X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy WSZYSTKIE jesteście niedobre :P

Ja dziś przez WAS kupiłam lody, pączki serowe i krem czekoladowy :D

gosia86, maribel, WesołaMama lubią tę wiadomość

• GabiK Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anioł chyba Kotmisia od becikowego, a raczej jej mama.

2r8ri09ksg9rle49.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jak kupowałam w h&m to niektóre rzeczy były na wieszaczkach ;)

od becikowego jest Ofe, mama KotMisi jest kadrową :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 12:37

Magic lubi tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAA to nie zawracam gitary :D

• katalina Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To OFE jest od becikowego! i Ofe dziś szerzy zło jedzeniem!

Anioł, Eklerka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahha

• madziorek Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kilka wieszaczkow z Tesco. Ale podejdę potem do biedronki zobaczę czy cos zostało :D do Ikei juz mam za daleko zeby jezdzic. Jeszcze chyba dzis bede w Castoramie to spojrzę tam :)
    Ja mam sorbet malinowy w lodowce juz mi ślinka cieknie, ale sie powstrzymuje :D

201505111762.png
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 10:00

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeee tam jedzcie póki można bo potem dietka matek karmiących :D

Już wyjaśniam Aniołku :) Pity złożyć musisz za rok 2013 r. ale jak dołączyć swoje świadectwo pracy ( o ile je masz, bo jak sprawa w sądzie trwa to chyba nie?)
    i Panie powinny twoje dochody utracić a brane będą pod uwagę tylko dochody męża.
    Jeśli świadectwa nie masz to powinnaś złożyć oświadczenie, że masz sprawę z pracodawcą i nie jesteś w stanie go dostarczyć. My nie robimy problemu takim osobom ale różnie bywa w innych OPS- ach pewnie.

Anioł lubi tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, zadzwoń do męża i mu powiedz żeby po drodze do domu wstąpił do ikei skoro jest we Wrocławiu :P

A ja mężowi powiedziałam, że chce chałki to mi powiedział, że mam nie jęczeć i zjeść chleba bo on mi nie przyniesie ;(

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katalina zagroź, że go myszy zjedzą jak nie przyniesie...

Ja to od jakieś czasu mam faze na bułki słodkie z mlekiem lub chałkę właśnie, teraz to mam wyrzuty, że Ci smaka narobiłam a ty biedna nie mozesz jej zjeść :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 12:46

atdc8iikup31msj2.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prostu padłam jak zobaczyłam edukującego się kota. Koty są pocieszne, ale mój mąż nigdy w życiu nie chce mieć kota. No i ta chałka z masłem zadziałała na mnie pobudzająco. Właśnie tak myśle co by zjeść, ale potem sobie mówie: będzie obiad, nie mogę się opychać tak.

dqprj44jymj31xvy.png
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Katalina obawiam se ze juz poza Wrocławiem jest ;) no i napewno bardzo by sie ucieszył :P

201505111762.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadłam pół paczki ciastek maślanych z czekoladą :(

Weźcie je ode mnie bo zeżrem całe!!!!! ;D

Eklerka lubi tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny najadać się, za 2-3 tyg zrobi Wam mąż rano kawę a jak wróci z pracy to ją MOŻE wypijecie :-) i tak przez rok :-)

Bluberry, gosia86, MiM, Magic, Eklerka lubią tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • Agusia246 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje małe rożkowe jest, bardzo lubi. Chociaż mam wrażenie, że jej wszystko jedno pod czym i w czym śpi. Niewybredna jest. Natomiast ja ją kładę cały czas na boczkach, raz jednym raz drugim, czasem się sama na plecy przekręci i w wózku też na plecach leży. A czemu nie powinny dzieci na boku leżeć? Mi się wydaje bezpieczniej w razie ulewania...

A jak całą ciążę miałam spokój tak teraz mi się przyplątała chyba jakaś infekcja dróg moczowych :/ Ginek kazał furaginę i żurawit pobrać, a jak nie przejdzie to antybiotyk. A miałam nadzieję, że mała uniknie tego typu rzeczy :/

A jeśli chodzi o teściową, to narazie podchodzę ostrożnie do tematu, zobaczymy jak będzie się zachowywać, bo może być fajnie, a może być upierdliwie, stąd informacja neutralna :D

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozczarowujecie mnie dziewczyny myślałam że któraś z 3 wczorajszych mam urodzi :) a tak chciałam listę aktualizować :)

Wyszorowałam łazienkę, lśni, za to reszta mieszkania przewrócona do góry nogami tak mnie energia zmobilizowała do sprzątania, znów smaków robicie.. muszę iść na pocztę sklep nie omieszkam odwiedzić na rożka orzechowego :)

WesołaMama lubi tę wiadomość

• madziorek Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe ile my będziemy załatwiać to becikowe. Od 3 tyg proszę męża zeby zmienił w mopsie nr konta na zasiłek :P

201505111762.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuuuurde no oszaleje.. wypisujcie więcej nie osiągalnych dla mnie rzeczy :( muszę jeszcze dziś jakoś ogarnąć temat i o 15 jedziemy na ostatnią SR i potem mam kardiologa.. muszę dziś wyjechać autem.. ciekawe czy dam radę, niby nie boli jak siedzę, ale jak mam jechać głodna? A nic innego teraz mi się nie chce bo dostaję mdłości :|

• MiM Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katalina - dla mnie przejście do żabki, na drugą stronę ulicy to jest dopiero wyczyn :) 15 minut.

Wczoraj byłam w biedronce - 700m ode mnie - nie było mnie 1,5h z czego 1h szłam.

Od becikowego to chyba beti albo gosiunia była.

03.02.2014
‹‹ 1384 1385 1386 1387 1388 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