Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny:)
Coraz więcej jest z nami mam. Super.
My szybko wykańczamy dom, żeby się przeprowadzić i mam nadzieję, że Nam się to uda.
Jeszcze w sobotę idziemy na wesele, nie wiem czy dam radę wytrwać nawet do 22.
A we wszystkich sukienkach wyglądam jak słonica. MaaaassssaaaakkkkrrrraaaaKażda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Oooo Monika, szacun za wesele, choćbym chciała to chyba bym już teraz nie ogarnęła
Nooo tort też na mnie zrobił wrażenie, a miny kierowców kiedy go przewoziłam autem! BEZCENNEKumpela super się spisała, a właściwie to jej syn! 15latek robił tort
Jogurtowy był, pycha lekki
Jego mama pewnie pomagała rzeźbić, a teraz się dowiedziałam, że ona również jest w ciąży!
Z tortu po dole jeszcze spływa falbanka ale nie widać
gosia86, Eklerka lubią tę wiadomość
-
Nojaniewiem, mój ma tę samą wymówkę
Że nie chce by go dziecko tak bezpośrednio oglądało, że będzie bił w główkę i co to za trauma, a na koniec, że co ona sobie pomyśli jak taką powódź zobaczy
Kurcze, mam dziś jakiś dziwny przypływ energii jak na mnie o tej porze..aż strach się bać
nojaniewiem lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry. Pochwalimy sie i my, JESTESMY JUZ DONOSZENI! Od dzis mamy zalecenie odstawic wszystkie rozkurczowe specyfiki i zobaczymy co Kuba na to
Katalina ale tort! A ze to 15latek robil to dopiero talent! Super!
Eklerka u mnie brzuch kwadratowy od jakiegos tyg. Maly mial byc po lewej stronie,a ja wczoraj sluchalam serduszka po prawej na dole, nie wiem co on tam wyprawia.
Monika szacun za wesele, ale korzystaj Kochana ile dasz rade z przyjemnosci. Na pewno jedzonko bedzie fajne i milo sie spotkac rodzinnie. Ladna pogoda bedzie. A wyglad? Kochana wszystkie ciezarne sa piekne!!! Zeby nawet worek mialy na sobie
Kciukam za wizytyBluberry, gosiunia, Ofelaine, gosia86, beti97, Karolcia88, PIGULSKA, Eklerka lubią tę wiadomość
-
Witam!
Byłam dziś na badaniach w tym wymaz na paciorkowca - ile czekałyście na wynik?
W piątek mam wizytę i Pani która mi pobierała mówiła że do piątku na pewno nie będzie wyników....
I witam się według "belly" w 9 miesiącuWedług mnie po 18 kwietnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 09:49
Bluberry, beti97 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonika też już myślałam że urodziłaś
podziwiam że ruszasz jeszcze na wesele, żeby Cię z wesela na porodówkę mąż nie wiózł
Wesoła ja czekałam na wyniki tydzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 09:49
gosiunia lubi tę wiadomość
-
nojaniewiem wrote:Puella, kiedy on nie chce
bo mówi że się boi że będzie ją w główkę uderzał
Gosia86 z tego co czytałam na rzeszowskim forum to tu w lidlu balerinek nie było już paręnaście minut po otwarciu
Haha, mój też ma jakieś opory i żartuje w ten sam sposób, ale ja już go przekonam -
nick nieaktualny
-
Witamy sie dalej zakatarzeni, DZIEWCZYNY, JAKIES SPRAWDZONE DOMOWE RADY NA MEGA KATAR?
Co do tantum rosa - nam położna baaardzo polecała szare mydło, a w razie gdyby cos sie działo to wtedy ewentualnie tantum rosa, ale mówiła ze po szarym mydle bardzo ładnie wszystko sie goi i dodatkowo zeby jak najwiecej "wietrzyć" to i owo))
-
nojaniewiem wrote:Puella, kiedy on nie chce
bo mówi że się boi że będzie ją w główkę uderzał
Gosia86 z tego co czytałam na rzeszowskim forum to tu w lidlu balerinek nie było już paręnaście minut po otwarciu
Powiedz, że to zalecenie lekarza, dostałaś receptę na dobry sex i musisz ją niezwłocznie zrealizować :p
Mój też się cykał przy pierwszej ciąży. Ale jak powiedziałam, że mi lekarka zaleciła, to jakoś szybko pokonał opory.gosia86, GabiK, nojaniewiem, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Gabi gratuluje donoszenia ciazy
Monika podziwiam za checi pojscia na wesele,mnie by sila nie zaciagneli...
