X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wszystkim co do wtrącania to ja juz sluchac nie moge tego na kazdym kroku ktos sie wtraca ale ze mam nie wyparzona gebe to tez mowie wprost ze i tak zrobie jak uwazam...u mnie sie nawet wtracaja w kwestie wyboru chrzestnych i organizacju chrztu bo z rodzina teraz w klotni jestesmy i nie robimy imprezy tylko kosciol kawa tort i nara i spadamy z malym na obiad na miasto zeby miec spokoj swiety i oczywiscie ze jak to ze nie wypada zaprosic ciotek dziadkow nie wynajac sali itp boze wesele juz mialam a chrzciny to swieto dziecka nie rodziny!!!

• nojaniewiem Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę sie ze nie tylko ja mam problem z mężem tzn z seksem :D tzn mój maz ma problem z seksem. Zaplątałam sie z tego niedoboru :P

Rika pokaz zdjecia :)

PIGULSKA, czarna panda lubią tę wiadomość

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • katalina Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga! KOT POWALA :P Wygląda jakbyś go wypchała :p

Ofe, kuzynką się nie przejmuj, grunt byś potrafiła stworzyć więź z córeczką i czuła się spełniona. Być może nie będziesz karmić do 4 miesiąca z przyczyn naturalnych, ale jeśli Ci się uda to chwała Ci za to, pewnie dogryza bo sama była napiętnowana za swoje metody.. Często takie cwaniactwo jest sposobem na obronę przed krytyką, a przy okazji niestety bardzo rani to takie osoby jak np. Ciebie.. Także głowa do góry i rób swoje ;)

Dorota, może teściowa nie miała nic złego na myśli, chciałaby żeby i syn skorzystał przed narodzinami Synka, a jak już z wcześniejszych opowieści Twoich o niej wynika no jest specyficzna i może to dlatego tak wyszło :P Grunt, że chęci dobre że do szpitala Cię zawiezie ;) Mąż przecież bardzo się napić nie musi, ale jedno piwo już pokrzyżuje mu prowadzenie auta, a na porodówce szybko otrzeźwieje ;) Mój idzie na żużel z klientem w sobotę i przed i po spotka się też z przyjaciółmi więc powiedziałam, że nawet jak coś zacznie się dziać to i tak mu od razu nie powiem, chyba że będzie już krytycznie :P Wiem, że później bardzo się zaangażuje w opiekę przy dziecku.

A co do imprez, to już powiedziałam, ja idę na wszystkie jeśli będę się dobrze czuła i Maleńka będzie zdrowo rosła :) Każda impreza jest póki co blisko domu dziadków więc w razie co mam ogromne wsparcie, a przecież nie muszę szaleć do rana.. Mała powinna mieć odpowiednio miesiąc, dwa i trzy i pół na ostatniej imprezie ;) Swoją (chrzciny) będzie miała mając 6tyg wg TP :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wesel my mamy w lipcu ale nie idziemy raz ze to kolezanki a dwa ze nie mam nawet komu odpowiedzialnemu zostawic synka a trzy ubrac sie uczesac dac do koperty to wole z malym i mezem jechac gdzies na weekend ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga Twój kot spojrzeniem mnie rozbroił :)

AGA 30, gosiunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my na weselu no raczej na ślubie byłam w piątek :) A na kolejny 25 maja mamy iść ale to też tylko cywilny i małe przyjęcie obiad kawa i potem pewnie popijać coś tam będą :)
    Więc jak urodzę na początku maja to myślę że pójdę z małym już jak ładna pogoda będzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nojaniewiem wrote:
    Cieszę sie ze nie tylko ja mam problem z mężem tzn z seksem :D tzn mój maz ma problem z seksem. Zaplątałam sie z tego niedoboru :P

Rika pokaz zdjecia :)

Nojaniewiem ja mojemu daje tydzień na oswojenie :) wczoraj o tym rozmawialiśmy i on myśli że po jednym razie od razu zacznę rodzić, męskie myślenie :)

czarna panda, nojaniewiem, gosiunia lubią tę wiadomość

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna Panda jakoś to przetrwailam i chyba bardziej mi pomogło niż zaszkodziło
    Ale najlepsze teraz w tym wszystkim jest to że ostatnio pytała się mojej mamy jak nazwę dziecko. Co ją to obchodzi? Ja się nie interesuję co u niej jest dla mnie jak powietrze.

