X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znam :) ale juz smaku nie pamietam bo jadlam je baaardzo dawno temu.

Uczucie rozwierania szyjki jak przed @ i pokluwania tez mi czasami towarzysza.

Zaraz mnie czeka walka z buszem haha. Ale dzis lusterko juz czeka naszykowane bo ostatnio zapomnialam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 14:46

gosia86 lubi tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofe ja lece bez lusterka :D że tak powiem "po palcu" się wykaszam :) staram się nie dopuszczać do mega buszu, bo potem musze się namęczyc :)

kochane ja uciekam na malutka drzemkę :) jakieś ciśnienie chyba dziś słabe ;)

Duzo spokoju i pozytywnych wieści z wizyt! :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 14:51

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • katalina Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie pomoże Mąż dzisiaj :P ja już nie dam rady sobie przy tym spojeniu się wyginać.. boli jak cholera. Grunt żeby było zrobione :) Na szczęście na mojego psychikę w żaden sposób to nie wpływa :P I też już staram się regularnie żeby nie dopuścić do tego że sama maszynka nie da rady ;) A dziś lecę wszystko, bo się boję że może to już? ;)

gosiunia lubi tę wiadomość

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz akurat w pracy jest wiec ta opcja odpada ale kiedys pytalam z ciekawosci czy by mnie ogolil to mowil ze tak...
    zadziwia mnie ten maz, ja bym chyba miala opory golic jego np. Hehe

strasznie chce mi sie spac, zakupy mnie wykończyły ale chciałam wykorzystac dzien kiedy dobrze sie czuje :)

atdc8iikup31msj2.png
  • DżoanaA Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie ostatnio też mąż ogolil maszynka elektryczna i jest ok ;) mi też się strasznie chce dziś spać.. chyba się kimne póki sama w domu jestem ;)

relghdge5lg0owut.png
  • czarna panda Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8f14a1fca9308c1bmed.jpg

A to jest mój brzuszek:) W przechodni do której chodzę wszyscy są w szoku że mam taki malutki brzuszek w 9 mies:P
    Jeżeli chodzi o kłucia to też mam i to bardzo często ostatnio. Zapomniałam wczoraj napisać ze dostałam wczoraj od lekarza antybiotyk-nystatyne doustna. Z tego co czytałam to jest na tego paciorkowca, grzyby, infekcje. I jest bezpieczne w ciąży.
    Dzisiaj cos jest z tym cisnieniem bo mnie głowa boli;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 15:01

nojaniewiem, katalina, Ofelaine, gosiunia, Puella, maribel, gosia86, Bluberry, MiM, PIGULSKA, Wonderwall, dorota1987, GabiK, paulinqa, Agusia246 lubią tę wiadomość

dxom6iye3mh7f98x.png
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna brzuszek faktycznie malutki :) . Ja jednak nie dam rady na te warsztaty bo mąż czeka na kuriera, musi dzisiaj powysylac paczki, a jeszcze go nie ma to pewnie nie zdążymy:(

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • czarna panda Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nojaniewiem wrote:
    Czarna brzuszek faktycznie malutki :) . Ja jednak nie dam rady na te warsztaty bo mąż czeka na kuriera, musi dzisiaj powysylac paczki, a jeszcze go nie ma to pewnie nie zdążymy:(

Oj szkoda:( Myślałam że się poznamy i sama ocenie ten Twój duży nos:P

dxom6iye3mh7f98x.png
  • Puella Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna...bo Ty jesteś szczupluteńka, to i brzuszek adekwatny.

Dzisiaj byłam rano po pobraniu krwi i spotkałam koleżankę, która miesiąc temu urodziła. Dziewczyna jest filigranowej postawy, chudzinka niebywała i urodziła 5 kg dziecko. Byłam w szoku, nie wiem jak w jej mikroskopijnym brzuszku taka kluseczka się zmieściła.

czarna panda lubi tę wiadomość

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna no niestety, nawet sie popłakałam z tego powodu- nie ma to jak hormony. Nos Ci wysle na fejsa haha :D

czarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Mam nadzieję, że u Was wszystko ok :)

U nas cyc, kupa, siku, spać :)
    Dziś wyszłam z domu załatwić wizyty klekarskie dla Oli. Endokrynolog, okulista i bioderka. A w czerwcu kardiolog i kontrola neonatologa.

