Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej wszystkim co do wtrącania to ja juz sluchac nie moge tego na kazdym kroku ktos sie wtraca ale ze mam nie wyparzona gebe to tez mowie wprost ze i tak zrobie jak uwazam...u mnie sie nawet wtracaja w kwestie wyboru chrzestnych i organizacju chrztu bo z rodzina teraz w klotni jestesmy i nie robimy imprezy tylko kosciol kawa tort i nara i spadamy z malym na obiad na miasto zeby miec spokoj swiety i oczywiscie ze jak to ze nie wypada zaprosic ciotek dziadkow nie wynajac sali itp boze wesele juz mialam a chrzciny to swieto dziecka nie rodziny!!!
-
Aga! KOT POWALA
Wygląda jakbyś go wypchała :p
Ofe, kuzynką się nie przejmuj, grunt byś potrafiła stworzyć więź z córeczką i czuła się spełniona. Być może nie będziesz karmić do 4 miesiąca z przyczyn naturalnych, ale jeśli Ci się uda to chwała Ci za to, pewnie dogryza bo sama była napiętnowana za swoje metody.. Często takie cwaniactwo jest sposobem na obronę przed krytyką, a przy okazji niestety bardzo rani to takie osoby jak np. Ciebie.. Także głowa do góry i rób swoje
Dorota, może teściowa nie miała nic złego na myśli, chciałaby żeby i syn skorzystał przed narodzinami Synka, a jak już z wcześniejszych opowieści Twoich o niej wynika no jest specyficzna i może to dlatego tak wyszłoGrunt, że chęci dobre że do szpitala Cię zawiezie
Mąż przecież bardzo się napić nie musi, ale jedno piwo już pokrzyżuje mu prowadzenie auta, a na porodówce szybko otrzeźwieje
Mój idzie na żużel z klientem w sobotę i przed i po spotka się też z przyjaciółmi więc powiedziałam, że nawet jak coś zacznie się dziać to i tak mu od razu nie powiem, chyba że będzie już krytycznie
Wiem, że później bardzo się zaangażuje w opiekę przy dziecku.
A co do imprez, to już powiedziałam, ja idę na wszystkie jeśli będę się dobrze czuła i Maleńka będzie zdrowo rosłaKażda impreza jest póki co blisko domu dziadków więc w razie co mam ogromne wsparcie, a przecież nie muszę szaleć do rana.. Mała powinna mieć odpowiednio miesiąc, dwa i trzy i pół na ostatniej imprezie
Swoją (chrzciny) będzie miała mając 6tyg wg TP
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA my na weselu no raczej na ślubie byłam w piątek
A na kolejny 25 maja mamy iść ale to też tylko cywilny i małe przyjęcie obiad kawa i potem pewnie popijać coś tam będą
Więc jak urodzę na początku maja to myślę że pójdę z małym już jak ładna pogoda będzie -
nick nieaktualnynojaniewiem wrote:Cieszę sie ze nie tylko ja mam problem z mężem tzn z seksem
tzn mój maz ma problem z seksem. Zaplątałam sie z tego niedoboru
Rika pokaz zdjecia
Nojaniewiem ja mojemu daje tydzień na oswojeniewczoraj o tym rozmawialiśmy i on myśli że po jednym razie od razu zacznę rodzić, męskie myślenie
czarna panda, nojaniewiem, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Czarna Panda jakoś to przetrwailam i chyba bardziej mi pomogło niż zaszkodziło
Ale najlepsze teraz w tym wszystkim jest to że ostatnio pytała się mojej mamy jak nazwę dziecko. Co ją to obchodzi? Ja się nie interesuję co u niej jest dla mnie jak powietrze.
Nejcik ja na katar moczę nogi w bardzo cieplej wodzie potem ubieram grube skarpety i wsypuje nasionka gorczycy ale najlepiej zrobic to na noc żeby girek nie wychładzaćczarna panda, Nejcik lubią tę wiadomość
-
Blu, właśnie przeczytałam Twój suwaczek
podsuń go mężowi
Mój też myśli, że od jednego razu Młoda "wypłynie", ale właśnie napisał mi, że jutro idzie do pracy na 10... więc może uda mi się go przytulić dziś wieczorem i jutro rano
A pijecie już może tę herbatę z malin?
Ale lunęło u nas...... masakra jakaś.. a tak mi się na spacer chciało dziś wyjść -
nick nieaktualnyBluberry wrote:Aga Twój kot spojrzeniem mnie rozbroił
On mnie robija codziennie jak tak patrzy na mnie
Jak podziwia pokój małego
http://zapodaj.net/a1be9f7b1ebeb.jpg.html
http://zapodaj.net/2361c04b9609c.jpg.html
Jak ogląda ze mną i mężem mecz
http://zapodaj.net/2361c04b9609c.jpg.html
I jak prosi o zabawę
http://zapodaj.net/97069d8827f78.jpg.html
PIGULSKA, gosia86, Bluberry, gosiunia, GabiK, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
A tą herbate z lisci malin kupuje sie w aptece tak? Ja jeszcze wiesiołka kupie. Zaczne to brac od nast tygodnia bo juz nie długo będzie dzień donoszonej ciąży:)
Rika prosimy o fociaszki:)
Gosiu polubiałam Twoj post za to jak tą kolezanke teraz traktujesz-jak powietrze-i bardzo dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 11:29
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Pigulska a od kiedy pijesz? Zastanawiam się czy już zacząć czy nie drażnić lwa
Chciałabym wytrzymać do 20.04 max
Wiem, że jakiś czas trzeba czekać, ale ile też?
Czarna ja w gemini za grosze kupiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 11:32
czarna panda lubi tę wiadomość
-
Rika....wrzuć kilka zdjęć! :p
A tak a propos ostatniej dyskusji dotyczącej zwierzaków w domu. U nas wyglądało to tak:
Przeprasza za zaśmiecanie, później pokasuję.
Wonderwall, katalina, AGA 30, PIGULSKA, gosia86, Bluberry, nojaniewiem, Karolcia88, gosiunia, GabiK, dorota1987, madziorek, Agusia246, Magic lubią tę wiadomość
-
Gosiu ale ta koleżanka okropna, nie wiem jak mogła coś takiego napisać...
A ta kuzynka to jest ogólnie plotkarą, która obgaduje pół rodziny i była by ostatnia osobą z którą miałabym dziecko zostawić bo za nią nie przepadam właśnie dlatego, że jest taka fałszywa...
AGA twój kot powalił mnie na kolanaaż mi się humor polepszył
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
Hmm myślicie, że Mały mógł się przekręcić przez noc z pozycji główkowej do poprzecznej?
Wczoraj miałam inny kształt brzucha, kopniaki czułam w innym miejscu... W nocy masakrycznie buszował w brzuszku i od rana czuję się tak jakby leżał cały poprzecznie na wysokości pępka a rączki i nóżki miał spuszczone w dół
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9029b86ac8b7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 11:35
czarna panda, PIGULSKA lubią tę wiadomość