Nejcik ja na katar moczę nogi w bardzo cieplej wodzie potem ubieram grube skarpety i wsypuje nasionka gorczycy ale najlepiej zrobic to na noc żeby girek nie wychładzać

czarna panda, Nejcik lubią tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Eklerka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia86 wrote:
    Hej Cioteczki
    Wyśle dzisiaj mamę do lidla może kupi mi jakieś baleriny żeby chociaż mieć koło domu do chodzenia
    Byłam w lidlu z samego rana, ani jednej pary butów :D A szkoda :(

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blu, właśnie przeczytałam Twój suwaczek ;) podsuń go mężowi :P
    Mój też myśli, że od jednego razu Młoda "wypłynie", ale właśnie napisał mi, że jutro idzie do pracy na 10... więc może uda mi się go przytulić dziś wieczorem i jutro rano :P

A pijecie już może tę herbatę z malin?

Ale lunęło u nas...... masakra jakaś.. a tak mi się na spacer chciało dziś wyjść

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluberry wrote:
    Aga Twój kot spojrzeniem mnie rozbroił :)

On mnie robija codziennie jak tak patrzy na mnie :)

Jak podziwia pokój małego :)
    http://zapodaj.net/a1be9f7b1ebeb.jpg.html
    http://zapodaj.net/2361c04b9609c.jpg.html

Jak ogląda ze mną i mężem mecz :)
    http://zapodaj.net/2361c04b9609c.jpg.html
    I jak prosi o zabawę :)

http://zapodaj.net/97069d8827f78.jpg.html

:) :)

PIGULSKA, gosia86, Bluberry, gosiunia, GabiK, dorota1987 lubią tę wiadomość

• PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katalina ja piję z liści malin 1xdziennie :)

U mnie się chmurzy :/ a chciałam na zakupy wyskoczyć

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Aga boski ten Twój kotek :D moja też cała czarna, a jak zobaczyła, że patrzę na zdjęcie innego kota to zaraz mi na kolana wskoczyła ;)

AGA 30 lubi tę wiadomość

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktyde to zazdrosna kicia ;)
    Jesteś już na L4?

8p3ovfxm10p58typ.png
  • czarna panda Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tą herbate z lisci malin kupuje sie w aptece tak? Ja jeszcze wiesiołka kupie. Zaczne to brac od nast tygodnia bo juz nie długo będzie dzień donoszonej ciąży:)
    Rika prosimy o fociaszki:)
    Gosiu polubiałam Twoj post za to jak tą kolezanke teraz traktujesz-jak powietrze-i bardzo dobrze!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 11:29

gosia86 lubi tę wiadomość

dxom6iye3mh7f98x.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna ja kupiłam w ziołowym
    A tego wiesiołka to w jakiej postaci kupujesz?

czarna panda lubi tę wiadomość

8p3ovfxm10p58typ.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pigulska a od kiedy pijesz? Zastanawiam się czy już zacząć czy nie drażnić lwa ;) Chciałabym wytrzymać do 20.04 max :P Wiem, że jakiś czas trzeba czekać, ale ile też?

Czarna ja w gemini za grosze kupiłam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 11:32

czarna panda lubi tę wiadomość

• Puella Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rika....wrzuć kilka zdjęć! :p

A tak a propos ostatniej dyskusji dotyczącej zwierzaków w domu. U nas wyglądało to tak:

ccd5a08a4adde777med.jpg

a1a3585d69f9e5femed.jpg

34d1c2c7f96c3f75med.jpg

0c8e3fb001773d27med.jpg

Przeprasza za zaśmiecanie, później pokasuję.

Wonderwall, katalina, AGA 30, PIGULSKA, gosia86, Bluberry, nojaniewiem, Karolcia88, gosiunia, GabiK, dorota1987, madziorek, Agusia246, Magic lubią tę wiadomość

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu ale ta koleżanka okropna, nie wiem jak mogła coś takiego napisać...

A ta kuzynka to jest ogólnie plotkarą, która obgaduje pół rodziny i była by ostatnia osobą z którą miałabym dziecko zostawić bo za nią nie przepadam właśnie dlatego, że jest taka fałszywa...

AGA twój kot powalił mnie na kolana :D aż mi się humor polepszył :)

AGA 30 lubi tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • Eklerka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm myślicie, że Mały mógł się przekręcić przez noc z pozycji główkowej do poprzecznej? :D
    Wczoraj miałam inny kształt brzucha, kopniaki czułam w innym miejscu... W nocy masakrycznie buszował w brzuszku i od rana czuję się tak jakby leżał cały poprzecznie na wysokości pępka a rączki i nóżki miał spuszczone w dół :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9029b86ac8b7.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 11:35

czarna panda, PIGULSKA lubią tę wiadomość

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
‹‹ 1337 1338 1339 1340 1341 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