Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy się z Wami jako donoszone
38 tydzień....rany kiedy to minęło? Ja to żyję teraz ciążą siostry mojego męża
Mnie lekarz pochwalił za bardzo dobre wyniki krwi, boo hemoglobinę mam na poziomie 13ogólnie w szoku był,że całą ciążę mam super wyniki krwi
gorzej z moczem
Fajnie, że niektóre już wiedzą kiedy rpzytulą swoje dzieciaczkimi to się śmiać chce, że tak na prawdę poród może nastąpić w każdej chwili
choc wciąż to jest nierealne
Ide ściagac pranie, bo mi zmokło w nocyehhh
katalina, czarna panda, MiM, maribel, GabiK, Bluberry, dorota1987 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Agusia śliczny ten smenfik Twój, ślicznie wygląda w tej pieluszce owiniety;) Ja dzisiaj kupię otulacz- używany za 9 zł dziewczyna chce sprzedać.
Co do podsikiwania, to ja wczoraj tez miałam wkladke mokra. Ale to był raczej mocz.
Dziewczyny i kupujecie ten wiesiołek?
A jaka ta herbatke z lisci malin zamawiałyscie przez gemini? Ktora to jest?Agusia246 lubi tę wiadomość
-
Magic gratuluję donoszonej ciąży
Olka u mnie w aptekach nie ma nigdzie zwykłych papierków lakmusowych wiec kupiłam kiedyś test GINEintima
Czarnapanda ja kupiłam wiesiołek i łykam. Herbatę taką mam. Wszystko w stacjonarnym ziołowym dostałam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e58d30db789d.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a7712b32060.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 11:20
czarna panda, Magic lubią tę wiadomość
-
Ja herbatę kupiłam w gemini, ale tam wtedy tylko jedna była więc ją spakowałam, niepotrzebnie tylko dwa opakowania bo jedno już jest ogromne. W każdym razie za grosze to tam było.
A ostatnio mam szał na galaretkę.. potrafię całą sama wcisnąć dziennie i jeszcze mi małoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 11:27
czarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Hej Cioteczki!
gratuluje donoszonych ciąż i kciukam za wizytujące
mąż mi nie dał spać w nocy rzucał się chyba od 2 do 6 po łóżku bo go ząb bolał..
a ja właśnie dostałam maila, że dzisiaj ma być wysłane łóżeczkomaribel, GabiK, Magic lubią tę wiadomość
-
My również się witamy w 38 tygodniu, ciąża donoszona
Gosiunia, Beti, Magic gratuluję donoszonych ciąż
Nic tylko czekać, aż zaczniemy się rozpakowywać. Ja nic nie stosuję na przyśpieszenie porodu. Synek sam zdecyduje, kiedy będzie gotowy, żeby się z nami spotkać.
Śliczne macie brzuszki dziewczyny. Oto i mój
Pozdrawiam wszystkie mamusie, te rozpakowane i te oczekująceWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 11:35
olka24, katalina, GabiK, aktyde85, Magic, gosia86, PIGULSKA, dorota1987, gosiunia, Eklerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pigulska a duzo dałas za te rzeczy? Poszukam zielarskiego, moze bedzie gdzies w Rzeszowie. Katalina no własnie patrzyłam ostatnio i nie było tej herbatki z lisci malin.Wykupiłas wszystkie:P
A jak sie nazywaja te gaziki do przemywania pepuszka?Jałowe czy jak? -
Czarna, tylko dwie kupiłam!
A gaziki to tak, jałowe
ale jak bierzesz z gemini to bym wpakowała dwie paczki.. piguła na SR mówiła, że jak się raz przetrze to drugi raz poprawić tym samym nie można tylko brać świeży, jak np. ropkę się z oczek zbiera. nie wiem ile w tym prawdy, ale tym sposobem to w tydzień chyba całą paczkę rozbiorę
Ofe,jakie lody jesz?Ja chyba zaraz wszamam te które sama robiłam - pychota
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 11:42
-
Cześć dziewczynki melduje się po ciężkiej nocy. Dziś mam straszne skurcze i normalnie chdzić nie mogę ciągle jak idę mała ciągnie mnie w dół i mam taki dziwny ból tam na dole jak by pochwa mnie bolała albo jakieś zapalenie cewki moczowej mnie dopadło wrrr.
Agusia ale słodziak z tej twojej córeczki
Brzuszki też macie przepiękne:) Mój też jest niewielki.
Agusia246 lubi tę wiadomość
2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
nick nieaktualny
-
katalina u mnie na SR też tak mówili o tym gaziku że zaraz do wyrzucenia i drugi raz nie mozna wrocic.
Nojaniewiem widzimy sie dzisiaj na warsztatach?:)Dziewczyny trzymajcie kciuki może któras z nas wygra wozek 3w1:P
Znając mnie i tak gówienko wygram:P
Dżastina to ładnie u Ciebie sie dzieje...może Tobie juz nie długo...
Jednak na gemini jest ta herbatka
http://www.aptekagemini.pl/ziola-lisc-maliny-50g.html
katalina to ta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 11:52
nojaniewiem lubi tę wiadomość
-
Gratuluję również koleżankom donoszonych ciąż
serio nie w każdej aptece kupi się te testy? Może i ja powinnam je kupić? Bo dziś miałam plamkę na prześcieradle bezbarwną, bez otoczki.. a jak wy robicie te testy? Wsadzacie je do środka czy jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 11:56
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic, ja próbowałam w aptekach to nie ma - mówią że to nie w sprzedaży i na SR położna też mówiła, że takie typowe paski to tylko w szpitalu, nie wydają tego też na zewnątrz. Dlatego można ratować się jeszcze tym gineintima do wykrywania infekcji..
A kupowałyście może taki żelowy kompres ciepło-zimno? Położna polecała do okładów na piersi i brzuszek Maluszka jeśli będzie miał kolki.. Chętnie bym się zaopatrzyła w taki bo i na ból głowy by mi się przydał, ale nie wiem jaki wybrać..