Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja jak kupowałam w h&m to niektóre rzeczy były na wieszaczkach
od becikowego jest Ofe, mama KotMisi jest kadrowąWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 12:37
Magic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam kilka wieszaczkow z Tesco. Ale podejdę potem do biedronki zobaczę czy cos zostało
do Ikei juz mam za daleko zeby jezdzic. Jeszcze chyba dzis bede w Castoramie to spojrzę tam
Ja mam sorbet malinowy w lodowce juz mi ślinka cieknie, ale sie powstrzymuje -
Eeee tam jedzcie póki można bo potem dietka matek karmiących
Już wyjaśniam AniołkuPity złożyć musisz za rok 2013 r. ale jak dołączyć swoje świadectwo pracy ( o ile je masz, bo jak sprawa w sądzie trwa to chyba nie?)
i Panie powinny twoje dochody utracić a brane będą pod uwagę tylko dochody męża.
Jeśli świadectwa nie masz to powinnaś złożyć oświadczenie, że masz sprawę z pracodawcą i nie jesteś w stanie go dostarczyć. My nie robimy problemu takim osobom ale różnie bywa w innych OPS- ach pewnie.Anioł lubi tę wiadomość
-
Katalina zagroź, że go myszy zjedzą jak nie przyniesie...
Ja to od jakieś czasu mam faze na bułki słodkie z mlekiem lub chałkę właśnie, teraz to mam wyrzuty, że Ci smaka narobiłam a ty biedna nie mozesz jej zjeśćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 12:46
-
Po prostu padłam jak zobaczyłam edukującego się kota. Koty są pocieszne, ale mój mąż nigdy w życiu nie chce mieć kota. No i ta chałka z masłem zadziałała na mnie pobudzająco. Właśnie tak myśle co by zjeść, ale potem sobie mówie: będzie obiad, nie mogę się opychać tak.
-
Moje małe rożkowe jest, bardzo lubi. Chociaż mam wrażenie, że jej wszystko jedno pod czym i w czym śpi. Niewybredna jest. Natomiast ja ją kładę cały czas na boczkach, raz jednym raz drugim, czasem się sama na plecy przekręci i w wózku też na plecach leży. A czemu nie powinny dzieci na boku leżeć? Mi się wydaje bezpieczniej w razie ulewania...
A jak całą ciążę miałam spokój tak teraz mi się przyplątała chyba jakaś infekcja dróg moczowychGinek kazał furaginę i żurawit pobrać, a jak nie przejdzie to antybiotyk. A miałam nadzieję, że mała uniknie tego typu rzeczy
A jeśli chodzi o teściową, to narazie podchodzę ostrożnie do tematu, zobaczymy jak będzie się zachowywać, bo może być fajnie, a może być upierdliwie, stąd informacja neutralna -
nick nieaktualnyRozczarowujecie mnie dziewczyny myślałam że któraś z 3 wczorajszych mam urodzi
a tak chciałam listę aktualizować
Wyszorowałam łazienkę, lśni, za to reszta mieszkania przewrócona do góry nogami tak mnie energia zmobilizowała do sprzątania, znów smaków robicie.. muszę iść na pocztę sklep nie omieszkam odwiedzić na rożka orzechowegoWesołaMama lubi tę wiadomość
-
Kuuuurde no oszaleje.. wypisujcie więcej nie osiągalnych dla mnie rzeczy
muszę jeszcze dziś jakoś ogarnąć temat i o 15 jedziemy na ostatnią SR i potem mam kardiologa.. muszę dziś wyjechać autem.. ciekawe czy dam radę, niby nie boli jak siedzę, ale jak mam jechać głodna? A nic innego teraz mi się nie chce bo dostaję mdłości