Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czarna panda wrote:Pigulska a duzo dałas za te rzeczy? Poszukam zielarskiego, moze bedzie gdzies w Rzeszowie. Katalina no własnie patrzyłam ostatnio i nie było tej herbatki z lisci malin.Wykupiłas wszystkie:P
A jak sie nazywaja te gaziki do przemywania pepuszka?Jałowe czy jak?czarna panda lubi tę wiadomość
-
Gabi jeszcze muszę jakoś męża namówić i jeśli się zgodzi to pewnie umówię się dopiero koło 10.06 po wypłacie no i jakoś nie bardzo chcę od razu obcego do domu wpuszczać
Mnie też trochę brzydzi ten aspirator kupiony mam ale nie wiem czy nie kupię zwykłej tradycyjnej gruchy jeszcze
Został nam do kupienia przewijak na łóżeczko bo A jednak nie miał ale mąż już wie jak to wygląda i kolo pracy ma sklep askot to sam kupiGabiK lubi tę wiadomość
-
Gosia wydaje mi się ze bardzo fajna cena za taką sesje
GabiK może poszukaj gdzieś poza centrum jakiegoś tańszego fotografa na pewno ogłoszeń jest pełno, a teraz prawie każdy jest mobilny i może dojechać do klienta
Ja mam aspirator i jakoś w ogóle mnie nie przeraża jego stosowaniebardziej się boję tego lamentu i płaczu Młodego
GabiK lubi tę wiadomość
-
Jakoś nie widzę żeby mi brzuch wyraźnie opadł
Ciekawa jestem coraz bardziej kiedy to Nikoś zażyczy sobie wyskoczyć ze swojego inkubatorka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 14:30
beti97, Magic, Karolcia88, katalina, Wonderwall, gosia86, Bluberry, AGA 30, WesołaMama, czarna panda, gosiunia, MiM, dorota1987, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
PIGULSKA ja też jakoś u siebie nie widzę, żeby opadł
chociaż jak mi mówią, że opadł to chyba coś w tym musi być
ale widać, że zmienił kształt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 12:53
PIGULSKA lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Mnie mówią, że opadł już chociaż u mnie totalnie chyba nie widać bo mam taką kulę
Widać, moze nie widać, ale ja czuję wyraźnie że już mnie nic nie uciska u góry, mogę swobodnie oddychać i skóra tak się nie napina, więc staniki przestały być moją zmorą
Za to też czuję na udach brzuch jak się schylam czy siedzę, czego wcześniej tak nie odczuwałam - nie wiem jak to wyjaśnić
-
naprawdę powiększył mi się nos. spuch mi! moja mamA też tak miała. moje dziurki od nosa wyglądają teraz jak u murzynA.
pewnie chodzi o to żeby w trakcie porodu więcej powietrza mogło wlecieć do środka.gosia86, WesołaMama lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Katalina lody jadlam takie z maszyny na miescie, waniliowo truskawkowe ale ta truskawk Nie jest taka w smaku jak np. Lody w pudelku jest jedyna w swoim rodzaju taka kwaskowa. Mniam
czekalam caly rok na nie
Ja juz w domku po obiedzie, niedlugo bede szykowala sie do gina
Mala cos chicha dzis albo ja za bardzo zalatana.
Pugulska brzuszek cudny i zgrabniutki, tez niw widze aby opadlkatalina, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
MiM dobrze że nie napisałaś że jak u goryla bo bym Ci napisała że nie trzeba było wpychać palca od nogi
Ja dzisiaj zrobiłam ostatnie pranie ubranek bo jeszcze trochę się uzbierało ale nie wiem kto to wyprasuje
Ofeline lody na Bolka świdnickiego? Mmmmmniam najlepsze na świecie (choć jak była ta stara buda to były lepsze) mąż jutro ma jechac do ziebic wiec chyba się z nim zabiorę na lodychyba że będzie musiał wracać do pracy od razu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 13:49
MiM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLody? Ja chcę!!!!!
Co do wacików/gazików to ja kupiłam te do demakijażu i będę przemywać wodą przegotowaną a sol fizjo. też mam.
Myślę że teraz jest jakaś masakra z tym bezbakteryjnym traktowaniem dzieci. Wiadomo ze trochę trzeba no ale bez przesady. Ale to moje podejście.
Jak powiedziałam Mackowi ze wodę mineralną trzeba wybrać do gotowania dla małej to jak na kretynkę się spojrzał.
W sumie mam dzbanek filtrujący i to wystarczy. -
Mim nie gadaj, ja od wczoraj mam nochal jak gargamel, a cała wyglądam jak Fiona ze Shreka, czyli że kiedy urodzę?
masz może jakas szklaną kulę? Powróż mi !!
Anioł, gosia86, czarna panda, gosiunia, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Gosiu na lodach bylam w Ząbkowicach, jak będziesz to musisz tam pojechać bo sa boskie.
Ja to chyba z pudelkiem kiedys pojadę zeby zapelnili mi na zapas
Kupilam zestaw do kąpieli dla malej z hipa, pampery 2 - 94 szt, dla siebie dodatkowa paczke bella mama, szare mydlo, bialeg jelenia do higieny intymnej, wazeline i te male pojemniczki plastikowe zeby przelac szampon i zel.
W lumpie wzielam 3 pary Bodzaków bialych i chyba je wezme do szpitala,są jak nowe i bluzke dla siebiegosia86 lubi tę wiadomość
-
Blu to poprosze te namiary. Mam jeszcze przyjaciolke fotografa,al strasznie zalatana jest,wiec nie wiem czy sie doprosze,a czasem lepiej zaplacic niz po znajomosci.
Pigulska brzusio ksztaltny i ladny,jak sie opuscil to faktycznie nic nie widac.
MiM niezly ten objaw zblizajacego sie porodu
Ja ciagle wpycham lape pod biust sposobem Blu,ale jakos nie umiem ocenic roznicyMoze jak pod koniec kwietnia opadnie mi w okolice kolan to zauwaze
Pigulska patrzylam poki co w necie i masz racje, sa dojezdzajacy,ale ceny nie na moja kieszen. Chyba,ze znajde sponsora sesjisok Kubus na przyklad
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 14:04
Anioł, gosia86, gosiunia, Bluberry, PIGULSKA lubią tę wiadomość