No i w przychodni usłyszałam że rodzinna nie da mi skierowania na badania krwi dla Oli bo to koszty!!

Na szczęście mamy fajna pediatrę :)

Jak w końcu dojde do komputera to wrzuce Wam zdjęcia mojej Myszki :)

katalina, Anioł, Puella, czarna panda, Bluberry, Karolcia88, kika79, gosia86, Wonderwall, Eklerka, monilia84, WesołaMama, PIGULSKA, dorota1987, GabiK, madziorek, Catyyy, Ofelaine, Agusia246 lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotmisia super :) Biedaczka ta twoja Olunia - nie dość że malutka to jeszcze się po lekarzach nabiega.

A z tym nosem i ustami to tak ze 2-3 tyg przed porodem. Z córką też tak miałam. Ale naprawdę to moje spostrzeżenie - proszę się niesugerować ;) To taka medycyna ludowa ;)

zresztą usta też mam jak Angelina ;)

Mamusia przyszła - narobiła gołąbków :D

gosia86, Bluberry lubią tę wiadomość

03.02.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi, Puella, Katalina

www.bajecznie.com

Pracują w duecie, małżeństwo, Matyldy nie znam osobiście ale pracowałam kiedyś z Jarkiem w jednej z placówek w której prowadził zajęcia taneczne, facet pozytywnie zakręcony zdjęcia dostępne na stronie ocenicie same.
    Ja na sesję do chrztu będę się z nimi umawiać.

Co do cen to wszystko zależy od pomysłu jaki macie i czego oczekujecie ceny za sesję dziecięcą jest od 500zł za chrzest 1200 (cena obejmuje zdjęcia z domu, kościoła, z przyjęcia i krótkiej sesji plenerowej)

katalina, Puella, GabiK lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ja po wizycie.
    Mały rośnie zdrowo. ma 2400 gr więc ok. Szyjąka trzyma więc ok. Wyniki wszystkie bardzo dobre.
    Następna i ostatnia wizyta piątego maja jak wytrzymam :)

Miłego popołudnia

gosia86, kika79, PIGULSKA, Bluberry, czarna panda, gosiunia, Wonderwall, dorota1987, madziorek, Catyyy, nojaniewiem lubią tę wiadomość

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Aga to daleko do wizyty ale najważniejsze że wszystko jest ok :*

Bluberry spora cena za tą sesję ja nie wiem czy mi sie uda wyskrobać te 250 zl ale bardzo bym chciała mieć taką sesję

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 17:29

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia86 wrote:
    Ooo Aga to daleko do wizyty ale najważniejsze że wszystko jest ok :*
    Pewnie była by szybciej Ale długi majowy weekend przed nami. Ale myślę że będzie dobrze. To raptem trzy tygodnie ;)

• aktyde85 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze myślałam, że tego twardnienia brzucha jeszcze nie mam, ale jak to opisujecie, to chyba jednak to to. W ogóle dzisiaj dziwnie się czuje, kilka razy brzuch mnie tak zabolał, że aż się skuliłam, do tego czuje takie kłucie z obu boków brzucha, szczególnie z lewej strony, wczoraj mała mnie tam mocno okopała, myślicie, że to od tego?

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktyde a jak L4 załatwiłaś cos w tym temacie?
    Aga ja mam teraz wizytę 22 a potem 6 o ile dotrwam

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • kika79 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie jakaś chandra dopada,masakra głupie myśli się we łbie kotłują,już mam dosyć chce miec już to wszystko za sobą buuuu chce mi się wyć.

Dominik jest już z nami od 24.04.2015
    https://www.maluchy.pl/li-70993.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga dobre wieści :)

Gosiu niestety u nasz takie ceny, ale i tak jak patrzę to znośnie.

Do ślubu jak szukałam fotografa i kamerzysty to jeden taki z jak mi palną cenę 2,5tys za film plus 2 za zdjęcia padłam (dziewczyny może kojarzą z Piaseczna foto z Kujaszewski)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 17:59

gosiunia lubi tę wiadomość

‹‹ 1370 1371 1372 1373 1374 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