Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Znam
ale juz smaku nie pamietam bo jadlam je baaardzo dawno temu.
Uczucie rozwierania szyjki jak przed @ i pokluwania tez mi czasami towarzysza.
Zaraz mnie czeka walka z buszem haha. Ale dzis lusterko juz czeka naszykowane bo ostatnio zapomnialam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 14:46
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Ofe ja lece bez lusterka
że tak powiem "po palcu" się wykaszam
staram się nie dopuszczać do mega buszu, bo potem musze się namęczyc
kochane ja uciekam na malutka drzemkęjakieś ciśnienie chyba dziś słabe
Duzo spokoju i pozytywnych wieści z wizyt! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 14:51
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
A mnie pomoże Mąż dzisiaj
ja już nie dam rady sobie przy tym spojeniu się wyginać.. boli jak cholera. Grunt żeby było zrobione
Na szczęście na mojego psychikę w żaden sposób to nie wpływa
I też już staram się regularnie żeby nie dopuścić do tego że sama maszynka nie da rady
A dziś lecę wszystko, bo się boję że może to już?
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Moj maz akurat w pracy jest wiec ta opcja odpada ale kiedys pytalam z ciekawosci czy by mnie ogolil to mowil ze tak...
zadziwia mnie ten maz, ja bym chyba miala opory golic jego np. Hehe
strasznie chce mi sie spac, zakupy mnie wykończyły ale chciałam wykorzystac dzien kiedy dobrze sie czuje
-
A to jest mój brzuszek:) W przechodni do której chodzę wszyscy są w szoku że mam taki malutki brzuszek w 9 mies:P
Jeżeli chodzi o kłucia to też mam i to bardzo często ostatnio. Zapomniałam wczoraj napisać ze dostałam wczoraj od lekarza antybiotyk-nystatyne doustna. Z tego co czytałam to jest na tego paciorkowca, grzyby, infekcje. I jest bezpieczne w ciąży.
Dzisiaj cos jest z tym cisnieniem bo mnie głowa boli;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 15:01
nojaniewiem, katalina, Ofelaine, gosiunia, Puella, maribel, gosia86, Bluberry, MiM, PIGULSKA, Wonderwall, dorota1987, GabiK, paulinqa, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
nojaniewiem wrote:Czarna brzuszek faktycznie malutki
. Ja jednak nie dam rady na te warsztaty bo mąż czeka na kuriera, musi dzisiaj powysylac paczki, a jeszcze go nie ma to pewnie nie zdążymy:(
Oj szkoda:( Myślałam że się poznamy i sama ocenie ten Twój duży nos:P -
Czarna...bo Ty jesteś szczupluteńka, to i brzuszek adekwatny.
Dzisiaj byłam rano po pobraniu krwi i spotkałam koleżankę, która miesiąc temu urodziła. Dziewczyna jest filigranowej postawy, chudzinka niebywała i urodziła 5 kg dziecko. Byłam w szoku, nie wiem jak w jej mikroskopijnym brzuszku taka kluseczka się zmieściła.czarna panda lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Mam nadzieję, że u Was wszystko ok
U nas cyc, kupa, siku, spać
Dziś wyszłam z domu załatwić wizyty klekarskie dla Oli. Endokrynolog, okulista i bioderka. A w czerwcu kardiolog i kontrola neonatologa.
No i w przychodni usłyszałam że rodzinna nie da mi skierowania na badania krwi dla Oli bo to koszty!!
Na szczęście mamy fajna pediatrę
Jak w końcu dojde do komputera to wrzuce Wam zdjęcia mojej Myszkikatalina, Anioł, Puella, czarna panda, Bluberry, Karolcia88, kika79, gosia86, Wonderwall, Eklerka, monilia84, WesołaMama, PIGULSKA, dorota1987, GabiK, madziorek, Catyyy, Ofelaine, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
Kotmisia super
Biedaczka ta twoja Olunia - nie dość że malutka to jeszcze się po lekarzach nabiega.
A z tym nosem i ustami to tak ze 2-3 tyg przed porodem. Z córką też tak miałam. Ale naprawdę to moje spostrzeżenie - proszę się niesugerowaćTo taka medycyna ludowa
zresztą usta też mam jak Angelina
Mamusia przyszła - narobiła gołąbkówgosia86, Bluberry lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
nick nieaktualnyGabi, Puella, Katalina
www.bajecznie.com
Pracują w duecie, małżeństwo, Matyldy nie znam osobiście ale pracowałam kiedyś z Jarkiem w jednej z placówek w której prowadził zajęcia taneczne, facet pozytywnie zakręcony zdjęcia dostępne na stronie ocenicie same.
Ja na sesję do chrztu będę się z nimi umawiać.
Co do cen to wszystko zależy od pomysłu jaki macie i czego oczekujecie ceny za sesję dziecięcą jest od 500zł za chrzest 1200 (cena obejmuje zdjęcia z domu, kościoła, z przyjęcia i krótkiej sesji plenerowej)katalina, Puella, GabiK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i ja po wizycie.
Mały rośnie zdrowo. ma 2400 gr więc ok. Szyjąka trzyma więc ok. Wyniki wszystkie bardzo dobre.
Następna i ostatnia wizyta piątego maja jak wytrzymam
Miłego popołudniagosia86, kika79, PIGULSKA, Bluberry, czarna panda, gosiunia, Wonderwall, dorota1987, madziorek, Catyyy, nojaniewiem lubią tę wiadomość
-
Ooo Aga to daleko do wizyty ale najważniejsze że wszystko jest ok :*
Bluberry spora cena za tą sesję ja nie wiem czy mi sie uda wyskrobać te 250 zl ale bardzo bym chciała mieć taką sesjęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 17:29
-
nick nieaktualny
-
Kurcze myślałam, że tego twardnienia brzucha jeszcze nie mam, ale jak to opisujecie, to chyba jednak to to. W ogóle dzisiaj dziwnie się czuje, kilka razy brzuch mnie tak zabolał, że aż się skuliłam, do tego czuje takie kłucie z obu boków brzucha, szczególnie z lewej strony, wczoraj mała mnie tam mocno okopała, myślicie, że to od tego?
-
nick nieaktualnyAga dobre wieści
Gosiu niestety u nasz takie ceny, ale i tak jak patrzę to znośnie.
Do ślubu jak szukałam fotografa i kamerzysty to jeden taki z jak mi palną cenę 2,5tys za film plus 2 za zdjęcia padłam (dziewczyny może kojarzą z Piaseczna foto z Kujaszewski)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 17:59
gosiunia lubi tę wiadomość