Katalina tort mega,zjadlabym z checia kawaleczek
Já na gbs czekalam 2 dni a w srode znow wizyta
Propo wesel, wczoraj bylismy u kuzyna meza i wspomnialam, ze W Pazdzierniku mamy wesele ale nie idziemy bo za daleko i nie bede sie meczyc z malutkim dzieckiem a zona kuzyna mowi, to zostawisz mi mala i sobie pojedziecie.. a ja z usmiechem kiwam glowa, ze dziecka nie zostawie... A ona zaczela sie smiac ze mnie i mowi.... Aaaaa to ty bedziesz z tych matek... Noooo tych..... I pomoglam jej skonczyc i mowie tak bede z tych nadgorliwych....
Kurde nie wyobrazam sobie zostawic 4- miesieczengo dziecka komus i pojechanie 3Oo km zeby sobie potanczyc i zjesc... moze jestem i dziwna... W ogole ja mam inne podejscie do macierzynstwa niz ona wysmiala mnie tez jak powiedzialam, ze kiedys bede plakac w przedszkolu na wystepach corki... No nie wiem co w tym smiesznego dla mnie Jest to wzruszajace...GabiK lubi tę wiadomość
-
Witajcie, gratuluję donoszonych ciąż i trzymam kciuki za najbliższe wizyty.
Katalina tort i babeczki super, aż by mi ślinka pociekła, jakby nie to, że wczoraj napchałam się słodkościami. Jak pisałam wcześniej, wczoraj miałam gości i akurat wśród tych osób mamy zwyczaj że jak się odwiedzamy to przywozimy jakieś ciasto, więc oprócz tego że my podaliśmy WuZetki i mini torcik lodowy (temat lodów nas nie opuszcza) to było jeszcze przywiezione ciasto budyniowe z orzeszkami i jabłkowe z bezowym wierzchem. Tak się wszyscy zapchaliśmy, że nie było miejsca na kolacje. Przydało sie na tej wizycie turystyczne łóżeczko Jasia, bo przyjechały małe bliźniaczki i miały tam dużo miejsca do fikania. Dostałam po nich przewijak i kolejną partię ubranek, więc zaraz pójdę patrzeć co fajnego.
Jak goście pojechali, to zmotywowałam męża i wspólnie przygotowaliśmy ostatnie rzeczy, które musimy zabrać do szpitala, naszykowałam ubrania dla siebie i małego na wyjście i poinstruowałam męża gdzie co jest jakby musiał mi dowieźc. Po tym stwierdziłam, że jak wszystko gotowe to chyba już się zacznie, zwłaszcza że jakieś bóle a'la miesiączkowe mnie złapały, takie bardzo delikatne i trzymają. Też łapał mnie jakby skurcz brzucha zaraz pod biustem, ale tylko z lewej strony. W nocy znowu rozbolało strasznie krocze jak wstawałam do wc, a jak wróciłam do łóżka to złapał mnie skurcz ale też pod biustem, tylko że inny i trzymał długo, ale nie schodził w dół. Nie wierzę, żeby jakoś z przejedzenia żołądek bolał. Skurcz ten się nie powtórzył, tylko mały nie dał mi zasnąć bo złapał czkawkę. Dzisiaj już się rozpycha dalej, więc u niego wszystko ok.
Mąż jedzie dziś po naszą gondolkę z reklamacji, a jak wróci to muszę go spytać o przytulanie, bo wie, że może, bo zdał przyjacielom relację z wizyty u lekarza...mi się już chce urodzić. Wczoraj liczyłam że coś się zacznie i czułam jakiś spokój.
Wczoraj teściowa zastrzeliła mnie jednym tekstem, ale już się nie będę rozpisywać. Ona ma ostatnio coraz lepsze teksty.Eklerka lubi tę wiadomość
-
Nojaniewiem mam nadzieję że mama dostanie jakiekolwiek do śmigania koło domu to mi nawet nie zależy jaki wzór będzie
Mój to nie da sie namówić na seks nie ma szans za bardzo się boi że coś nam zrobi
WesołaMama mi powiedzieli 5-7 dni wynik
Najważniejsze żebyś miała przy porodzie dolaczony do karty ciąży
Śniadanko racuchy i kakałko -
A ja sie nie moge doczekac sexu, czekam do skinczonego 37 tygidnia i biore meza w obroty, on tez sie opiera bo sie boi o dziecko ale jak mu wyjasnie,ze ona co najwyzej czuje hustanie i bedzie ok to sie przekonuje
W sumie dr nam zakazal po szpitalu ale nie powiedzial do kiedy czy do konca ciazy czy wystarczy do 37 tygodnia sie wstrzymac... Ale zakazy sa po to aby je lamac -
nick nieaktualnyOfe ja też nie wyobrażam sobie zostawiać malutkiego dziecka i jechać się bawić, ale pod koniec maja mam wesele przyjaciółki i idziemy z małym kościół jest dwa kroki od mojego domu a sala weselna nie wiele dalej ani ja, ani młoda nie wyobrażamy sobie nie być
mój mąż jest winowajcą tego wydarzenia
odpuszczamy dwie pierwsze imprezy w maju.