Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy się z Wami jako donoszone

38 tydzień....rany kiedy to minęło? Ja to żyję teraz ciążą siostry mojego męża
Mnie lekarz pochwalił za bardzo dobre wyniki krwi, boo hemoglobinę mam na poziomie 13
ogólnie w szoku był,że całą ciążę mam super wyniki krwi
gorzej z moczem 
Fajnie, że niektóre już wiedzą kiedy rpzytulą swoje dzieciaczki
mi to się śmiać chce, że tak na prawdę poród może nastąpić w każdej chwili
choc wciąż to jest nierealne 
Ide ściagac pranie, bo mi zmokło w nocy
ehhh
katalina, czarna panda, MiM, maribel, GabiK, Bluberry, dorota1987 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Agusia śliczny ten smenfik Twój, ślicznie wygląda w tej pieluszce owiniety;) Ja dzisiaj kupię otulacz- używany za 9 zł dziewczyna chce sprzedać.
Co do podsikiwania, to ja wczoraj tez miałam wkladke mokra. Ale to był raczej mocz.
Dziewczyny i kupujecie ten wiesiołek?
A jaka ta herbatke z lisci malin zamawiałyscie przez gemini? Ktora to jest?
Agusia246 lubi tę wiadomość
-
Magic gratuluję donoszonej ciąży

Olka u mnie w aptekach nie ma nigdzie zwykłych papierków lakmusowych wiec kupiłam kiedyś test GINEintima
Czarnapanda ja kupiłam wiesiołek i łykam. Herbatę taką mam. Wszystko w stacjonarnym ziołowym dostałam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e58d30db789d.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a7712b32060.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 11:20
czarna panda, Magic lubią tę wiadomość
-
Ja herbatę kupiłam w gemini, ale tam wtedy tylko jedna była więc ją spakowałam, niepotrzebnie tylko dwa opakowania bo jedno już jest ogromne. W każdym razie za grosze to tam było.
A ostatnio mam szał na galaretkę.. potrafię całą sama wcisnąć dziennie i jeszcze mi mało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 11:27
czarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Hej Cioteczki!
gratuluje donoszonych ciąż i kciukam za wizytujące
mąż mi nie dał spać w nocy rzucał się chyba od 2 do 6 po łóżku bo go ząb bolał..
a ja właśnie dostałam maila, że dzisiaj ma być wysłane łóżeczko
maribel, GabiK, Magic lubią tę wiadomość
-
My również się witamy w 38 tygodniu, ciąża donoszona
Gosiunia, Beti, Magic gratuluję donoszonych ciąż
Nic tylko czekać, aż zaczniemy się rozpakowywać. Ja nic nie stosuję na przyśpieszenie porodu. Synek sam zdecyduje, kiedy będzie gotowy, żeby się z nami spotkać.
Śliczne macie brzuszki dziewczyny. Oto i mój

Pozdrawiam wszystkie mamusie, te rozpakowane i te oczekujące
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 11:35
olka24, katalina, GabiK, aktyde85, Magic, gosia86, PIGULSKA, dorota1987, gosiunia, Eklerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pigulska a duzo dałas za te rzeczy? Poszukam zielarskiego, moze bedzie gdzies w Rzeszowie. Katalina no własnie patrzyłam ostatnio i nie było tej herbatki z lisci malin.Wykupiłas wszystkie:P
A jak sie nazywaja te gaziki do przemywania pepuszka?Jałowe czy jak? -
Czarna, tylko dwie kupiłam!
A gaziki to tak, jałowe
ale jak bierzesz z gemini to bym wpakowała dwie paczki.. piguła na SR mówiła, że jak się raz przetrze to drugi raz poprawić tym samym nie można tylko brać świeży, jak np. ropkę się z oczek zbiera. nie wiem ile w tym prawdy, ale tym sposobem to w tydzień chyba całą paczkę rozbiorę 
Ofe,jakie lody jesz?
Ja chyba zaraz wszamam te które sama robiłam - pychota
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 11:42
-
Cześć dziewczynki melduje się po ciężkiej nocy. Dziś mam straszne skurcze i normalnie chdzić nie mogę ciągle jak idę mała ciągnie mnie w dół i mam taki dziwny ból tam na dole jak by pochwa mnie bolała albo jakieś zapalenie cewki moczowej mnie dopadło wrrr.
Agusia ale słodziak z tej twojej córeczki
Brzuszki też macie przepiękne:) Mój też jest niewielki.
Agusia246 lubi tę wiadomość
2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
nick nieaktualny
-
katalina u mnie na SR też tak mówili o tym gaziku że zaraz do wyrzucenia i drugi raz nie mozna wrocic.
Nojaniewiem widzimy sie dzisiaj na warsztatach?:)Dziewczyny trzymajcie kciuki może któras z nas wygra wozek 3w1:P
Znając mnie i tak gówienko wygram:P
Dżastina to ładnie u Ciebie sie dzieje...może Tobie juz nie długo...
Jednak na gemini jest ta herbatka
http://www.aptekagemini.pl/ziola-lisc-maliny-50g.html
katalina to ta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 11:52
nojaniewiem lubi tę wiadomość
-
Gratuluję również koleżankom donoszonych ciąż

serio nie w każdej aptece kupi się te testy? Może i ja powinnam je kupić? Bo dziś miałam plamkę na prześcieradle bezbarwną, bez otoczki.. a jak wy robicie te testy? Wsadzacie je do środka czy jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 11:56
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic, ja próbowałam w aptekach to nie ma - mówią że to nie w sprzedaży i na SR położna też mówiła, że takie typowe paski to tylko w szpitalu, nie wydają tego też na zewnątrz. Dlatego można ratować się jeszcze tym gineintima do wykrywania infekcji..
A kupowałyście może taki żelowy kompres ciepło-zimno? Położna polecała do okładów na piersi i brzuszek Maluszka jeśli będzie miał kolki.. Chętnie bym się zaopatrzyła w taki bo i na ból głowy by mi się przydał, ale nie wiem jaki wybrać..

dzieci są cudowne