcze dwa tygdnie i cyca dostaniesz :p Na ostatni tydzień kwietnia jestem umówiona z moją lekarką w szpitalu na zdjęcie pessara, także już po tym mogę rodzić. Coś jednak czuję, żę może być tak jak i w pierwszej ciąży - okupowanie brzucha do samego końca i jeszcze oksytocynowa mobilazcja do wyjścia. Życie pokaże.
Dziewczyny, kciukam za wizyty!
Pigulska....znam ten ból - dużo rzeczy, mało szaf :p Już dwa razy przebierałam ubranka i zabawki synka, żeby oddać za małe/niepotrzebne rzeczy. Ubranka dzieci będą w jednej szafie, także pomieszczenie tego to nie lada wyzwanie.PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
A ja się w końcu pochwalę tortem i babeczkami
aparatu nie odzyskałam, ale jakaś fotka w tel się zachowała
taki o to mieliśmy tort
i babeczki do tego
Całość rewelacyjnie pyszna, lekka i mało słodka wbrew pozorom i nadmiarze różuEklerka, Puella, Bluberry, AGA 30, gosia86, nojaniewiem, GabiK, gosiunia, maribel, Wonderwall, dorota1987, beti97, WesołaMama, Karolcia88, czarna panda, PIGULSKA, madziorek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Cioteczki
Gratuluję donoszonych maluszków :* mi i Polince brakuje jeszcze tydzień i też będziemy donoszone
Kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj Puella zwłaszcza za pozytywne wieści z usg :*
Katalina super torcik
Ja czekam na paczuszkę od dziewczyny z forum bo zamówilam kilka ubranek na bazarku i oczywiście nie mogę się już doczekać
Wyśle dzisiaj mamę do lidla może kupi mi jakieś baleriny żeby chociaż mieć koło domu do chodzenia
Eklerka lubi tę wiadomość