Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katalina od zeszłego tygodnia chyba w pt zaczęłam
Generalnie nie przyspiesza ona porodu ale go ułatwia i rzekomo pozytywnie wpływa na skrócenie II fazyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 13:16
katalina, czarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Aga kot jest mega
chciałbym kota w domu ale mam alergie na sierść a poza tym mąż nie lubi kotów
Czarna Panda bo nie ma co sobie zawracać głowy takimi ludźmi jak ona
Ciekawe co moja mama zastanie w lidlu
Czyżby moherowe berety z rana wszystko wykupiły?
Eklerka też myślałam że Pola jest poprzecznie a ona po prostu nogi prostowała
Oby jednak się nie przekręcił, ale dzisiaj masz wizytę to jest szansa na usg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 11:36
Eklerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas na burzę się zbiera, a też wybierałam się na popołudniowy spacer.
Katalina widział, bo nawet na kalendarzu ściennym zaznaczam, ale może po tym jak mu wytłumaczyłam że to aż tak natychmiastowo nie działa (przynajmniej nie zawsze u wszystkich, nie wspomniałam mu o mojej koleżance :p ) to może coś się skusi
Ja pytałam o liście w aptece przynajmniej u mnie nie mają.
Nie chce mi się na siłę szukać sklepu zielarskiego też nie mamy.
Czytałam że siemię lniane podobnie jak liście malin też przygotowuje do porodu. -
nick nieaktualnyPuela zawodowe te twoje zwierzaki
Ja mam nadziję że mój zaakceptuje małego bo to bardzo kochany ale wredny kot
Gosia mój mąż twierdzi że mam bzika na punkcie naszego Elwisa a sam nie przepada za kotami wolałby psa mieć ale doszliśmy do wniosku że przy kocie mniej roboty i w bloku jak się mieszka to mało miejsca dla psa jest !!
No ale następne zwierze pewnie będzie już pieskiemgosia86 lubi tę wiadomość
-
Eklerka może przekręcil się na drugi boczek, wątpię żeby powędrował główką wyżej
Mój brzuch też przybiera różne kształty a Mały cały czas do góry nogami
Masz w domu leniwca?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 11:41
Eklerka lubi tę wiadomość
-
PIGULSKA wrote:Czarna ja kupiłam w ziołowym
A tego wiesiołka to w jakiej postaci kupujesz?
Myślałam o tabletkach, w gemini jest taki ten wiesiolek chyba 72 tabletki za ponizej 20 zl.. Jutro bede w takiej taniej aptece i obczaje ile tam kosztuje to wszystko a jak bedzie drogo to zamowie w gemini
Dorota własnie chce kupic taka jak Ty i taka laska pisze ze za 200 zł sprzeda ale jest tam tylko 2 nianie i jedna płytka. Napisała-Nianie i monitory są na baterie lub podłączane do prądu, płytka tylko do prądu. Tych baterii musisz mieć sporo, najlepiej mieć akumulatorki.
To ile trzeba miec tych płytek? Jedna nie bedzie?( Nojaniewiem napisałam o tej niani co Ty masz wziasc a ja jestem druga w kolejce:P)
nojaniewiem, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Liście z malina na bank od razu nie wywołają porodu. Katalina, możesz spokojnie pić już teraz. Ja piłam od 36 tygodnie i nic niestety nie dały. kupiłam je w sklepie zielarskim.
