Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To w Krk jeszcze bez sniegu i opadow ale zaniesione jest bardzo wiec wcale sie nie zdziwie jak lunie.
Posprzatalam troche zeby mama odpoczela a jak pomysle, ze jak wroce do domu musze sprzatac to az mi sie cos dziejei podlogi trzeba wypastowac jak goscie jutro beda..
-
Nejcik to zapraszam na gołąbki Aktyde skończę u siebie to wbijam do Ciebie bo mnie nosi corazbardziej już nie wiem jakie zajęcie sobie znaleźć,mąż stwierdził że mam nierówno pod sufitem bo latam jak nakręcona
Nejcik lubi tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Z ciekawostek, to wczoraj teściowa zawitała u nas na pięterku i zadała mi dwa pytania, całkiem teściowe: " to co, B zostawia Cię jutro samą?" oraz "a nie będziesz płakała?". Kurcze blade...mogłam odpowiedzieć, że przez 9 miesięcy płaczę jak mąż jest cały dzień w pracy, to teraz na końcówce to na pewno kałuże łez wyleje...masakra. A teściowa nie idzie dziś na urodziny i nie musi poświęcać się z nie-piciem-alkoholu. Ciekawa jestem tylko czy przyjdzie sprawdzić czy wypłakałam już wszystkie łzy.
gosia86, MiM, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Wszystko już zrobiłam nawet odsunelam znowu loźeczko pomylam szczebelki,pozmywalam już mi brak pomysłu co jeszcze zrobic a energia dalej mnie rozpiera a skurcze z rana co? Oczywiście wszystko przeszloDominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Zaraz jak zajechalam na odzial lekarz zauwazyl ze jestem cala opichnieta i mam zaczerwieniome i przekrwione oczy i pytal czy nie jesyem na cos uczulona to mu powiedzialam ze na nic. No i zapytal co przed tym jadlam a mi sie przypomnialo ze zjadlam 2 pancaki z nutela z czego ja nuteli nie jadam wogole czekolada to u mnie zadkosc. No i dal mi kroplowke z czyms na alergie ze zonaczyc czy faktucznie ma racje i po godz jak reka odjal.2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
Ja już po SR i trochę mi smutno
Pani położna tak wszystko pięknie opowiadała, tłumaczyła włączając w to rolę tatusiów. I nawet po spotkaniu było specjalne 15 min z położna dla samych ojców. A ja ? Jak ta samotna matka buuu
tak szczerze to do przygotowania do porodu mojej cudnie twardej i pozamykanej szyki nie mogę nic zrobić. Naprawdę super tłumaczyła jak nasienie cudownie może zadziałać na szyjkę, oczywiście czasami trzeba więcej razy zadziałać ale sex daje dobry skutek. Później był poród z tatusiami, a ja mimo że z siostrą to nie to samo. Póżniej poszłyśmy do dietetyka i stwierdziłam że ja to się kiepsko nadaje na dietę. Bynajmniej nie w ciąży. Humor mnie opuścił, pogoda kitowa a o 18 maja przyjść znajomi. Pewno będą prosić na ślub i na wesele. A ja nie mam ochoty na nic , ani na nikogo
Zaraz zjem sobie loda i będę miała wszystko w 4 literach. -
Karolcia no co Ty musi nabrać mocy prawnej (a tak na serio to wczoraj wyszedl o 6 do pracy to wrócił dzisiaj po 5 i spał do 14) najpierw to je musi jeszcze posklejać
To ogłoszenie z Wrocławia nie aktualne
Katalina mam tak samo jako zostaje na noc sama -
A my bylismy na zakupach i maz "zachecal" mnie do kupienia cieplych lodow, na co ja,ze nie, dziekuje, kupilam sobie duzo owocow. Na co on " oj wez sobie,przeciez i tak jestes gruba" . Ze qwa co? Jaka jestem? To sie potem debilnie tlumaczyl,ze sam mial na nie ochote,ale glupio mu bylo wziac csle opakowanie i samemu zjesc. Co za bzdury wygaduje?
czarna panda, gosiunia, slash lubią tę wiadomość
-
Gabi.. to niestety faceci.. Ja swojemu zawsze mówię, żeby już sobie wykminił co tu zrobić ze swoją wagą, bo ja swoje 10kg zrzucę w tydzień, a on? A przybierał podczas ciąży równo ze mną kg
no może o 3-4 w tył jest, ale nie zrzuci tego tak szybko
Gosia, Tobie to jeszcze bardziej współczuję, bo w dużym domu jesteś.. chociaż zawsze blisko do mamy.. a ja tu nawet znajomych specjalnie swoich nie mam.. wszystko męża przyjaciele, z którymi mam kontakt od imprezy do imprezy.. i tyle.. Rodzice daleko, przyjaciele daleko.. i to tak. Także najbardziej się boję dzwonka do drzwitaki ze mnie wypłosz trochę
gosiunia lubi tę wiadomość
-
beti mojego męża też na paru zajęciach nie było na SR i starsznie zle sie czułam...bo ja jedyna byłam sama, na cwiczeniach do których mezowie byli potrzebni pomagały mi stazystki...Zle sie czulam a Ty to juz wogóle musisz sie czuc... Współczuje ale musisz być silna i tu nie chodzi o SR tylko ogólnie w życiu codziennym kiedy męża nie ma w domu.
Zjedz loda i się zrelaksuj:)
A ja dzisiaj gadalam z kolezanka z studiów. Ostatni raz gadalam z nia jak bylam w 13 tyg ciąży. Opowiedziała mi coś co mnie zwaliło z nóg i nie mogę o tym przestać myślec!
Jej mąż zdradzał ją przez 2 lata...3 lata są małżenstwem... Teraz sama wychowuje córkę, jest juz po rozwodzie...Ogolnie takie rzeczy mi opowiadała ze szok...Uciełabym takim PENISA!!!Eklerka lubi tę wiadomość
-
czarna panda wrote:Do dziewczyn które są w trakcie budowy domu lub wybudowały nie dawno;)
Słyszałyscie coś o tym ?
http://muratordom.pl/prawo/podatki-i-ubezpieczenia/program-mieszkanie-dla-mlodych-zwrot-vat-za-materialy-budowlane,134_11361.html
Tak ja słyszałam i chcemy z mężem z tego korzystać. . Tylko musisz mieć dom do 100m2 powierzchni użytkowej. .. My musieliśmy trochę przerobić wybrany projekt