Ja teraz mam dwa koty i tego psa ze zdjęcia. Zwierzaki od razu zaakceptowały dziecię. Suczka od początku uznała go za najsłabszego w naszym stadzie i otoczyła niesamowitą opieką. Jak przychodziła do nas obca osoba/znajomi, to pies nie pozwalał się zbiżyć do łóżeczka /wózka. Dopiero po komendzie "zostaw", odsuwała się, ale nie spuszczała "intruza" z oczu. Na spacerach zawsze była obok gondoli i też nie pozwoliła obcym zaglądać do środka. Traktowała syna jak swojego szczeniaka. Wszyscy byliśmy w szoku. Jak dziecię podrosło, zaczęło się po niej wspinac, zaglądać jej w paszcze, przytulać...a ona nigdy nie zaprotestowała. Jak Młody był w spzitalu wyła w każdą noc, póki nie wrócił do domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 11:48
katalina, gosia86, gosiunia, PIGULSKA, GabiK, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
Gosia, u mnie wizyty zawsze z usg, tym bardziej, że dziś wizyta decydująca
Pigulska, leniwca to ja mam najwyżej w brzuchuZe zwierząt tylko szczurek u nas mieszka
Ja bym swojego zagoniła do serduszkowania, ale niestety najbliższa okazja dopiero w weekendJak dotrzymam do soboty to wióry się będą sypać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 11:47
gosia86, PIGULSKA, GabiK lubią tę wiadomość
-
Czytałam, że ta herbata rzeczywiście nie przyspiesza a ułatwia poród więc zacznę dziś ją pić, do tego wrócę też do siemienia, bo gładko oczyszczał. Kisiel z siemienia z owocami zawsze pycha
Puella super zwierzaki i zabójczy synuś
Eklerka, zobaczysz co Ci dziś lekarz powie o MaluszkuMógł się przekręcić ale chyba jednak nikłe szanse
Moja tancerka odwróciła się dziś pupą na prawo a stopkami na lewo i maszeruje -
nick nieaktualnygosia86 wrote:Puella cudne fotki
Bluberry podano siemię działa tak że w trakcie porodu jest większy poślizg
Może też wrócę do picia siemienia
Gosia tak właśnie ponoć działa, ale napisali żeby stosować mielony i około dwóch łyżek dodawać do jogurtu, płatków itp ale trzeba przy tym dużo pić, żeby nie było zaparć, to pobudza pracę jelit i macicę
a co jeszcze wyczytałam?? nasiadówki z siana też działają korzystnie na poródWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 11:46
gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny, mam na imię Marta i jestem studentką V roku psychologii. Zwracam się do Was z ogromną prośbą o pomoc. Prowadzę badania do pracy magisterskiej na temat funkcjonowania związku małżeńskiego oraz kontaktu kobiet z ich poczętymi dziećmi. Będę bardzo wdzięczna za poświęcony mi czas i pomoc. Podaję linka do ankiety: http://www.survio.com/survey/d/D0H9J4O5E2Q6U2V9G
Jeśli któraś z Was chciałaby poznać ogólne wyniki badań to proszę o wiadomość na adres [email protected]
Bardzo serdecznie Wam gratuluję i życzę pięknych beztroskich chwil ciąży oraz szczęśliwego rozwiązania. Wszystkiego dobrego dla Was i Waszych pociech! Dziękuję za pomoc
gosiunia lubi tę wiadomość
studentkamgr -
PIGULSKA - dziekuje za radę :* cały czas inhalacje, czosnek, mleko, woda z miodem i cytryna, moze bedzie lepiej, bo jest koszmar!
CZARNA PANDA, PUELLA - my tez polecamy Angel Care, kupiliśmy używany na Olx.pl, monitor oddechu z dwiema płytkami i do tego niania, cały zestaw za 180zl z wysyłka, stan idealny, model AC301, czyli starszy niż ten który Dorotka kupiła, ale maz sprawdzał i różni sie tylko tym, ze ustawienia sa wprowadzane nie na odbiorniku (czyli słuchawce) tylko na nadajniku (czyli aniolku). Poza tym nie różni sie niczym, no moze koloremmy mamy biało niebieski.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 12:13
czarna panda, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
PIGULSKA wrote:Aktyde to zazdrosna kicia
Jesteś już na L4?
Jeszcze nie, ale już do biura nie jeżdżę tylko pracuję z domu, troszkę się obijamjutro mam zamiar jechać do przychodni i się dowiedzieć czy w ogóle mi wypiszą l4, bo mój lekarz na urlopie, a od tygodnia tam się w ogóle dodzwonić nie mogę...
-
Czarnapanda a jakie jest działanie tego wiesiołka??
Eklerka to pisz jak tam po wizyciepowodzenia!
No właśnie Bluberry Nojaniewiem zaczynacie nowy tydzieńgratulacje!
Tik tak tik tak...gosiunia, nojaniewiem, Bluberry, Eklerka, czarna panda lubią tę wiadomość